Jump to content

Reaper

Medlem
 • Content Count

  2,100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Reaper last won the day on November 13 2019

Reaper had the most liked content!

Community Reputation

1,813

About Reaper

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Fra
  Vestfold
 • Hesterase
  Lusitano

Recent Profile Visitors

950 profile views
 1. Reaper

  Dekken og belegg???

  Bruker dekken ved nedbør, men står uten om det er kaldt og tørt. Setter bra med pels, men blir fort øm i ryggen om han står uten dekken i vått vær. Ikke barbert Har foreløpig aldri brukt verken bandasjer eller belegg, men kan se for meg at jeg vil bruke belegg i sprang/working equitation trail og ved turer i litt røffere terreng.
 2. Reaper

  Dressurprat

  Har du noen tips til hvordan man kan finne riktig type/størrelse?
 3. Mål for 2019: - Ri alle gangarter og begynne med sideførende bevegelser Check - Ha flere ridetimer med @smaaen Check - Ta hengerlappen - Fikk ikke tatt hengerlappen. Og dermed ble det vanskelig å komme seg på kurs - Delta på Norah Kohle clinic - Fikk deltatt som teorideltaker - Delta på Arne Koets clinic om økonomien strekker til på høsten - Økonomien strakk ikke til - Kose oss masse på rideturer! Check Alt i alt er jeg egentlig fornøyd med året. Det var kjedelig å ikke få tatt hengerlappen, og de to clinicene jeg ikke fikk deltatt på er naturligvis i sammenheng med mangel på førerkort. Vi har byttet stall i 2019, men var ikke så fornøyd med det. Så i slutten av januar bytter vi tilbake til der vi sto, men denne gangen på utegang der. Det tror jeg blir veldig bra Ridemessig er jeg fornøyd med hesten! Vi har ridd en del på tur, og han er virkelig flink. Han viser gang på gang, at han klarer å holde seg kald og rolig. Selv når de andre hestene friker ut. Vi har også kommet lenger med baneridningen, og har ridd i alle gangarter der. Mål for 2020: - Ta hengerlappen ( ) - Flere ridetimer med @smaaen - Delta på Working Equitation trening - Ri masse på tur for å bygge kondis og muskler - Fortsette å trene på sideførende - Tømmekjøre mer - Være flinkere til egentrening
 4. Reaper

  Utstyrstråden

  Om du skal bytte skjørtet i noe annet, så ser de stierna buksene fine ut?
 5. På mine fakturaer er det kun regnet mva på høyet, ikke på stallplassen. Stalleier har ENK
 6. Reaper

  Omstopping av sal

  Ahh, kjekt å vite! Da får jeg vurdere det på sikt! Foreløpig kjennes stoppen veldig jevn og fin ut Takk for tips!
 7. Reaper

  Omstopping av sal

  Jeg har skolesal, og der virker det ikke som noen har lyst til å ta imot for å gjøre noe med stoppen... (har ikke aktivt sjekket, bare det jeg har hørt når jeg har spurt andre).
 8. Jeg har visst kjøpt et brukt rambo optimo dekken som jeg var så heldig å få til en bra pris. Så nå er jeg spent på hva som kommer i posten (Dekken, eller murstein ) Også fikk jeg endelig de nye stigbøylene. Det var jo et must, etter at de forrige røyk forresten litt skuffet over oppfølgingen til de jeg kjøpte av der. Hadde en av mine kunder hatt en sånn produktopplevelse, så tror jeg faktisk jeg hadde tilbudt en eller annen form for kompensasjon
 9. Reaper

  Sal-snikksnakk

  Det med vann synes jeg også er så underlig. For jeg har alltid hatt inntrykk av at man skal beskytte utstyret sitt mot vann/regn. Typ, dekke til salen etc om man er ute i regnet. Underlig.. men OK, produkter med glyserin helt til slutt?
 10. Reaper

  Sal-snikksnakk

  Hvordan var det med såpe og balsam igjen.. husker jeg feil, eller skal balsamen på først?
 11. Reaper

  Dekkentråden

  Hm.. ganske sikker på at jeg hadde et 100g bucas dekken til L da han var åring eller var det 150g? Men det er marginalt tykkere enn 100g da. Har du sjekket finn tack, er det ikke de som skal ligge bra på smale hester? evt. Rider by horse. Litt små i størrelsen bare Om 150g er et alternativ, kan kanskje horze avalanche med halvhals funke? Det kan justeres inn ganske mye!
 12. Reaper

  Bitt-tråden

  Dette diskuterte @Sivoya og jeg faktisk her forleden dag. Og kort undersjenkel er ikke ensbetydende med «mildt» bitt. Faktisk krever vel kortere sjenkel en mer presis hånd, da det har mye kjappere effekt? Eller husker jeg feil @smaaen ? Kommer vel kanskje an på flere ting. Men jeg ville ikke vært redd for et standard pelham med «normal» lengde på sjenklene. på et sånt kan man jo ri med to tøyler også!
 13. Reaper

  Bitt-tråden

  Hm.. hva mener du med gedigne? Mener du lengden på sjenkelen?
 14. Reaper

  Bitt-tråden

  Veldig interessant Elisabeth! Jeg har forøvrig samme erfaring. Har prøvd litt forskjellige bitt på L. Kimblewick (av samme typen som smaaen har bilde av over), 3-delt baucher, portugisisk pelham og vanlig pelham med mullen mouth, samt et akademisk stangbitt med tungefrihet (størst tungefrihet av alle bittene jeg har brukt) . Av disse, så foretrekker han helt klart det akademiske stangbittet og har nå endelig falt til ro med å ha bitt i munnen. Så nå rir jeg på det, i kombinasjon med kapsun. Han har også likt kimblewicken.
×
×
 • Create New...