Jump to content

Funa

Medlem
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Funa

 1. Ta med i beregningen at du må fore noen kg mer for dag på våtere for. Så prisforskjellen er nok litt mindre siden det er mer mat i 1 kg høy enn en 1 kg med 55-60% TS.
 2. Vi fikk heldigvis produsert det jeg trenger av grovfôr til mine to hester. Kommer til å prøve å ha hestene på beite lengst mulig, og henger opp lauv til tørk nå gjennom sommeren. Så kan vi selge til noen som trenger om det blir litt til overs.
 3. Funa

  Forsikring

  Jeg fikk beste tilbud hos Gjensidige. Jeg valgte å droppe død og bruksverdi. Sparer en del på det. Har ikke så dyre hester at jeg har behov for forsikringssummen for å ha råd til å kjøpe ny. Nå har jeg utrolig nok aldri hatt syk hest på de 12 årene jeg har hatt hest da. Bank i bordet!
 4. Funa

  Sal-snikksnakk

  Aha! Mener den var oppgitt som x-wide på skoies. Tror faktisk vi må teste grønn siden hun er så bred akkurat over manken. Vet du hva vals kommer på i pris? Evt pm?
 5. Funa

  Sal-snikksnakk

  Tusen takk for tips! Ny Prestige har jeg ikke råd til nå uansett Vet om ei som er forhandler for tøltrider ikke så altfor mange timer unna, så da kan jeg kanskje får prøvd en demosal har de samme bomjern som geysir salene? X-wide, det blå var altfor smalt til min hest, så litt spent på å få tak i bredt nok bomjern også.
 6. Funa

  Sal-snikksnakk

  Ilset. Men har ikke fått noe svar fra henne enda, og ikke garantert at jeg får blitt med den datoen som er satt opp. Håper det klaffer, og at hun har noen salmodeller som kan passe oss.
 7. Funa

  Sal-snikksnakk

  Her er noen flere bilder. Litt vanskelig å få henne til å stå helt rett med hodet når jeg tok bilder bakfra fordi jeg var alene. Det kommer saltilpasser i området om noen uker, men har ikke fått svar på hvilke modeller hun har med seg, og om hun har noe innenfor mitt budsjett. Gjerne tips så kan jeg evt rekke å kjøpe en brukt sal å ta med
 8. Funa

  Sal-snikksnakk

  Tror hun ser litt tjukkere ut på bilde enn det hun egentlig er, men noen Kg ned det skal hun. Tror jeg kan få lånt meg en bomløs mens hun slankes litt, men tar gjerne imot tips til salmodeller som muligens kan passe
 9. Funa

  Sal-snikksnakk

  Trenger litt tips til hva jeg kan prøve på hun her. Islandshoppe. bred over manken, kort, rett, noe fremoverhellende rygg. Jeg kjøpte en geysir blue bare for å teste, men den var altfor smal, men likevel litt lav foran. ekstra vid bom er ganske langt fra vid nok, så er vel ikke vits å prøve med xx-vid som er den bredeste bommen. Har brukt en draupnir på henne som har lagt ganske bra, men den begynner nå å bli hakket for smal den også.
 10. Det ble det visst her å
 11. Siste innkjøp grime og leietau. I blått til min svarte hest! De hadde lilla grime på FK, men må si meg litt enig i at lilla blir for glorete
 12. Funa

  Dressurvideoer

  For en flott hest!! Og veldig pent ridd
×
×
 • Create New...