Jump to content

Peanøttsmør

Medlem
 • Content Count

  1,293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Peanøttsmør last won the day on July 11 2017

Peanøttsmør had the most liked content!

Community Reputation

1,183

About Peanøttsmør

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Hesterase
  Burger
 • Gren
  Dressur

Recent Profile Visitors

1,138 profile views
 1. Hva slags støvler er de? De var flotte!
 2. Så gøy! Er liksom litt deilig når man kjenner at nå trenger jeg ikke lete mer. Og at man føler frem gang på kun en time:)
 3. Sendt deg melding på PM, hun reiser rundt å underviser om noen er interesserte
 4. Vi har jo dillet litt rundt for å finne rett trener, og wow full klaff i går! Damen kom til stallen, og vi hadde meldt oss på. Jeg hadde ingen store håp, men alle sa at hun var veldig flink. Første hun gjør er å ta tak i beinet mitt og dra det opp og frem. Litt overrasket var jeg da plutselig sittebeina mine var ORDENTLIG på plass. Sitsen min endret seg totalt, plutselig ble Knerten mer "flyttbar" i forhold til min vekt. Det føltes ut som vi så ut som et olympisk rytter par. Lover at bildene viser at vi ikke ser sånn ut (litt skuffa ). Men den følelsen, den følelsen av at ting sier klikk, og f
 5. Mer cool mix, hvitløkstilskudd, b-vitamin og sokker.. Ikke veldig spennende men nødvendig.
 6. Nei, men jeg tror de fleste er enige i at det å ri igjennom er et gammeldags begrep som liksom kanskje ikke helt dekker det man ønsker at skal være utfalle?
 7. Veldig godt poeng. Jeg liker å la en flink rytter sette seg opp å ri min hest innimellom, men da for utdanningens skyld. For at jeg skal få tilbakemeldinger på hva jeg skal gjøre, hva hun synes jeg må øve mer på etc. For at jeg skal se hvordan hun rir han. Utover det så tenker jeg ikke så mye på ri igjennom, hvorfor skal jeg tenke på det? Jeg fokuserer på å ri så godt jeg kan hver gang jeg rir, det må nesten holde
 8. @Emsy Vi har hatt stor forbruk av kopper, særlig de i neopren de bare ryker med en gang. Derfor jeg tenkte kanskje lær var tingen, men føler det er mye penger og sjangse på. Skal teste ut de du linket til, ser at også HG har en variant av de, så det er jo et poeng å sjekke.. Takk for tips!
 9. https://www.horze.no/kopper/lemieux-wrapround-kopper-i-lær/313510.html?color=BL Er lærkoppene fra LeMiuex verdt prisen? Andre tips til holdbare kopper?
 10. Gratulerer! Så fine dere er
 11. Helt klart er det værre ting å stappe på, med samme effekt er det jo et godt utvalg av diverse tøyler
 12. Skritteulldekken og vaffeldekken. Impuls Finn kjøp
 13. @Hanna @KatrineH Ok. Jeg synes det så ekstremt overdrevent ut...
 14. Vil ikke det her blokkere det meste hesten har av syn? Hva vil være formålet på en spranghest med blinkers, jordblender og de dottene på siden ?
×
×
 • Create New...