Jump to content

Marita

Medlem
  • Content Count

    1,657
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Marita last won the day on April 24

Marita had the most liked content!

Community Reputation

4,218

About Marita

  • Rank
    Innridd
  • Birthday 08/03/1984

Profile Information

  • Kjønn
    f
  • Fra
    Moss

Recent Profile Visitors

1,016 profile views
  1. Ja tror metacam er ganske nammis. Emil gikk mye på det pga tannbetennelser, og han åpna leppene når jeg kom med sprøyta! Tror han mente det var godis
  2. Lars på romerike er knallflink på sånt iallefall
  3. Altså, jeg er hellig overbevist om at dyra blir navnet sitt, så lykke til i fremtiden jeg har hatt både en Emil og en Kaos- begge var 100% navna sine Skal vi ha nytt dyr i fremtiden skal den hete Ferdinand!
  4. Ei venninne har hatt beite med vann som ene grensa i alle år, med nye hester hvert år, og har aldri blitt borte en hest vannveien iallefall Nå er sundet der oftre trafikkert av fritidsbåter da, så de gidder jeg ikke svømme nærmere det bråket
  5. Jeg har alltid vært gjerdetesteren.. ikke smart nok til å si nei?!
  6. Etter 4 operasjoner i ankelen merker jeg stort sett arrene og problemer rundt det hver gang jeg beveger foten... så jeg har null problem med å skjønne at det kan gi hester problemer på ett så utsatt område som mellom bakben.
  7. Jeg ville tatt en sjekk med doktor dyregod! Kan høres ut som smerter.. men rart at det får sånn oppførsel likevel
  8. Samme problem hadde søs nå i vinter da de skulle bygge inn kjelleren som en del av huset. Var bare leca og fjell der, og ingen skjønte noe da mannen min tok på lecaen og ett jordspyd samtidig, og det dirra i armen hans.. var en jordfeil hos en nabo på nabofeltet sykt at det skal ha noe å si! Heldigvis var naboelektrikern vår der og feilsøkte med en gang, så det ble kjapt fiksa!
  9. Nå er bjerke dyrehospital åpnet igjen- hesten de mistenkte hadde viruset hadde det ikke!
  10. Nå har bjerke dyrehospital satt seg i karantene i en uke fremover også.
  11. Ett lite tips, ikke bare hopp av hesten etter 20 km og tro du lander riktig på bakken Hilsen ankelknekkernetter20kmdistanse!
  12. Ankel f.eks er jo ett utsatt ledd for skader, så det at mange sliter med det syns jeg ikke er snodig i det hele tatt. Jeg la selv ut ett innlegg her for en god stund siden ang det, og i mitt tilfelle er det iallefall brudd i ankel som lagde problemer i ettertid. Har invalidegrad på ankelen, så den funker rett og slett ikke som den skal..
×
×
  • Create New...