Jump to content

Bitten&Betty

Medlem
 • Content Count

  2,365
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Bitten&Betty last won the day on April 20

Bitten&Betty had the most liked content!

Community Reputation

7,830

About Bitten&Betty

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 09/06/1983

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Rogaland

Recent Profile Visitors

1,188 profile views
 1. Får ikke reagere, trykke på neste side eller markere ting som lest på mobil, crome og safari. Alt fungerer derimot som normalt på PC i Firefox. Det har det gjort hele tiden. (Crome fungerer ikke på PC heller, ikke bare mobil).
 2. Tror jeg må spørre pent om jeg kan få lov til å låne den litt flere ganger Den var virkelig morsom å ri! Der min er litt slowmotion er denne kjapp, kvikk og liiit fyrrig. Men den er så liten at det bare er mortsomt x) Er veldig imponert over hvor godt jentungen har ridd den. Litt er det å plukke på, men den var veldig fin!
 3. Jeg fikk låne ponnien til jentungen i kveld 😊 Den er så morsom 😍
 4. Min gamle har haifinne/mount everest der andre har manke. Hun er skikkelig brei og rett som en pinne. Jeg har en Jeremy Rudge, modell "flight". Den er som skapt for akkurat sånne rygger. Ikke mange av dem her, men vet at de dukker opp til greie priser på bruktmarkedet i UK innimellom. Gode kvalitetssaler!
 5. Funka fra PC (firefox) iallefall
 6. Maria ( @mallilen ) får enda ikke logget inn, ei heller som gjest. Noen som har mulighet til å hjelpe henne?
 7. Nå får jeg ikke reagere på innlegg heller
 8. Jeg får heller ikke brukt "neste side". Må ut av tråden for å bytte side.
 9. Jeg tenkte også at det kan være en ide å se på sitsen Hender jeg sklir rundt, og da er det fordi jeg ikke sitter skikkelig i salen. Før red jeg bare med helskinn, men nå sitter jeg like greit med kneskinn føler jeg, iallefall de dagene jeg rir skikkelig 😅
 10. Jeg har også avsluttet dekkensesongen Har ett HW Amigo 30g liggende i beredskap dersom vi skulle få ett nytt besøk av syndefloden, hånd i hånd med Frk orkan.. en kan liksom aldri vite når man bor på Sørvestlandet..
 11. Imponert over at du tror vi rir rundt i t-skjorte nå 🙈❄️❄️ Tror jeg hadde vært hakket mer blå i huden i såfall 😂
 12. Jeg er altså så stolt over jentungen som har overvunnet usikkerheten sin og som i dag koblet fra line og galopperte rundt på ponnien sin helt alene, i stiv kuling 🌪🌪🌪 Sits og hjelpere tar vi tak i senere, i dag var det bare mestringsfølelse som sto på programmet 😊 Måtte jeg bli like tøff som henne!! (hun har godkjent at jeg kunne dele video og skryte litt av henne 😍)
 13. Lommeboka mi ga meg en hel haug voksenpoeng 😁😁 🙈 Men sånn seriøst, med en kurs på 137 så frista det ikke å shoppe. Ble svindyrt alt når en regna over i norske kr.
 14. Har vært i Herning, og kun kjøpt ett par eskadron kopper og B-vitaminer 💪 *stolt*
×
×
 • Create New...