Jump to content

Issa

Hovedadministrator
 • Content Count

  13,754
 • Joined

 • Days Won

  81

Issa last won the day on November 7

Issa had the most liked content!

Community Reputation

11,208

About Issa

 • Rank
  Skogstroll
 • Birthday 25/11/1978

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Akershus

Recent Profile Visitors

2,550 profile views
 1. Haha, typisk. Men til én hest overlever jeg litt dyrt. Grøt får jeg ikke gitt han med mindre jeg finner noe annet enn lucernehakk å gi han er så ork å teste ut, for han har rennaræv i to uker i slengen om han ikke tåler noe da hjelper ingen sånne magestabliseringsgreier.. Nå har han i tillegg spist noe grafs ute sikkert kvist av balderbrå.
 2. Jo, men er det sånn.. Varmebehsndlet? Småpellets? Må spørre dem. Takk, skal Google
 3. Tips til tilskudd til hest som ikke tåler pellets? Vet ikke hva han trenger, liker bare å gi vitaminer i tilfelle rottefelle for jeg har ikke noe utover vanlig analyse av høyet. Han får 3 dl lucernehakk å blande i. Event annet ikke-peleltrert kraftfor som dekker standard vitaminer og, dog han får veldig lite kraftfor så skal godt gjøres å dekke opp slik
 4. Kjøpte hodelags- og salhenger, et leietau, reflekser og noen kroker til å skru opp på veggen hos høøks. Skikkelig morosaker
 5. Issa

  Sal-snikksnakk

  Tenk for a matching hell med grønn sal da. Enten blir du hun som aldri matcher, eller så blir du "hun grønne"
 6. Issa

  Sal-snikksnakk

  Sånn er det å være gravid bare litt flere uker
 7. Issa

  Bitt-tråden

  Versgo Joda, men du får garantert solgt dem på finn med relativt lite tap. Det eneste til salgs der lå der bare et par timer så var det borte
 8. Issa

  Bitt-tråden

  https://www.fagerbits.com/bit-match
 9. Issa

  Bitt-tråden

  Jaja flodinger har jo breie muler, litt av det som gjør dem så søte ♥ Pelham er ganske likt kimblewick men hva som er bra kommer an på hvordan han er og hva han liker. Sett på fager sin bittguide?
 10. Issa

  Bitt-tråden

  Hjelp, er han så svær i munnen? Prøvd med rett og sett hvor mye som stikker ut på sidene? NS er vissnok litt små i str, så kjøp en plass du får byttet. Tredelt er vel skarpeste trinsebittet? Utenom firedelt.. Tenkter du mer stang, feks kimblewick? Tredelt er ganske nøyaktig mtp styring, sammenliknet med rett. Om han liker todelt kan du jo event setter på et lockup. Løse ringer er gjerne mer presist enn muffe.
 11. Issa

  Dressurprat

  Jeg tror jeg kan se sånn ut, som på alle fire bildene, på ett og samme bitt kommer an på hvordan jeg rir og hva jeg krever.
 12. Tror hun kjøpte en sånn uhip i fjor? Du må ha en sånn du og
 13. Issa

  Dressurprat

  Interessant artikkel litt gammelt nytt at hesten løfter mer med vekt rundt hoven. Også dette med kjeder/kjettinger er jo brukt mye på amerikanske gangartshester for forstyrrelsene fra dem får hestene til å løfte mer på beina. Men lurt å trene opp et svakt ben med en enkelt vekt.
 14. Issa

  Viltkamera

  Gubben, jeger, sier: næh, hva som helst. Ebay? Er ikke et overvåkingskamera bedre?
×
×
 • Create New...