Jump to content

Stjorm10

Medlem
 • Content Count

  2,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Stjorm10 last won the day on February 15

Stjorm10 had the most liked content!

Community Reputation

2,311

About Stjorm10

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 16/05/1992

Profile Information

 • Fra
  Kvinnherad/Grimstad
 • Hesterase
  Fjordhest

Recent Profile Visitors

1,111 profile views
 1. Vinteren har gjort oss godt. Godt grovfôr og riktig kraftfôr, godt miljø og gode treningstimer. Mini begynner å ligne ein hest, og no tester vi ut nytt tilskudd - som faktisk føles å virke, sjølv om det er litt tidlig endo Vi har jo skrudd oss inn på fjordhest NM 2021 i Søgne, så vårt hårete mål er å vere klar til LA neste sommer. Kva driver dere andre med om dagen?
 2. Vi har rådyr tett innpå stallen. Mini synes jo ville dyr er skummelt så håper han kan innsjå at dei ikkje er farlige sånn sett
 3. Siden drømmen om kjørehest er såpass langt vekk så vurderer eg no å selge selen min. Den henger bare og støver ned og den er alt for liten til mini uansett. Ideal lux i svart lær, i størrelse cob. God sele av god kvalitet. Jevnt brukt og fint vedlikeholdt. Hurtigfestene på saletten blei kjøpt nye sommeren 2018. Har også trekkliner i størrelse ponni og i cob. Hodelag med skylapper som aldri har vert brukt kan også følge med. Prisantydning er 5000kr, kjøper betaler frakt om sending.
 4. Solgt! (så snart pengene er på konto iallefall)
 5. Stjorm10

  Børster

  Har for det meste biltema børster eg det blei sånn når to hester skulle ha børster på samme tid og eg ikkje hadde tid å vente Men skal vel snart oppgradere veska hans med nye, så vi får vel sjå ka han då gjer seg fortjent til (vi er litt sånn på to planeter om dagen )
 6. Stjorm10

  Fjordhesten

  Som eier av vallak så blir det hverken avl eller utstilling på oss Men vi jobber javnt og trutt mot stevnesesong og NM til neste år
 7. Nei, eg og sliter med det bare sånn litt irriterende ja.. Og om du blander ferdig i krybba så ligger det i bånn der og..
 8. Gir ølgjær i røytesesongen her, kjøpt på matbutikk. Funker greit det og. Ellers gir eg multi heile året.
 9. Heilt i orden Mds kan vel lett stå for medium ja.
 10. Eg har gitt magnesium til min, fôrer òg på cool mix fra spillers som skal ha magnesium i seg nettopp for å få roa ned då han er litt sånn type nervøs og skvetten. Eg er overbevist om at det virker, men som alt anna så er det forskjell fra produkt til produkt og effekten kan vel variere alt etter som.
 11. Ja, veldig vanligt å betale stallplass sjølv om hesten står på beite. Eg har betalt fullt så lenge eg har hatt hest på sørlandet og når eg hadde hest på Vestlandet betalte eg boksleie/sommerbeite i den sesongen.
 12. Ny sal Men hestus er såå fornøyd då, men fikk beskjed om at sprangsalen ikkje passer heller.. Så den må òg byttes
 13. Tjaa, det veit ikkje han Nei, normalt sett er det fornuftig. Han er innom hooks om eg trenger noko der eller felleskjøpet. Såå tar eg den ufornuftige handlinga på dei to lokale butikkene (klitgaards og Arneberg)
 14. Er det bare eg som er dum nok å sende shopping lista til gubben å få han til å handle?
 15. Ikkje heilt mitt budsjett heller men prøver innom når det er varslet salg og prosenter Normalt sett er eg bare innom for å hente fôr og då blir det jo lett å ta seg ein runde og tafse litt på ting
×
×
 • Create New...