Jump to content

Bitten&Betty

Medlem
 • Content Count

  2,435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Bitten&Betty last won the day on September 7

Bitten&Betty had the most liked content!

Community Reputation

7,992

About Bitten&Betty

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 09/06/1983

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Rogaland

Recent Profile Visitors

1,324 profile views
 1. @Mona og jeg er fra Egersund. Kjenner ikke til alle andre i miljøet sånn kjempegodt, men kan sikkert prøve å hjelpe
 2. Bitten&Betty

  Sal-snikksnakk

  En ny sal må jo tilpasses hesten den også, så sånnsett ville jeg gått for en brukt K&M så lenge den er i god stand Er jo ikke sikkert den må stoppes helt om, men etterfylles/tilpasses.
 3. Siste innkjøp her er ny pannereim. Den med vinrøde stener Båden den og resten er laga av flinkeste @mallilen
 4. Ja det var veldig surt, for jeg hadde sett fram til å få vist henne. Men men, ting går ikke alltid slik vi planlegger, det vet vi vel det meste om begge to Vi får se om hun er her til våren, så tar jeg henne med på unghestskue. Har enda ikke kommet til å skrive noen annonse, jeg liker henne så utrolig godt at det sitter veldig langt inne å skulle selge, men vi får se. Hun er for salg, men ikke offesiellt for salg, enn så lenge x) Lille Ellie er jo bare nydelig, så henne gleder jeg meg til å følge videre!!
 5. Nei dessverre. Det kolliderte med andre planer vi hadde, og det ble lagt ut informasjon for sent til at vi klarte å flytte på ting. Veldig surt, men lite å gjøre med..
 6. Har ikke lyst til å selge kjenner jeg, hun er bare så søt
 7. Min blir skikkelig mørkebrun. Lurer på hvilken farge hun ender opp med til slutt. Første bilde er tatt når hun var ett par uker, bilde to er tatt forrige uke.
 8. Uten pus eller noe ja, kjøpte i samme str som den jeg hadde. Fairfax gjordtene har gjennomgått testing med tanke på både trykk og passform, og fåes med både bred og smal bue. De er ekstra polstra fram mot skuldrene, og jeg superfornøyd med min!! Står mye om dem på Fairfax sine egne sider
 9. Min gamle fikk gnagsår forran gjordten. Viste seg at overskuddshuden la seg over gjordten og kom i klem i spenner. Bytta til godt polstret Fairfax gjordt og problemet kom aldri tilbake.
 10. Noen andre føll som ser ut som de har blitt ribba? Pelsskifte er alt annet enn pent på hun her altså
 11. Er fryktelig spent på fôret vårt i år. Vi fikk regn på det, det har aldri skjedd før så jeg er nesten litt smånervøs for om det kan være ødelagt. Bonden sier nei, han mener på at vi bare kan ende opp med litt mindre næringsrikt høy i år. Det ble slått og lagt ut til tørk en dag, så kom det skikkelig skikkelig øsregn og det ble ranka sammen igjen til regnet ga seg etter nesten to dager. Så ble det spredt ut igjen, vendt i og tørka i tre nye dager før det ble pakka.
 12. Belize har fått prøve seg på litt hinder mens jeg har vært på ferie Fra å ikke kunne noe til å hoppe helt greit på 14 dager, og hun så ut til å kose seg masse Blir debut på sprangbanen i september
 13. Bitten&Betty

  Sal-snikksnakk

  Saltilpassere jeg kjenner sier styr unna olje. Bruk lærbalsam eller en krem. Olje kan gjøre læret porøst, slik at det kan bli ødelagt. Fikk det demonstrer og forklart grundig for noen år siden, men husker selvsagt ikke helt hva det gikk i. Har bare styrt unna olje i ettertid og ikke tenkt mer på det.
 14. Bitten&Betty

  Sommer 2019

  De med litt mer peiling på gress enn meg sier at for hest er beite etter St.Hans best, da begynner næringsinnholdet i gresset å tape seg og det blir "tryggere". Unntaket er nedbeita gress. Nedbeita gress er aldri bra. Men så slippe hesten på ett beite som er litt overgrodd eller som ikke er nedbeita skal man kunne slappe mye mer av med enn om man slipper på samme beite tidlig om sommeren. Regn tenker jeg bare på som positivt for gresset, det er mer konsentrert i tørt gress enn i vått om jeg har forstaåå det riktig.
 15. Tviler sterkt på at det er urealistisk. Mer også sikkert om hun kommer i form Det spørs jo litt på hvor feit den er og hvor mye det vil kreve å få trent den opp. Men at det garantert er noen som vil gi mellom 10 og 15 for den kan jeg ikke se som urealistisk. Har sett smellfeite blandingshester av tyngre raser gå for godt over 10 000. Alt faller på hvor mye man ønsker å legge i det og hvor mye man må sitte i gjen med for at det skal lønne seg, eventuelt om man bare vil gjøre det fordi man har lyst og fortjeneste ikke er det som driver en.
×
×
 • Create New...