Jump to content

Alternativer til improwin?


Ninahei
 Share

Recommended Posts

Er det noen her som har god erfaring med improwin, som har forslag til gode (gjerne billigere) alternativ som også fungerer? 

 

Improwin nekter å gi meg fullstendig innhold i produktet, så det er jo vanskelig å sammenligne med andre produkter, men hesten ble bra i magen etter to dager på improwin og har holdt seg bra siden. Prisen er dog ganske stiv, så alternativer hadde jo vært kjekt å vite om! 

Link to comment
Share on other sites

På 2.11.2020 at 1.47, LisaFi skrev:

Hva slags problem hadde den da? 
 

 

Høres ut som løs mage :)

 

Vi har hatt god effekt av NAF Haylage Balancer, ellers er det jo den klassiske eikebark og kritt (men det beste er selvsagt å finne årsaken til løs mage).

 

NAF sin er ikke billigere i bruk, da.

 

https://www.stallhoymyr.no/products/naf-haylage-balancer-18kg

 

 

  • Liker 1
Link to comment
Share on other sites

Problemet har vært bæsjevann uten at avføringa har vært spesielt løs. Han har vært med i studien til SLU om fri fekal væske (https://stud.epsilon.slu.se/13599/7/ygland_h_180430.pdf )

 

Jeg har ikke prøvd improwin før nå i høst fordi jeg har vært opptatt av å finne årsaken til dette istedet for å bare pøse på med tilskudd, men med denne effekten hadde det jo kanskje vært greit å ha prøvd improwin tidligere 🤣

 

NAF sin må jeg gi 80g per dag av, dvs ca 25 kr dagen, hvis jeg skal følge anvisningene på pakka. Usikker på hvor lenge en boks improwin holder, men har lest at den skal vare i ca 2 mndr, så ca 16 kr dagen. Uansett greit å høre noen erfaringer 👍

Link to comment
Share on other sites

Har en med samme symptom, men han ble ikke bedre av hverken improwin eller NAF haylage balancer. Fikk en gratis prøvepakke av dette https://www.standard.bio/shop/pure og det har faktisk blitt veldig bra. Men det er kanskje ikke noe billigere enn improwin. 🙈 Er du heldig får du en gratis prøvebøtte hvis du sender de en mail, det fikk jeg! 

  • Liker 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...