Jump to content

Stjorm10

Medlem
 • Content Count

  2,785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Stjorm10 last won the day on September 25 2020

Stjorm10 had the most liked content!

Community Reputation

2,493

About Stjorm10

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 16/05/1992

Profile Information

 • Fra
  Kvinnherad/Grimstad
 • Hesterase
  Fjordhest

Recent Profile Visitors

1,398 profile views
 1. Målte for albuen, der havna eg på m, og den virka veldig stram første gongene, men no har den gått seg til. Så kan prøve meg på M eller L då. Sliter jo med spenninger egentlig i heile nakke, skuldre og rygg så burde vel egentlig ha anskaffet meg poloskjorte som eg kunne ha jobbet med
 2. Har dere noko formeining på størrelse ang den til nakke? Vurdert den lenge. Har per no til albuen, og synes den har hjulpet godt denne veka eg har vert tilbake på jobb.
 3. Stjorm10

  Utstyrstråden

  Ja, då er igrunn ikkje prisen så ille kanskje, ikkje at eg hadde handla dei sjølv som førstemann. Men flott med norske oppfinnelser ja, spesielt om dei slår an. Effektivt, nei sei det
 4. Stjorm10

  Utstyrstråden

  Synest det såg og virka interessant, men dei koster sikker ei nyre, lunge og hjerte så
 5. Sikkert ingenting med dette å gjer, men nevner fordi om. Hest på stallen her har slitt litt med å ta i bruk skikkelig det eine bakbeinet. Han jukset såpass at han virka halt/urein og det var på håret med veterinær og kiropraktor og alt sammen. Med ein gong problemet blei tatt tak i så kom det seg (han måtte rett og slett bruke begge beina likt) så etter ei treningshelg med fokus på å aktivisere så kom det seg etter nokon dager og veker.
 6. Prøver lykken her! For nokon år siden kjøpte eg et litt tjukt ulldekken i merke RS ryttersport, men dette har musene kosa seg med så det er jo ikkje like heilt lenger. Bruker det jo fordi om, men skulle gjerne ha erstattet det med et heilt et. Nokon som veit kor/om det kan oppdrives nokon vei?
 7. Ja, hadde man bare hatt symaskin men ja, det er ein løsning.
 8. Ja, den har eg kontroll på men skulle gjerne hatt ein med lommer altså
 9. Saltrekk med lommer til å ha stigbøyler/gjord, kor finner man det? Snakker om dressursal i hovedsak.
 10. Kent and masters, thorowgood og fairfax forhandler Kari.
 11. Har òg bestilt meg et fagerbitt.
 12. Ja, eller det Eg har heldigvis 2 av dei å velge imellom så føler meg ganske heldig slik sett. Men eg forstår absolutt frustrasjonen. Har alltid grua meg med å flytte pga nettopp å finne god nok hovslager.
 13. Intet svar, då eg sjølv måtte bruke hovhelseteamet på min, og det gjer eg fremdeles av den enkel grunn at hesten fungerer på sitt beste etter dei kom inn i bildet. Dei har ikkje mulighet å sko sjølv der oppe? Eller dei har ikkje forslag og alternativer til hovslager som kan passe høvene i nærområdet?
×
×
 • Create New...