Jump to content

Mariell

Medlem
 • Content Count

  723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mariell last won the day on December 22 2018

Mariell had the most liked content!

Community Reputation

723

About Mariell

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

808 profile views
 1. Mariell

  Sal-snikksnakk

  HAr noen Christ iberica barbakpad? I størrelse full? I svart eller natur? Som kanskje vil bytte i str pony? Synes min akkurat litt i snaueste laget så skulle gjerne bytta med noen .
 2. Var litt salg på Horze. Og jakka var det 50% på også. Håper den varmer litt
 3. Kjøpt litt så jeg er klar for vintern også...
 4. Denne sjabracken... Og denne da.. Wops
 5. Da får jeg ta en sjanse på L. Han er jo ikke spesielt kraftig bare litt lang
 6. Dere som har rambo-refleksdekkenet, hvilket størrelse burde jeg gå for ? Hesten min bruker 155 stort sett. Ser at L er fra 145-155 men vil ikke ha det trangt heller.. Men det skal jo sitte på..
 7. Hvor finnes det billigst mulig Rambo rug refleksdekken? To ganger har jeg sendt mail på finn 10 min etter det har blitt lagt ut, men da er det allerede solgt. Kan liksom ikke bruke 1800,- på refleksdekken egentlig.
 8. kjøpte Röckl-hansker til 70kr på bruktmarkedet. Ikke brukt engang Polofortøy til klatreturer i skogen til 40kr også. Nesten helt nytt. Weatherbeta-dekken til 300kr med hals. Kjettingleietau i skinn. Endelig Og Lemieux-belegg i grønn/turkis. Mangler bare sjabracken i den fargen da..Hihi. Mye fint på bruktmarkedet. Noen kupp og mye overpriset. Hadde folk giddi å vasket utstyret eller pusset det tror jeg det hadde blitt solgt mye mer. Nekter og kjøpe hårete sjabracker til 400kr uansett merke altså
 9. https://www.horze.no/helforsterkede-ridebukser-til-dame/limited-edition---horze-elise-ridebukser-sjakk-dame/36200LE.html#color=BL Kunne tenkt meg den men må ha matchende til hesten
 10. Så bra, da håper jeg at jeg også blir fornøyd Har freejump men må fornyes litt jeg også
 11. Hun er kjempefin Kjempeheldig med den der altså. God smak har du Kan jeg spørre om hvor hun står til tilridning ?
 12. Jaa, jeg turte ikke å filme så sakte.. Kunne hende noen så hva jeg faktisk kjøpte Endte opp med Acavallo sine stigbøyler. Også dressursalen er en Santa Cruz optima. Tror den het leopold men den er ikke lik den gode gamle Leopolden. Finner heller ikke lik modell på nett så tja. Noe har jeg kjøpt Sjabracker jo svakheten, men fant ikke sååå mange gode tilbud så endte opp med disse; Den blå og grå har sånn padding foran. Usikker på hvordan det fungerer i praksis. Kanskje det hindrer at salen glir frem, eller kanskje den blir liggende oppå så salen blir trang. Må prøves De kosta 100kr stk så var ikke det værste. Eskadronen kostet bare 300 kr og i en veldig fin farge. Selvom det ikke synes så godt.
 13. Mariell

  Sal-snikksnakk

  Ja forhandler anbefaler den jeg viste bilde av oppi her. Men lurte på om det er samme hva slags olje, eller om jeg må finne akkurat den er redd på krøllete lær jeg også.
 14. Mariell

  Sal-snikksnakk

  Jeg også tenkte å bare bruke men ser de fleste anbefaler olje før bruk. Kalveskinn er jo heller ikke så holdbart men har aldri hatt ny sal før
 15. Mariell

  Sal-snikksnakk

  Hva setter dere inn helt ny sal med? Santa cruz anbefaler denne
×
×
 • Create New...