Jump to content

LeneShettis

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About LeneShettis

 • Rank
  Føll
 • Birthday 11/10/1991

Profile Information

 • Hesterase
  Shetlandsponni
 1. Eg skal trene opp min unge shettisvallak til å begynne med tømmerkjøring nå, for seinere å kjøre med vogn. Men syne ikke det er så lett å finne rektig utstyr i riktig str. Har opptil flere ganger lest kommentarer om at ting er gjerne for stort, eller for lite, men hvor stort/lite trenger eg det for en litt tjukk shettis på 1 m?
 2. Dette her er spennende =) Er artig å prøve å forstå.. =) Skjønner mesteparten, men gi meg en dag, så pleier lyset vanligvis å gå opp for meg... Tusen takk for tålmodighet og gode svar =) Blir spennende om eg finner en hingst, og eventuelt bestemmer meg for å sitte føll på henne, på hvordan resultatet blir =)
 3. broren har et hint av brun skjær i sommerpelsen og luggen.. har dette noe å si?
 4. om eg hadde vert på jakt etter noe annet enn svart, hva er viktig å se etter på hingsten da, hva gener han har, fra foreldre og besteforeldre, eller er det fra hvordan han ser ut som er mest dominant? Elsker tobiano (visste ikke det het dette på shettis.. takk =D ) så for å få dette, måtte hingste ha flere generasjoner med dette?
 5. En shetlandshoppe som er svart, broren er svart og samme er søsteren. Moren hisker eg ikke helt, men mener at hun er lys brun/går. og faren vet eg ikke. Hvilken farge hadde eventuelle føll fått om man satte en hingst i farger fra skimmel, pinto, svart, brun m.m.? Vurdere å sitte føll på henne, men vurderer og facinerer angående hingst =) Elsker dette med genetikk... men desverre klarer eg ikke å skjønne det nok til at eg har fått forståelse. =S
×
×
 • Create New...