Jump to content

Issa

Hovedadministrator
 • Content Count

  13,566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  78

Issa last won the day on September 11

Issa had the most liked content!

Community Reputation

11,124

About Issa

 • Rank
  Skogstroll
 • Birthday 25/11/1978

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Akershus

Recent Profile Visitors

2,476 profile views
 1. Har en pakke med inntørkede våtservietter fra 2012 typ bruker bare mkrofiberklut og vann. Men så har jeg jo vasken og kluten 10 cm fra utstyrsveggen
 2. Issa

  Unghest født 2016

  Hun har blitt en utrolig flott hest altså
 3. Er jo derfor man har stygg-utstyr og fin-utstyr Det til hverdags ser ikke ut.
 4. Godt her er flere litt gale Ja de blir jo fæle uansett vær, sol = støv, regn = søle, spesielt når man har en lav hest, får jo søle på hjelmen til tider. Men ja, kjøp en veske så kan de ligge (ikke stå på sålene sine), uten å få riper eller støv på seg (æsj).
 5. Skal prøve den bare for din del neste gang jeg er der ikke helt sikker på når det blir dessverre, det ligger litt utenfor der jeg ferdes til vanlig.
 6. Tørker over dem hver gang, med en fuktig klut, sånn at all sand og støv blir borte. Så har jeg dem i en polstret støvl-veske, og de har sånne oppblåsbare legger inn skaftet Når jeg skriver dette ned innser jeg at det er petimetergalskap men.. De er jo alltid klare til fin-bruk da
 7. Uff mine er fortsatt litt vonde, og det er helt uaktuelt å gå det siste stykket hjem som jeg gjør med sko men de begynner å bli bedre da.
 8. Bare klådd på I butikk men ikke prøvd på. Men virket forseggjort i stoff og utforming.
 9. Har den kneskinn? Barnet hadde en i fjor som virket god men har ikke sett på voksenvarianten
 10. Hvilken av dem? Må prøve hvis jeg skal ha noe derfra
 11. Den der fra høøks bare får jo bytta den i butikk om den er promp.
 12. Issa

  Sal-snikksnakk

  Kommer an på modellen, men de fleste bruker den lange ja. Cob bl.a. bruker den korte, men det som kan brukes i thorowgood kan brukes i k&m.
 13. Issa

  Bitt-tråden

  Det liknet mye på det jeg tenkte på fra Fager, så ville prøvd det ja. Skoies har vel den leie-ordningen på bitt, så man slipper blakke seg på bomkjøp. Har aldri hørt man bør være forsiktig med rulle daglig, men kan hende tanken er at den slutter å være ekstra følsom på det om den får bli vant til det? Men jeg tenker at det blir litt som med feks stangbitt, så lenge man rir følsomt og med ettergift, og ikke henger fast i det, så slutter ikke stangbittet å virke/være sterkt.
 14. For en flaks, de støvlene er fine og virker gode! Har bestilt en vinterridetights på salg og en salhenger
×
×
 • Create New...