Jump to content

Bitten&Betty

Medlem
 • Content Count

  2,403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Bitten&Betty last won the day on June 14

Bitten&Betty had the most liked content!

Community Reputation

7,903

About Bitten&Betty

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 09/06/1983

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Rogaland

Recent Profile Visitors

1,233 profile views
 1. Jeg har forstått fra veterinærer og oppdrettere at føll kun trenger erstattning rettet mot hest helt i starten, så kan de gå over på langt rimeligere grisegodt. Vet om flere som har flaska opp friske føll på den kombinasjone. Da får en ned kostnadene drastisk også.
 2. Bitten&Betty

  Sommer 2019

  Alle våre får gå på beite gjennom sommeren. Slipper unna tilvenning siden de har tilgang på gress og beite hele året (noe de sjelden gidder å benytte seg av, de tigger heller etter høy ved porten ). De får litt forskjellig opplegg da de fire vi har. Sandy går på gjødslet innmark/kulturbeite sammen med en annen hingst, han trenger godt med næring nå i starten, for han bruker mye energi på å vise seg fram for alt og alle som muligens kan være en hoppe . Maya (pensjonist/døl) går i utmarka på skrint beite med masse terreng og bevegelse, og de to unghoppene våre går på ugjødsla kulturbeite/innmark med godt med bakker og terreng. Liker at de må fote seg og bevege seg litt De to unge trenes som normalt i sommer og går på ett beite nær stallen, Sandy får fri til hormonene har dabba av, så skal også han trenes gjennom sommeren. Pensjonisten har nok styr med å passe på flokken sin Har heldigvis gode beiter som passer for litt av hvert av hester, også de som er i risikosonen for forfangenhet, så kan flytte på og variere etter behov. Bilde viser beite pensjonisten går på Det er ypperlig for hester som er litt vel runde i formen
 3. Jeg er så glad hver gang jeg klarer å ri uten å være redd I dag var denne god som gull! Mens vi red var det ei som longerte, og så klarte hun å miste hesten som føk forbi oss i bånn galopp med lina på slep. Belize gadd ikke annet enn å kikke litt på alt oppstyret. Flinke hesten Gammal skrangletraktor passerte også kloss oppi banen uten at hun gadd se på den en gang. Må virkelig lære meg at hun har beina godt planta på bakken
 4. Bitten&Betty

  Bitt-tråden

  Jeg har ei som høres ut til å være litt lik din. Vi har to bitt fra NS som hun fungerer veldig godt på. NS starter og NS team up. Jeg går også og tenker på om vi skal prøve ett NS turtletop bitt, de fås i forskjellige varianter er sånne som ikke klapper sammen.
 5. Hun er flott Elisabeth! Jeg går og innbiller meg at min er rett rundt 1.60, men tror jeg må innse at hun begynner å bli stor hun også. Håper hun bare har strukket seg til rundt 1.65, det holder i massevis for meg.
 6. Bitten&Betty

  Dressurprat

  Hun er vel mer i kamp med visse i dressurmijøet i Wellington. Når en leser på hennes private fb profil så får en litt sånn tennårings/barnehagekrangel følelse. "Du har vært slem med meg, dette er hevnen min" opplegg. Sikkert ikke bedre de hun krangler med men ikke en kanal jeg orker å forholde meg til. Skal studere videoen når ungene har kommet seg på skolen Edit for å legge til hennes egen statusoppdatering etter at hun postet videoen på Dressage Hub:
 7. Hun har ikke akkurat merket så mye til denne fôrkrisen vi tobeinte har stressa med Bitte litt tykk blitt
 8. Passe humørsyk for tiden den store min På fredag hadde hun spist fire atombomber, åtte antiloper og en hai I dag kunne hun sovna med rytter på Men hun er fin da Endelig skikkelig i gang etter 4mnd ferie
 9. Har sett og hørt om en del som har fått slitasje på framtennene etter gressmaske, så pass på at du sjekker om de forskjellige typene er ok for tannstellet hans :) Sånn ellers så ville jeg sjekka rundt om det er mulig å finne plass på ett magert utmarksbeite. Da er det mulig å ha hesten på beite uten å bekymre seg for overvekt :)
 10. Paddock store. Tror det var 1195,- pr par.
 11. Bitten&Betty

  Sal-snikksnakk

  Har du prøvd t8 for lav manke? Altså ikke cob-sal, men vanlig t8 med lav profil? Belize har det nå, i K&M. Hun er tønnehest så har sal beregnet for din type hest Den har i allefall veldig mye støtte. For mye for min smak Vil du prøve den på?
 12. To par BoT stallbelegg i den nye fargen burgunder
 13. Får ikke reagere, trykke på neste side eller markere ting som lest på mobil, crome og safari. Alt fungerer derimot som normalt på PC i Firefox. Det har det gjort hele tiden. (Crome fungerer ikke på PC heller, ikke bare mobil).
 14. Tror jeg må spørre pent om jeg kan få lov til å låne den litt flere ganger Den var virkelig morsom å ri! Der min er litt slowmotion er denne kjapp, kvikk og liiit fyrrig. Men den er så liten at det bare er mortsomt x) Er veldig imponert over hvor godt jentungen har ridd den. Litt er det å plukke på, men den var veldig fin!
 15. Jeg fikk låne ponnien til jentungen i kveld Den er så morsom
×
×
 • Create New...