Jump to content

Reaper

Medlem
 • Content Count

  2,051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Reaper last won the day on November 13

Reaper had the most liked content!

Community Reputation

1,793

About Reaper

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Vestfold
 • Hesterase
  Lusitano

Recent Profile Visitors

887 profile views
 1. Reaper

  Bitt-tråden

  Veldig interessant Elisabeth! Jeg har forøvrig samme erfaring. Har prøvd litt forskjellige bitt på L. Kimblewick (av samme typen som smaaen har bilde av over), 3-delt baucher, portugisisk pelham og vanlig pelham med mullen mouth, samt et akademisk stangbitt med tungefrihet (størst tungefrihet av alle bittene jeg har brukt) . Av disse, så foretrekker han helt klart det akademiske stangbittet og har nå endelig falt til ro med å ha bitt i munnen. Så nå rir jeg på det, i kombinasjon med kapsun. Han har også likt kimblewicken.
 2. Interessant! vurderer boots bak til L. Han vil ikke bli skodd bak, og jeg vil egentlig helst ha han barfot, siden han fungerer bra med bare sko foran. Men må ha noe med brodder når det er is og glatt
 3. Reaper

  Sal-snikksnakk

  Haha..ja det er hun faktisk Skulle hente grime til hestene hennes, visste ikke helt hvor de hang. Men så så jeg grønn grime med grønt leietau. Trengte ikke å lete mer..
 4. De sender ikke til Norge
 5. Åjaa, stemmer. Husker det nå. Får sende de i DK en mail
 6. Du bestilte over nett? Trekker de fra dansk mva?
 7. Hvor kan man få tak i bjeller/dombjeller om man vil lage krans selv? Er visst litt ulik kvalitet og lyd i sortene. Vil ha noen med litt fin klang Noen som vet?
 8. Helt klart! men om jeg hadde en sånn, ville jeg nok ha varmet opp før timen så den var "klar" til timen startet. Men igjen, er jo veldig individuelt. Kanskje det er akkurat de minuttene i forkant før man når gjennom man trenger hjelp til..
 9. Jeg vil helt klart være alene på dressurtimer. 45 min er fint når man har en litt voksen hest. (inkl oppvarming). Men det er nok litt i meste laget for sånne som L For han hadde nok 2x20 min økter vært bra i en helgeclinic f.eks.
 10. Reaper

  Dekkentråden

  Helt enig i det siste der altså! Men hva legger dere i kald pels under dekkenet? hvor kaldt er kaldt? og hvor mange grader skal det være under dekkenet, om man f.eks skulle skaffe seg sånn temp måler?
 11. Reaper

  Dekkentråden

  Jeg føler ikke det blir helt riktig når de har på dekken egentlig? Man klemmer jo pelsen flat under dekkenet, og siden pelsen da ikke isolerer så godt, så vil det jo føre til at temperatur under dekkenet egentlig skal være omtrent den samme som huden ville hatt under pelsen?
 12. Reaper

  Dekkentråden

  Det er veldig interessant, for jeg har faktisk hørt at det ikke skal kjennes varmt ut under dekkenet. Og at om det gjør det, så er det for tykt? Har jeg feiltolket/blitt feilinformert, eller er det veldig individuelt tro?
 13. Reaper

  Dekkentråden

  Jeg så noen diskuterte den på facebook. De var ikke spesielt fornøyd egentlig. For den lagde hull i dekkenet. I tillegg til at den ikke egentlig var beregnet på å sitte på et utedekken med hest som herjer, ruller seg etc. Hun ene hadde opplevd at den nåla bøyde seg, så hun fikk den jo omtrent ikke av dekkenet igjen. Da hadde hun fått beskjed fra produsent (tror jeg) om at den heller var beregnet på hest under transport f.eks. Men veldig interessant uansett. Hun ene hadde jo observert at hestens temperatur under dekkenet økte med 8*C etter den hadde fått en porsjon med grovfôr.
 14. Har noen av dere prøvd denne? https://www.horze.no/vinter-ridejakker-parkas-til-dame/mountain-horse-nova-kaape/306167.html#color=DB
×
×
 • Create New...