Jump to content

Marita

Medlem
 • Content Count

  1,595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Marita

 1. Ei venninne har hatt beite med vann som ene grensa i alle år, med nye hester hvert år, og har aldri blitt borte en hest vannveien iallefall Nå er sundet der oftre trafikkert av fritidsbåter da, så de gidder jeg ikke svømme nærmere det bråket
 2. Marita

  Strømapparat

  Jeg har alltid vært gjerdetesteren.. ikke smart nok til å si nei?!
 3. Etter 4 operasjoner i ankelen merker jeg stort sett arrene og problemer rundt det hver gang jeg beveger foten... så jeg har null problem med å skjønne at det kan gi hester problemer på ett så utsatt område som mellom bakben.
 4. Jeg ville tatt en sjekk med doktor dyregod! Kan høres ut som smerter.. men rart at det får sånn oppførsel likevel
 5. Samme problem hadde søs nå i vinter da de skulle bygge inn kjelleren som en del av huset. Var bare leca og fjell der, og ingen skjønte noe da mannen min tok på lecaen og ett jordspyd samtidig, og det dirra i armen hans.. var en jordfeil hos en nabo på nabofeltet sykt at det skal ha noe å si! Heldigvis var naboelektrikern vår der og feilsøkte med en gang, så det ble kjapt fiksa!
 6. Nå er bjerke dyrehospital åpnet igjen- hesten de mistenkte hadde viruset hadde det ikke!
 7. Nå har bjerke dyrehospital satt seg i karantene i en uke fremover også.
 8. Ett lite tips, ikke bare hopp av hesten etter 20 km og tro du lander riktig på bakken Hilsen ankelknekkernetter20kmdistanse!
 9. Ankel f.eks er jo ett utsatt ledd for skader, så det at mange sliter med det syns jeg ikke er snodig i det hele tatt. Jeg la selv ut ett innlegg her for en god stund siden ang det, og i mitt tilfelle er det iallefall brudd i ankel som lagde problemer i ettertid. Har invalidegrad på ankelen, så den funker rett og slett ikke som den skal..
 10. Jeg hadde en liten tass som endte med å bo hos veterinæren, og bli stamkunde hos Ellen S pga dårlige tenner. Hans hovedsymptom var sikling, at han alltid var våt rundt munnen! Der var det rotbetennelser og diverse som måtte repareres. Han ble nøye overvåket i 2 år, og hver gang jeg merket nooe som helst var det å tusle opp til Ellen S for ny kontroll!
 11. Jeg kjøpte også brukt! 150kr kosta det i gamledager
 12. Jeg elsket mitt golden stripe- teppe! Det beste var å kunne brette det over lårene og holde varmen. Kjøpte gigantteppe til en 1-er ponni! Veldig smart
 13. Jeg har alltid jobbet turnus, også da jeg hadde hest! Tror ikke jeg hadde giddet/hatt motivasjon til hest da hvis jeg hadde hatt 8-16-jobb! Kun kveldsstall i mørket hver dag hadde drept motivasjonen min turnus er gull verdt!
 14. Tror de færreste praktiserer den loven. Er jo egentlig regler for tid fra vaktslutt til vaktstart for alle, men ekstremt mange fritas for denne da det ikke er mulig å overholde. F.eks i helsevesenet.
 15. Noen burde sende den linken til hestebente...
 16. Fiberhusk brukes mest i glutenfri diett, for å i det hele tatt få en ok deig! Uten det blir brød/gjærbaksten en hard murstein! (Sånn off topic)
 17. Så siden du har fått svarene dine så får ikke jeg lov til å fortelle at ikke alle oppfatter henne sånn du gjør? Okei, notert
 18. Jeg tolker absolutt ikke Agnethe sine innlegg sånn som dere, men folk leser vel som de selv føler for....
 19. Jeg hadde hest på fôr hele vgs, kun hestefri hver mandag og annenhver lørdag: resterende dager var det fullt opp med stalling. Angrer ikke ett sekund, selv om jeg forsaka mye sosialisering med andre enn stallvenner. Men nå var stallen jeg holdt til på 10 min gåtur hjemmenfra, så brukte nada tid på reisevei.. og jeg hadde en fantastisk bra avtale, så det kosta meg veldig lite i penger. Hadde jeg måttet betale alt fra egen lomme hadde det nok ikke vært like aktuelt tror jeg!
×
×
 • Create New...