Jump to content

Issa

Hovedadministrator
 • Content Count

  14,262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

Issa last won the day on April 1

Issa had the most liked content!

Community Reputation

11,489

About Issa

 • Rank
  Skogstroll
 • Birthday 25/11/1978

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Akershus

Recent Profile Visitors

2,791 profile views
 1. Så bra de trives mine har stort sett skjønt dette med vaktpost, tenkte på lisefi sitt bilde da jeg tok dette
 2. Uten kontrakt står de vel ikke særlig sterkt? En mnd pluss den måneden man er i er normalt, hadde ikke giddet noe mer. Bare nektet å betale.
 3. Bøyeprøve gir et veldig heldig begrenset bilde over hva som kan være galt ja. Det kan sitte noe i hoven, sener, bekken, rygg oooog så videre.
 4. Mener du dette ikke hører hjemme i en tråd om ridestøvler?
 5. Typisk mannfolk, føler de bidrar. Hva med kollegaen til min mann som ikke kunne gå på et møte fordi kona ville ha litt avlastning med barna? AVLASTNING?? Hva gir du meg
 6. Fuglebrett ja, hvorfor har vi ikke det (åjo fordi de raidet det hver natt uansett hvor mye jeg la på, og jeg så aldri noen fugler fordi jeg ikke står opp kl fire)
 7. Kjøpte ny grime til Drómi fordi den han hadde var for stor hadde funnet en i en plastkasse jeg tenkte kunne gå men den var så teit og jeg antar det var derfor den havnet i kassa i utgangspunktet. Og en teddypad jeg skal klippe hull i over det trykkmerket Brandur fikk av den gamle salen. Olje til stive hodelag.
 8. Issa

  Unghest født 2014

  Min likner endelig en hest han og. Strekt seg en god del siste året, så han ser mer normal ut og ikke så stygg. Utrolig elskbar hest, så kosete men høflig, og morsom å ri med masse vilje og bevegelser. Har slitt en del med grovforet så har fått tak i nytt som jeg håper han kan stablisere seg på hadde tenkt til å kurse litt og være med på stevner i vår, men det blei jo utsatt til høsten kan man si
 9. Issa

  boks lås

  Sånne?
 10. Ser ut som et bilde åpnet i feil format
 11. Issa

  Utstyrstråden

  Da vil jeg ha fortet meg å kjøpe det der Event har de er på høøks Skedsmo som er litt lengre ned på sidene. Og rosa.
 12. Issa

  Utstyrstråden

  Jeg har dette fra horze. Helt ok, kanskje litt kort på sidene. Men salen min har bare én kappe, hvis du har doble er kanskje sånne med lukking over manken bedre.
 13. Issa

  Belegg til unghest

  Tror det øverste til venstre er lov men ikke det nederste til venstre. De til høyre ser jeg ikke lukkingen på. Men det tryggeste er nok å spørre rytterforbundet.
 14. Haha så søte, jeg elsker elger (men bare på avstand, de er superskumle). Vi har noen rådyr som går over enga, men heldigvis utenfor gjerdene. Så har jeg en irriterende grevling som driver og graver huller i møkkadyngen min, så trillebårhjulene setter seg fast. Så må jeg lappe med bæsj.
×
×
 • Create New...