Jump to content

Recommended Posts

Er helt vanlig at rang skal settes, det kan ta flere uker. Noen hester er også naturlige drittsekker, og oppfører seg som skole-bølla. De trenger at noen andre i flokken ber han reise til helv***e.

 

Gnaging er ikke uvanlig, og trenger ikke ha noe fysisk problem liggende bak seg. Er lite du kan gjøre for å bli kvitt problemet, mye bedre å akseptere det

  • Liker 1
Link to post
Share on other sites

Ville ikke vært så veldig bekymret for noen av de tingene.  Noen hester gnager på alt, og andre ikke. Kjedsomhet spiller nok en rolle. Det hjelper sikkert å ha noe annet å gnage på, som f eks halm, mellom måltider. Ellers høres det lurt ut med beslag på krybba. Man kan også smøre inn med anti krybbebiter kremer, men det har ikke så langvarig effekt. 

 

Så fint å prøve å la han gå sammen med en annen. Men hvorfor tok den andre eieren maten fra din hest? Da er det ikke så rart han blir litt grinete? Konkurranse rundt maten er unødvendig når de bare kan få hver sin haug med noen meters avstand? Kanskje blir de venner nok til å spise sammen etterhvert, men det er jo ikke noe hast. Det hender en av mine sier fra til kompisen ved å glefse litt, og i blant småbite litt i huden, når den andre kommer for nære. Sannsynligvis ville han bare si ifra at han ville ha maten sin i fred. 

  • Liker 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...