Jump to content

Issa

Hovedadministrator
 • Content Count

  13,317
 • Joined

 • Days Won

  71

Issa last won the day on July 10

Issa had the most liked content!

Community Reputation

11,005

About Issa

 • Rank
  Skogstroll
 • Birthday 25/11/1978

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Akershus

Recent Profile Visitors

2,387 profile views
 1. Issa

  Sal-snikksnakk

  Kalveskinn kan lett strekke seg, så hadde vært forsiktig med olje. Spesielt i setet, det kan bli sånn krøllete
 2. Javel. Så kjøpte jeg to fagerbits. Så da er det vel VM neste da @Albina
 3. Issa

  Sal-snikksnakk

  Setter inn med? Jeg bare.. Bruker salen etter hvert smører jeg den litt med prestige lærbalsam
 4. Issa

  Sommer 2019

  Skal jo godt gjøres å bli feit hvis det er heeelt nedspist. Men vet min eldste røde klarer det så mulig er det jo går jo an å prøve og heller fjerne han hvis han blir feit, men..
 5. Issa

  Hvitt pass

  Står han ikke i worldfengur? Kommer jo relativt langt med bare fornavn, ca farge og fødselsår. Deretter er det bare å høre med Stambokkontoret. Hvis han ikke er registrert, og du ikke skal konkurrere med han, spørs det om det er bryet verdt, da kan du som nevnt heller får hvitt pass. Han blir jo verdt mer som islandshest om han har papirer men..
 6. Var på høøks for å kjøpe en pisk til barnet mitt, hvilket vi gjorde og en vest til henne på salg. Og et par tøyler. Oooog en tynn genser med lommer store nok til telefon, og med glidelås i og en pose godbiter.
 7. Issa

  Bitt-tråden

  Hva er normalt traverbitt? Dt viktigste er vel å variere munndlen, så går han med todelt kan du bruke tredelt og omvendt. Og kanskje løse ringer siden kjørebittet har faste. Bare pass på at det ikke blir for stort. Et helt normalt og billig bitt fra høøks feks bør jo funke.
 8. Og jeg trenger heldigvis ikke høy for uti september så .. men har allerede bestilt så kanskje han har satt prisen allerede Håper også det blir bra. Kvaliteten blir nok bedre enn i fjor, jeg har foret på alt fra kort kutt med stein i (og passe næringsfattig) til laaange rare strå med mye næring. Alt fra samme jorde. Men de slapp å sulte da.
 9. Argh. Håper det jevner seg ut når det blir litt mer konkurranse
 10. Bra mengde i år vel? Men ser prisene ligger fortsatt på 4-6 kr.. Håper de å få solgt til folk som er helt tomme, eller er dette det nye vi har å forholde oss til?
 11. Må også vente til oktober med dem, hvis det kommer noen da, kanskje jeg må betale heller Bestilt meg en ridetights fra Horze burde kvitte meg med de gamle ridestøvlbuksene som bare tar opp plass.
 12. Elsker ordet "skrævstutt"
 13. Ååå skattepenger, hadde glemt at de kanskje kommer det vet jeg ikke. Jeg skal IKKE selge bjørnen før skinnet er skutt eller noe sånt jeg har kjøpt tre fluemasker, to hestesko, en pose godbiter og et par magic gloves i barnestr på høøks i dag
 14. Da ble han vel glad har pleid å ha den sånn at den henger en cm eller to nedenfor mulen bare. Så jo bra ut det der. Den skal jo ikke gnage men samtidig sitte stabilt på (og heller ikke kunne kles av)
 15. Gummilakk funker men det blir slitt bort etter en stund ja. Noe flasser mens annet drar man a i et lag. Har brukt hvit Gummilakk på g-boots som jo blir misfarget etter bruk. Blir det slitt vekk er det bare å dra over på nytt. Men vanlige belegg... Da må du dekke til borrelås ol. Mer arbeid enn jeg hadde giddet
×
×
 • Create New...