Jump to content

smaaen

Medlem
 • Content Count

  4,948
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  102

smaaen last won the day on March 5

smaaen had the most liked content!

Community Reputation

9,363

About smaaen

 • Rank
  Innridd
 • Birthday May 23

Contact Methods

 • Website URL
  http://sbjolseth.wordpress.com

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Oslo
 • Hesterase
  Lusitano
 • Gren
  Dressur og riddersport

Recent Profile Visitors

2,662 profile views
 1. Jeg kjørte x1 I 3 år, elsket den. Var super på alt slags føre, langkjøring og div. Jeg slapp å betale service da og den var splitter ny, men elsk
 2. Den ene fordelen med å være sykepleier i en liten kommune. Ferdigvaksinert for lenge siden, men hjelper det meg noe? nope ikke enda. om det noen gang vil.
 3. smaaen

  Pixem eller Pivo

  Jeg fikk heller ikke mva for den da jeg bestilte. Og om jeg ikke husker feil var det ikke det da @Reaper og @Sivoya bestilte heller?
 4. Kapson.se har masse ulike typer, har alltid fått super kvalitet derfra. Bitt har jeg stort sett kjøpt fra markus holst, kommer litt an på hva man er ute etter.
 5. Jeg så det ble spurt om dette på fjasboka forrige dagen og det første som slo meg var Kraniosakralterapi/osteopati for å få hjulpet med spenninger i området som kan føre til at det ikke blir drenert skikkelig og igjen fører til betennelse. Jeg VET læreren min snakket om det med tanke på bihuler og tårekanaler osv.
 6. Hvor låsningene sitter vil gi en indikasjon i hvertfall.. Det er sånn jeg lærer å lete etter det, men teorien er vanskelig nok og veldig vanskelig å si noe konkret uten å se hesten.
 7. Haser over belastes gjerne ved feil vinkler på høver, is problematikk, feil bruk av muskler i bakpart, kastraksjonarr problematikk, feil spenninger I bakpart, nervebaner til organer i bekkenhulen samt baktarm. Diaphragma, sakrum, occiout/atlas, kjeve. Er ting jeg ville sett på. Og må innrømme at der du har en kropp der alt er fint, er jeg veldig skeptisk til. Vi har alle greier, om enn ikke store problemer, så ting å jobbe med. Alltid et rødt flagg for meg når jeg hører det. Selv om jeg har vært borti hester selv der jeg ikke har funnet noe særlig, det finnes jo, men ja da stoler jeg heller ik
 8. Hvilket ledd er sprøytet, og ble årsaken funnet? Grunnen til at ett ledd blir behandlet er jo fordi det leddet er overbelastet, det er ikke så ofte at det eksakte leddet er årsaken til problemet. Det er mer et symptom man ofte må smertelindre, men om man ikke gjør noe med årsaken til at hesten får vondt der, så vil det komme tilbake. Det at det blir borte ved oppvarming og særlig galoppering tyder på at det kan være muskulært å sitte høyere opp. Har du fått en behandler til å sjekke hesten?
 9. Hun jeg brukte sist har jo jobbet mye sammen med hovhelseteamet. Holder til litt forskjellige steder men kjører vel forbi en gang i mellom, kan være noe å sjekke ut.
 10. De spørsmålene forsvinner aldri, dessverre og heldigvis etterhvert vil du bli bedre og bedre kjent med hesten din så du ser fortere og fortere hva som plager den og når den er fornøyd.
 11. smaaen

  Kapsun

  På en sånn ville jeg hatt fastjern på, av sikkerhetsgrunner. Den su har der ser ut som en i kun lær eventuelt kjede, men ser veldig padda ut. De er fine hos hestene som ikke bør er igjennom det du har, kan fint bruke sånn på min på banen feks, men ut på tur er jeg nødt til å ha noe som snur han ved behov. Og da må jeg ha kontroll. Derfor har jeg fastjern. Jeg liker den jeg har, den er kjøpt på en tysk nettbutikk.
 12. Ganske interessant det dere sier med snublinga da. F har jo gjort det tidvis tidligere, er veldig lengesiden han har hatt den overtråkksnublinga nå. Men hadde jo vært interessant å se hvor landskapet ligger.
 13. @Ninahei heh det er festlig om blodprøve på hest koster mindre enn på hund var vel over 1000 sist jeg tok det.
 14. smaaen

  Kapsun

  Det kommer helt an på hesten, på min må jeg ha fastjern om han blokkerer ting ute. Andre trenger bare lær, mens andre trenger bare kjetting. Det jeg liker best med den faste er at den ikke sklir. Så se etter en med gode festemuligheter så den ikke sklir. Er det noen du kjenner som har en kapsun du kan låne for å sjekke? Min kjenner jeg på feks grime, at han ikke er spesielt var på neseryggen, mens andre kan være veldig vare.
 15. Nå har jeg ikke hatt forrytter siden @Reaper var forrytter for hundre år siden men jeg har egentlig ikke så strenge krav til forrytter så lenge jeg kan stole på personen. Da kan de få ri på banen, tur, bakkearbeid, tror kanskje ikke jeg hadde latt de ta han med på hengertur. Sprang gjør jeg lite av og vil derfor ikke nødvendigvis la noen forrytter gjøre det, men bomarbeid er ikke noe problem. Betaling alt ettersom hva de vil gjøre. Er det bare til hjelp for meg, ridende hestepasser så tar jeg ingenting. Er det mer konsekvent og jevnlig trening så syne jeg det kan koste noe. Arbeid, st
×
×
 • Create New...