Jump to content

Issa

Hovedadministrator
 • Content Count

  14,509
 • Joined

 • Days Won

  99

Issa last won the day on June 28

Issa had the most liked content!

Community Reputation

11,602

About Issa

 • Rank
  Skogstroll
 • Birthday 25/11/1978

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Akershus

Recent Profile Visitors

2,914 profile views
 1. Passer hun bucas? De har jo select-serien som kan settes liner i. Men hw sine linere passer de fleste dekken bak, så får man bare la være å sette de fast foran. Dog paser hun ikke hw i fronten, passer hun jo ikke liners heller tror jeg hadde sett litt hos horze?
 2. De har blitt utrolig dårlige i det siste har et par fra tølthester som er gode men de er jo ikke å få tak i kanskje de fra børjes? Event prestige sine men de er liiitt dyrere.
 3. Snuggy hood. Lette, ikke varme, stillbare.
 4. Er helt ekstremt ja, måtte kle på mine dekken. De blir varme men de kan gå i skyggen. Foretrekker snuggyhood for det blir de ikke varme under, men jeg har jo bare ett av dem.
 5. Hahaha jeg måtte le høyt. Det kan jo se ut som jeg mente det ja, jeg ser det nå. Jeg tenkte jo da at man kanskje måtte bytte på senga etter et uhell og event også oftere bytte undertøy For å ha det på det rene (både billedlig pg bokstavelig talt)
 6. Tid til å bytte får du garantert, er jo bare å si "må på do" og løpe dit en tur ta med litt ekstra undertøy og laken event. Og ta med nok tamponger i str tante
 7. Issa

  Utstyrstråden

  Kan jo hende, men hun hadde en fra høøks som satt bedre og var litt mindre.. Papplate tredd utenpå unge det er noe med de borelåsene i tillegg til glidelåsen også føyde den seg liksom ikke noe rundt kroppen. Hun hadde denne https://www.hooks.no/rytter/rytterutstyr/sikkerhetsvester/sikkerhetsvest-voksen-ares-crw før den fra horze, og den satt bedre
 8. Hehehe Veldig søt da ♥
 9. Issa

  Utstyrstråden

  Vi har barnevarianten av den der og den er eeenorm på mer er jo ikke sikkert voksenvarianten er det da.
 10. Issa

  Mugg på lærutstyr

  Noen ganger holder det å pusse det grundig i alle kriker og kroker. Men jeg har hatt hodelag (som jeg smurte med bivox en gang i tiden) som har blitt muggent igjen og igjen til jeg til slutt ble sur og kastet de. Kanskje det hadde gått å vaske dem på 60 grader i vaskemaskin og oljet dem før de tørket.
 11. Hun er nydelig gratulerer. Kult med det breie bleset
 12. De klarer seg ute i vanlig norsk vær så lenge de har tilgang til skygge. Mine står og eter i sola i 30 grader hele dagen, frivillig. Hvis du bor i nord, er det i hvert fall ikke noe problem.
 13. Glemte det lager en alarm for i morra formiddag
 14. Tror de bare har skrudd det inn med små skruer kan ta et bilde når jeg kommer hjem, minn meg eventuelt på det
 15. Issa

  Bitt-tråden

  De er ikke revlusjonerende på noe vis, finnes mange andre gode bitt og produsenter. Til han som ikke bryr seg sååå mye om bitt fungerer et todelt lockup bra, men han fungerte like bra på et fra skoies. Og på han som ikke liker bitt, funket ikke de i metall fra fager heller Man må ha en viss idé om hva man tror hesten kan like og ta en sjans. De er ikke noe vanskelig å få solgt hvis det blir bom. Litt pain er det at de ikke tar vekk svensk moms når man kjøper, så får man jo norsk moms i tillegg. Jeg vet ikke hvor man får tilbake svensk moms? Hvis du gjør, please tell me Har muligens tenkt å kjøpe et kimblewick derfra fordi jeg liker den rette munndelen de har på dem.
×
×
 • Create New...