Jump to content

Stjorm10

Medlem
 • Content Count

  2,586
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Stjorm10 last won the day on May 29

Stjorm10 had the most liked content!

Community Reputation

2,379

About Stjorm10

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 16/05/1992

Profile Information

 • Fra
  Kvinnherad/Grimstad
 • Hesterase
  Fjordhest

Recent Profile Visitors

1,194 profile views
 1. Stjorm10

  Dressurgjord

  Mine ligger slik. Gjorden er på 55cm, men må kjøpe ein i 50 om det fortsetter slik. Knepper gjorden lengre og lengre opp for kvar veke føler eg
 2. Føler året i år er ganske ekstremt. Men ponni er faktisk tålig uspist og det er ganske unormalt.
 3. Dårlig gjort å ha meg sittende heime på dagtid
 4. Lykke til med bedekking Her er endelig hesten tilbake i knallform, no er det meg som er parkert. Han var så utrulig gøy å ri på onsdag at eg hadde lyst å slippe gledestårer
 5. Stjorm10

  Dølaføll

  Kan fort betale opp imot 25k for hoppe, hingst pleier å ligge litt rimeligere. Jobben å få følet fram koster det og, og ikkje bare i penger. Kvifor skal feks ett dølaføl vere mindre verdt enn ett anna føl? Folk betaler jo fort 100k for føl av andre raser.
 6. Stjorm10

  Aktiviseringsleker

  Som sagt, bare nevnte det siden det blei tatt opp for ikkje mange vekene siden. Der hadde nokon i området erfaring med det, om kva som var tilfelle kan eg ikkje gå god for. Eg bare formidler videre det som var nevnt i denne situasjonen her ang chiafrø og luftsluking. Om ein velger å tru eller ikkje, det får jo vere opp til kvar enkelt. Har aldri hatt hest eller vert borti hest med adferdsproblemer anna enn kva normal oppdragelse kan ordne.
 7. Stjorm10

  Aktiviseringsleker

  Aner ikkje, for å vere ærlig. Bare snappet det opp fra ei i stallen. Ho hadde fått det fra ei anna ei. Skulle forbedre magesår. Så om bivirkning er å slutte å sluke luft er jo det ett pluss.
 8. Stjorm10

  Aktiviseringsleker

  Uten å ha fått med meg heile saken frå eller til, men hørt ei brukte sånne chiafrø (?) pga noko anna, og den hadde visst sluttet å sluke luft. Om tilfelle eller ei, ikkje veit eg. Men kanskje verdt å sjekke ut. Og no er jo dette ett diskusjonsforum, så diskusjon og meininger kommer.
 9. Smart, takk for tips Ho som instruerer meg litt skal ta med dei ho har mtp str og slikt. Så skal eg sjå ka vi finner ut av skal bruke det i sprang/feltritt så hadde liksom håpt det ikkje skulle vere nyrepris på det
 10. Får vurdere å selge ei nyre då men trur ikkje det blir denne helga
 11. Kor finner eg ett rett fullsjekk bitt til ein pris det hverken nyrer eller lunger må selges? Raidet igjennom dei fleste sider uten å finne noko som heilt biter fast med at det kjøper eg
 12. Mini har blitt dressurhest, spranghest og terrenghest den siste veka Fremdeles mykje igjen å lære, men det er så utrulig kjekt når hesten virker. Og han viser seg fra ei god side om dagen.
 13. Har funnet begge hestene hos oppdretteren, som eg har fulgt som stalljente hos når eg vokste opp. Veldig ukomplisert og enkelt igrunn. Gode hester for den type folk som ser etter fjordhest vel og merke Njord har eg forsåvidt ikkje betalt anna enn i trening, daglig utgift (blod, svette og tårer) og vi står begge som eiere endo. Begge har eg hatt fra tidlig av, første var eg med på fødselen til og Njord fikk eg som åring og har 5års jubileum om 14dager.
 14. Stjorm10

  Sal-snikksnakk

  Jakten på ny sprangsal må starte. Hesten har rett og rund rygg med litt manke. Vi kjører lav profil i dressur, 17'' i sete og Kent and masters av merke. Men kva bør vi sjå etter i sprang? Eg har ikkje råda til å kjøpe ny sal der òg, sjølv om kanskje det hadde vert det beste. Men siden eg knapt rir sprang sjølv endo Den han har i dag, har han forsåvidt vokst ut av. Ingen superkrise at ho på 15år og 40kg rir i den, men den må byttes ut. Nokon tips og råd?
 15. Hadde eg bare handlet andre enn fra der så Spørs om tante Njord tar seg godt ut i den
×
×
 • Create New...