Jump to content

RebeccaK

Medlem
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18

About RebeccaK

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Vestfold

Recent Profile Visitors

311 profile views
 1. Må si meg super fornøyd med Amigo insulator dekkenet. Har gått fra celtic stable til et litt tynnere Amigo. Vektforskjellen er enorm. Kunne dog hatt 1 str mindre. Bruker 145 i bucas/rambo, men 140 hadde nok vært mer passe i dette Amigo dekkenet.
 2. I dag gav jeg opp mitt flotte bucas celtic stable og har bestilt meg amigo insulator medium. Har vært fornøyd med bucas, men det gnager i pelsen, og da er det vel ikke noe å lure på.
 3. Noen som har erfaring med halsen på bucas celtic stable? Min er str 145, men kan ha litt kort hals. Gå for Medium eller Large?
 4. Jeg putter alle børster i varmt såpevann. Lar de ligge en stund og gnir de mot hverandre/gammel oppvaskbørste. Gjør det nok en gang i året.
 5. Min eldste er 5. Hun rir da på lånt ponni med litt egne meninger. Ellers varierer jeg med å la henne får prøve litt på egenhånd og ha henne i longelina. Hun elsker å ri mellom kjegler og tenker sette opp en liten løype til henne neste gang, hvor hun må ri labyrint mellom bommer etc. Vi gjør "jorden rundt" og rir i "damesal". Enda viktigere er å lære henne gleden å ri på tur. Mye hun har lært har kommet på tur. Vi rir overalt, fra strand til lett trafikkerte veier (jeg leier der så klart). Hun elsker ri på tur, men sliter litt med konsentrasjonen "på banen".
 6. @ Det antrekket du hadde tenkt deg hadde ikke på noen måte vært respektløst på et stevne. Men det du endte med var veldig flott det og!
 7. Tidligere red jeg 45 min treninger og da hendte det ofte at hesten var skikkelig gåen etter 35 minutter og vi avsluttet da så det ikke skulle gå for langt. Nå rir jeg 30 minutters økter (annen trener) og det virker være akkurat passe, selvom øktene er skikkelig intense. Om man alltid blir avsluttet for tidlig går det også ann å spørre om det skyldes at hesten er sliten. Man vet ikke før man spør :-)
 8. Jeg har tidligere brukt Bates webbers med Sprenger Bow Balanse, er prestige sine kanskje bredere?
 9. Brukt Prestige Versailles sprangsal og nye målsydde Petrie støvler. Eller støvlene har ikke kommet enda da.
 10. RebeccaK

  Sal-snikksnakk

  Jeg har brukt Sal i fokus. Veldig fornøyd med salen, informasjonen og tilpasningen som er blitt gjort. Jeg har jo litt egne tanker om dette også, og alt ble tatt hensyn til og alle spm ble besvart på en god måte.
 11. Skrue e.l. dings som holder på plass løkka på plategjorden. Anyone?
 12. RebeccaK

  Sal-snikksnakk

  Jeg har lyst til å hoppe litt igjen etterhvert og har jo måttet selge min sprangsal da den presset mot ryggraden. Han går nå med en Prestige Top Dressage dressursal, noen som vet om en sprangsal med liknende utførelse/bom?
 13. RebeccaK

  Sal-snikksnakk

  Noen som vet om en pad eller lignende som kun løfter panelene litt på begge sider? Ikke noe i kanalen. Vet at equest skal ha noe slik, men klarer ikke finne. http://www.westernshoppe.com/545/equest%20extra%20lift%20square.aspx Her er Equest sin, men skulle gjerne hatt norsk forhandler.
 14. Jeg har både lånt og leid ut min henger. Jeg har ei som låner den relativt regelmessig, men da får jeg hjelp tilbake ifa pass av hesten. Før leide jeg den ut til omtrent alle som spurte. De fleste var nøye med å møkke, men har dessverre opplevd nedgriset og umøkket henger så mange ganger at jeg har slutte å låne/leie den ut til folk jeg ikke kjenner eller vet tar godt vare på den.
 15. Bucas ligger som støpt på min. Har kun halesnora på. Jeg har smartex.
×
×
 • Create New...