Jump to content

kineba

Medlem
 • Posts

  520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

kineba last won the day on December 19 2020

kineba had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Bergen/sveio

Recent Profile Visitors

1,061 profile views

kineba's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

2.1k

Reputation

 1. kineba

  Sal-snikksnakk

  Ryggen ser sånn ca sånn ut
 2. kineba

  Sal-snikksnakk

  Ryggen ser sånn ca sånn ut
 3. kineba

  Sal-snikksnakk

  Jeg er også kjempefornøyd med apelles til min monstermankehest Jeg har A4
 4. kineba

  Pixem eller Pivo

  Kjøpte fra de som lager. I Nederland? tror jeg. Ikke noe problem her ihvertfall. Tok to dager å få den
 5. kineba

  Pixem eller Pivo

  Har kjøpt pivo nylig, men har bare fått prøvd den et par ganger før hesten måtte ha fri en stund pga tenner men så langt syns jeg at den virker til å fungere bra. Den følger veldig fint, men man bør helst være alene på banen, for den følger den hesten som går nærmest kameraet. Har ikke fått prøvd ut den fjernundervisnings funksjonen på ordentlig ennå, så det er jeg litt spent på. Jeg instruerer flere som har pixem og den funker jo veldig bra, men er jo en ganske så stor prisforskjell der da...
 6. Jeg hat også en som har drevet og bært og flyttet på palle med pallekarmer, men etter å ha festet sånt metallband på toppen, og laget nesten tett bunn sånn at vann kan komme ut men ikke høy falle igjennom (for det høyet som falt ned var ekstremt viktig å prøve å få tak i ) er det ikke noe problem mer. Myye prøving og feiling på høykasser her, men denne varianten har vart ganske så lenge nå.
 7. Ja den er liten i Str, men den «vanlige» fra B-vertigo med svart stripe på låret er superstretchy så størrelsene har mye større «rekkevidde». Jeg som er en Str 34-36 kan ha Str 30-32 uten problemer. https://www.horze.no/helforsterkede-ridetights-til-dame/b-vertigo-jenny-ridetights-helforsterket-med-silikon-dame/36026.html
 8. kineba

  DIY Equiband?

  Skulle vel gjerne hatt alt i svart, men vi hadde ikke inne svarte gjorder, og jeg fikk den sjabrakken superbillig den strikkgjorden som går under magen måtte kortes ganske mye, men den som går bak lårene er i original lengde mener jeg.
 9. kineba

  Sal-snikksnakk

  har ikke brukt selv, men kjenner mange som bruker henne. En meget spesiell dame med masse meninger, men inntrykket er at hun er flink. Hun bruker masse tid på hver hest og rytter, men aner ikke hvordan hun er på online tilpassing.
 10. kineba

  Dressurprat

  horze sin lyddempende kommer i hvitt ihvertfall.
 11. kineba

  Dressurprat

  Jeg bruker lyddempende ørehette på P på stevner. Syns at det gir det lille ekstra fokuset på meg i stedet for på omgivelsene. Sånn at sjansen er mindre for skvetteøvelser i programmet jeg har faktisk opplevd at han har vært redd for blomster uten ørehette, men ikke når han hadde den på. Jeg bruker B-vertigo sin, for den kommer i Str x-full. Da blir det ikke sånn «sprettav effekt» hvis den skulle komme løs fra hodelaget P har ikke så sinnsykt lange ører, men de er ganske så brede, så jeg har slitt med å få ørehetter til å sitte nedpå ørene.
 12. kineba

  Utstyrstråden

  Jeg har det også. Veldig fornøyd, både P og lånefjordingen liker det kjempegodt
 13. har brukt helt «vanlig» msm uten glukosamin.
 14. Min erfaring er at muggen veldig ofte kommer innenfra, og ofte skyldes svovelmangel. Har opplevd veldig god effekt med msm-tilskudd på hester som har slitt med langvarig mugg.
 15. Åja, trodde det var de B-vertigo buksene som var på det lille bildet jeg. Det er de som passer beskrivelsen i punktene under føler jeg. De tara buksene der er mer «jeans»aktige i stoffet mener jeg. Ikke tykt stoff, men bomullslignende. Har ikke prøvd den med «ultrahøyt» liv, men den med bare «høyt» liv. Likte den greit nok, men ender som sagt alltid opp med B-vertigo eller pikeur bukser til slutt uansett
×
×
 • Create New...