Jump to content

Bitten&Betty

Medlem
 • Content Count

  2,421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Bitten&Betty last won the day on June 22

Bitten&Betty had the most liked content!

Community Reputation

7,947

About Bitten&Betty

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 09/06/1983

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Rogaland

Recent Profile Visitors

1,278 profile views
 1. Min blir skikkelig mørkebrun. Lurer på hvilken farge hun ender opp med til slutt. Første bilde er tatt når hun var ett par uker, bilde to er tatt forrige uke.
 2. Uten pus eller noe ja, kjøpte i samme str som den jeg hadde. Fairfax gjordtene har gjennomgått testing med tanke på både trykk og passform, og fåes med både bred og smal bue. De er ekstra polstra fram mot skuldrene, og jeg superfornøyd med min!! Står mye om dem på Fairfax sine egne sider
 3. Min gamle fikk gnagsår forran gjordten. Viste seg at overskuddshuden la seg over gjordten og kom i klem i spenner. Bytta til godt polstret Fairfax gjordt og problemet kom aldri tilbake.
 4. Noen andre føll som ser ut som de har blitt ribba? Pelsskifte er alt annet enn pent på hun her altså
 5. Er fryktelig spent på fôret vårt i år. Vi fikk regn på det, det har aldri skjedd før så jeg er nesten litt smånervøs for om det kan være ødelagt. Bonden sier nei, han mener på at vi bare kan ende opp med litt mindre næringsrikt høy i år. Det ble slått og lagt ut til tørk en dag, så kom det skikkelig skikkelig øsregn og det ble ranka sammen igjen til regnet ga seg etter nesten to dager. Så ble det spredt ut igjen, vendt i og tørka i tre nye dager før det ble pakka.
 6. Belize har fått prøve seg på litt hinder mens jeg har vært på ferie Fra å ikke kunne noe til å hoppe helt greit på 14 dager, og hun så ut til å kose seg masse Blir debut på sprangbanen i september
 7. Bitten&Betty

  Sal-snikksnakk

  Saltilpassere jeg kjenner sier styr unna olje. Bruk lærbalsam eller en krem. Olje kan gjøre læret porøst, slik at det kan bli ødelagt. Fikk det demonstrer og forklart grundig for noen år siden, men husker selvsagt ikke helt hva det gikk i. Har bare styrt unna olje i ettertid og ikke tenkt mer på det.
 8. Bitten&Betty

  Sommer 2019

  De med litt mer peiling på gress enn meg sier at for hest er beite etter St.Hans best, da begynner næringsinnholdet i gresset å tape seg og det blir "tryggere". Unntaket er nedbeita gress. Nedbeita gress er aldri bra. Men så slippe hesten på ett beite som er litt overgrodd eller som ikke er nedbeita skal man kunne slappe mye mer av med enn om man slipper på samme beite tidlig om sommeren. Regn tenker jeg bare på som positivt for gresset, det er mer konsentrert i tørt gress enn i vått om jeg har forstaåå det riktig.
 9. Tviler sterkt på at det er urealistisk. Mer også sikkert om hun kommer i form Det spørs jo litt på hvor feit den er og hvor mye det vil kreve å få trent den opp. Men at det garantert er noen som vil gi mellom 10 og 15 for den kan jeg ikke se som urealistisk. Har sett smellfeite blandingshester av tyngre raser gå for godt over 10 000. Alt faller på hvor mye man ønsker å legge i det og hvor mye man må sitte i gjen med for at det skal lønne seg, eventuelt om man bare vil gjøre det fordi man har lyst og fortjeneste ikke er det som driver en.
 10. Hils på Buarskogs La Vie Hoppe etter Jestis Larno, under Viklunds Dewalia (e. Aatoftens Walit)
 11. Jeg har forstått fra veterinærer og oppdrettere at føll kun trenger erstattning rettet mot hest helt i starten, så kan de gå over på langt rimeligere grisegodt. Vet om flere som har flaska opp friske føll på den kombinasjone. Da får en ned kostnadene drastisk også.
 12. Bitten&Betty

  Sommer 2019

  Alle våre får gå på beite gjennom sommeren. Slipper unna tilvenning siden de har tilgang på gress og beite hele året (noe de sjelden gidder å benytte seg av, de tigger heller etter høy ved porten ). De får litt forskjellig opplegg da de fire vi har. Sandy går på gjødslet innmark/kulturbeite sammen med en annen hingst, han trenger godt med næring nå i starten, for han bruker mye energi på å vise seg fram for alt og alle som muligens kan være en hoppe . Maya (pensjonist/døl) går i utmarka på skrint beite med masse terreng og bevegelse, og de to unghoppene våre går på ugjødsla kulturbeite/innmark med godt med bakker og terreng. Liker at de må fote seg og bevege seg litt De to unge trenes som normalt i sommer og går på ett beite nær stallen, Sandy får fri til hormonene har dabba av, så skal også han trenes gjennom sommeren. Pensjonisten har nok styr med å passe på flokken sin Har heldigvis gode beiter som passer for litt av hvert av hester, også de som er i risikosonen for forfangenhet, så kan flytte på og variere etter behov. Bilde viser beite pensjonisten går på Det er ypperlig for hester som er litt vel runde i formen
 13. Jeg er så glad hver gang jeg klarer å ri uten å være redd I dag var denne god som gull! Mens vi red var det ei som longerte, og så klarte hun å miste hesten som føk forbi oss i bånn galopp med lina på slep. Belize gadd ikke annet enn å kikke litt på alt oppstyret. Flinke hesten Gammal skrangletraktor passerte også kloss oppi banen uten at hun gadd se på den en gang. Må virkelig lære meg at hun har beina godt planta på bakken
 14. Bitten&Betty

  Bitt-tråden

  Jeg har ei som høres ut til å være litt lik din. Vi har to bitt fra NS som hun fungerer veldig godt på. NS starter og NS team up. Jeg går også og tenker på om vi skal prøve ett NS turtletop bitt, de fås i forskjellige varianter er sånne som ikke klapper sammen.
 15. Hun er flott Elisabeth! Jeg går og innbiller meg at min er rett rundt 1.60, men tror jeg må innse at hun begynner å bli stor hun også. Håper hun bare har strukket seg til rundt 1.65, det holder i massevis for meg.
×
×
 • Create New...