Jump to content

Marita

Medlem
 • Posts

  1,694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Marita last won the day on January 14

Marita had the most liked content!

About Marita

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Moss

Recent Profile Visitors

1,237 profile views

Marita's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

4.2k

Reputation

 1. Marita

  Sal-snikksnakk

  Hahaha! Lurer på om jeg skal legge ut bilen min for dobbel verdi jeg, penga kan jo komme godt med
 2. Håper venninna di sitter igjen med dårlig samvittighet! Utrolig dårlig gjort å oppføre seg sånn...
 3. Ja tror metacam er ganske nammis. Emil gikk mye på det pga tannbetennelser, og han åpna leppene når jeg kom med sprøyta! Tror han mente det var godis
 4. Lars på romerike er knallflink på sånt iallefall
 5. Altså, jeg er hellig overbevist om at dyra blir navnet sitt, så lykke til i fremtiden jeg har hatt både en Emil og en Kaos- begge var 100% navna sine Skal vi ha nytt dyr i fremtiden skal den hete Ferdinand!
 6. Ei venninne har hatt beite med vann som ene grensa i alle år, med nye hester hvert år, og har aldri blitt borte en hest vannveien iallefall Nå er sundet der oftre trafikkert av fritidsbåter da, så de gidder jeg ikke svømme nærmere det bråket
 7. Etter 4 operasjoner i ankelen merker jeg stort sett arrene og problemer rundt det hver gang jeg beveger foten... så jeg har null problem med å skjønne at det kan gi hester problemer på ett så utsatt område som mellom bakben.
 8. Ett lite tips, ikke bare hopp av hesten etter 20 km og tro du lander riktig på bakken Hilsen ankelknekkernetter20kmdistanse!
 9. Ankel f.eks er jo ett utsatt ledd for skader, så det at mange sliter med det syns jeg ikke er snodig i det hele tatt. Jeg la selv ut ett innlegg her for en god stund siden ang det, og i mitt tilfelle er det iallefall brudd i ankel som lagde problemer i ettertid. Har invalidegrad på ankelen, så den funker rett og slett ikke som den skal..
×
×
 • Create New...