Jump to content

Tia Emilie

Medlem
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25

About Tia Emilie

 • Rank
  Føll
 • Birthday 03/08/1985

Profile Information

 • Fra
  Modum
 • Hesterase
  Dølahest
 1. Finnes det messing-stigbøyler som er leddet, noe sted?
 2. Finnes det Horseware-dekken med high neck(ikke hel hals, bare høy nakke) som har utskiftbare linere?
 3. Tia Emilie

  KOHS 2014

  Noen som vet om det er lov å ta med medbrakt niste inn på KOHS?
 4. Oppvaskmaskinen skal jeg prøve! Det krever jo ikke store innsatsen
 5. Hvordan vasker dere børstene for å få de skikkelig rene, og da helst på enklest mulig måte/uten å måtte gjøre så mye selv..? Syns det er utrolig kjedelig å vaske de vanlig i bøtte med såpevann.. Noen som har prøvd å putte det i vaskemaskinen? Eller vil det ødelegge maskinen med all dunkinga, kanskje? Eller kan man sette det på et type fin-program? Andre ideer?
 6. Takk for svar! Googlet kremle nå og de bildene jeg finner ligner veldig, så da er det nok det hun spiser. Spiser ingen av de andre soppene vi går forbi, bare denne ene typen. Er tydeligvis kjeeempegodt..
 7. Den ene hesten min er helt ørsk ettter en bestemt type sopp om dagen. Hun kaster seg over de når de dukker opp langs stien. Noen som vet hva slags sopp det er, og ilke minst om den er trygg å spise?
 8. Har lyst til å kjøpe meg en sikkerhetsvest med gasspatron som blåser seg opp hvis man detter av, da jeg syns det er så stivt og ubehagelig med vanlig sikkerhetsvest. Noen anbefalinger? Og hvor får man kjøpt det? Tenkte bestille på nett, men fant ingen i farta.. Trodde det var blitt "vanlig" med slike vester innen nå, men kanskje ikke siden det er litt vanskelig å finne? Vet jeg en gang så at de fantes i en modell som ser ut som en vanlig vest(som i klesplagget vest )..men husker ikke hvor..
 9. Har kjøpt en sekk stalosan da jeg har hørt at det skal hjelpe litt på amoniakk-lukta i stallen. Men har skjønt at det brukes litt forskjellig, og jeg er nybegynner med stalosan.. Så jeg trenger litt tips og råd, vil gjerne høre andres erfaringer! Hvordan begynner man? Hvor mye og hvor ofte burde man strø på? Strør du under mattene, under flisa, mellom matte og flis eller over flisa? Strør du hele boksen eller bare områdene hesten pleier å gjøre fra seg? Må det kostes opp og fjernes for hver gang man skal legge på nytt, eller blir det tatt opp med flisa under møkking? På stalosan-sekken(kjøpt fra FK) står det at man skal strø en håndfull pr m2 en gang om dagen de første 3 dagene, så en gang i uken. Syns det hørtes lite ut? ..Eller for godt til å være sant,hehe. Men er jo topp hvis det virkelig holder..! Har to bokser med isolert murgulv, gummimatter og flis.. ..om det har noen betydning..
 10. ...Og man kan lett endre salen om(når) hesten endrer fasong gjennom året, noe de ofte gjør! Uten å være avhengig av at en salmaker må komme og sy/stoppe om. Ble skikkelig Wintec-reklame det her, jeg burde fått betalt av de!
 11. Da var det nok Prestige jeg mente å ha sett på i butikken.. Får så være om de koster over tusenlappen, vil ha ordentlige reimer, så slipper jeg irritere meg over stive og uregjerlige reimer. Men om noen husker hva de tynne fra Prestige heter? så jeg ikke bestiller tykke varianter.. Prøvd å søke litt rundt på nett, men ikke så lett å se hvilke som er tykke og tynne.. Og må ha i svart farge, på hestehuset.no var det noen fra prestige, men kun i bruntoner..
 12. Ser det er pbrukt wintec før, men sikkert en eldre modell? I den nye modellen til wintec (wintec 500 NEW) er det både luftputer+ gule innlegg man kan putte inn både foran, midt på og/eller bak på salen. Med andre ord store muligheter for å tilpasse salen til hesten. Jeg kjøpte akkurat en slik Wintec sal+ en innleggs-pakke. Mange innlegg i forskjellige tykkelser, uendelige tilpassingsmuligheter. + Kan heise hele salen om man trenger mer plass under kanalen. Jeg var heller ikke helt fornøyd med Wintec før og fikk ikke salene derfra helt til å passe, men nå fikk jeg lett tilpasset den. Og det geniale er jo det at det er så enkelt å gjøre selv, tar bare noen min. Fint instruksjonshefte fulgte med også. se: www.easychangefitsolutions.com Uansett, lykke til!
 13. Syns egentlig ikke webbers er så fine, vil helst ha "vanlige".. Vet at Wintec har "Wintec slimline" som hadde vært perfekt. Men syns disse virket så stive da jeg kjente på de i butikken. Husker jeg samtidig kjente på et annet, litt dyrere merke som også var tynne og syntetiske. Kjøpte ikke de fordi de ikke hadde strl min. Tenkte bestille de over nett, men nå husker jeg verken merke eller modell på de.. Vanlig lærstigreimer går akkurat nedi sprekken, mens et par nylonbelagte jeg har fra Passier blir så tykke at de ikke går nedi i det hele tatt. Så et par millimeter tynnere enn vanlige lærreimer hadde vært kjekt.. Da slipper man å slite og røske på både reimer og sal for å stille stigbøylene.
 14. Noen tips? Kjøpt ny sal med tynn sprekk til å tre stigbøylereima ned i salkappen.. De jeg hadde ble for tykke, slik at jeg måtte truge og dytte for å få de nedi. Veldig upraktisk når man skal stille på de.. Ønsker i god kvalitet, har ikke prestige en tynn variant?
 15. Jeg fikk ikke en eneste ting på min siste bestilling som jeg fikk i går.. Skuffa!
×
×
 • Create New...