Jump to content

KBE

Medlem
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

194

About KBE

 • Rank
  Unghest

Recent Profile Visitors

726 profile views
 1. @Ninahei Min hoster hver høst når det blir kaldere. Hun gjør det et par ganger under oppvarmingen. Når det har gått to til tre uker, så forsvinner det. Ville ikke bekymret meg for det.
 2. KBE

  Dressurprat

  Jeg ville begynt versaden ut av hjørnet, det opplever jeg som mye enklere enn å begynne lenger ned på langsiden. Så ville jeg forsøkt med litt mindre tverring, støttet mer i utvendig tøyle og heller ridd færre, men gode steg av gangen.
 3. @Elisabeth E Cavallo har opp til 41cm vidde i fot str 5 og 42 cm i str 6. Jeg har trodd at Petrie, König etc har hatt det samme, men da har jeg trodd feil?
 4. @julnil sammenlignet med billigere merker som har normal og vid i hver fotstørrelse, så synes jeg de har et enormt utvalg. Så er det jo noen av oss som ikke passer inn uansett hvor stort utvalg de har. Jeg var heldig og fikk en som passet ved å gå opp en størrelse i foten, for meg så var denne tilpasningen verdt det.. Jeg har korte og tykke legger. https://lowenborg.no/maletabell/
 5. Sjekk ut Cavallo sine modeller. En enorm mengde standardstørrelser.
 6. Sliter med det samme på min. Har i et siste desperat forsøk kjøpt lengre gjord.... problemet er at mun har for mye hud akkurat der.
 7. KBE

  Dressurvideoer

  @julnil Jeg synes du rir et jevnt og nøyaktig program og du har ingen store feil. I mine øyne er dette et pent program med en stort sett avspent hest. Jeg tenker dere er på rett vei og gjør mye riktig. Personlig ville jeg nok hatt mer energi i hesten, særlig i trav og skritt. Tøylene kan også være litt kortere, men du er ikke alene om å ha litt for lange tøyler.
 8. De foretrekker hengere uten flis og som er relativt rene. Jeg kom med flis sist og beklaget det. Fikk til svar at de gjerne ville ha dem uten flis og kostet rene. Edit: Dette gjelder Oslo.
 9. Lite brukt Stubben Equi-soft gjord i str 55 cm med padding i lær selges for 2000 kr. Pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse. Gjorden er i Oslo.
 10. Stubben Hamanol er seigt lærfett som sikkert kan hjelpe. Om ingenting virker så kan det være verdt å se på sitsen?
 11. KBE

  Dressurprat

  Jeg fletter man, men ikke lugg. Det har jeg aldri fått kommentar på. Ikke en gang av en dommer som kommenterte at pannebåndet var skjevt. E Jeg har også snakket med en relativt god dressurrytter som kun flettet på L-stevner. Hun rir MB og har ikke fått kommentarer på det.
 12. KBE

  Dressurprat

  Du rir en halv 15 meters volte fra V, da kommer du til kvartlinjen mellom L og P. Når du har kommet dit så retter du ut hesten og rir en rett linje til S. Dete må vel bli slik?
 13. KBE

  Dine seiere!

  De fordømte galoppbyttene. Vi brukte to år på å få dem rene, så nye to år på å få dem pålitelige uten for mye forberedelser. Det siste året har vi gått fra gode bytter - ett av gangen- til å gå gode serier for hvert andre sprang. Nå snuser vi på bytter for hvert steg. Det løsnet til slutt, men det tok tid.
×
×
 • Create New...