Jump to content

Bøø

Medlem
 • Content Count

  572
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

923

About Bøø

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

523 profile views
 1. Hvis det foretas større endringer feks etter forfangenhet med strekte lameller har jeg sett tydelig "knekk" etter vinkelen har blitt endret. Dårlig på å forklare meg kjenner jeg
 2. Aldri sett riller fra skoing, kun ny vinkel på hornet som vokser ut. Kan det ha vært det som menes, og ikke en rille som kommer av fôring etc
 3. Men sett at kjøper ikke er så hestekyndig, ikke hadde med seg rett kompetanse under kjøpet. Selger anbefaler en hest og kjøper tenker at selger kan dette og velger å stole på. Hesten i realiteten har ingen potensiale for utvikling og er mindre utdannet enn forespeilet. Er det da feil av trener å påpeke det?
 4. Betong kumring. Kan evt ha et par jekkestropper feks på hver side å feste et høynett i. Kan ikke veltes, spises på eller blåse bort.
 5. Kjøpte mitt fra Hooks, men Hokksund hestesport kan også skaffe om de ikke har på lager faktisk. Ikke så lenge siden jeg så dem på fb siden deres.
 6. Kan godt hende det finnes flere tykkelser altså. Jeg liker dekkenet kjempegodt, knall passform, ligger stille og tåler mye nedbør.
 7. Jeg har ett I 280 gram og lurer om jeg har sett 400 gram?
 8. Bøø

  Sal-snikksnakk

  Haha satt og så på bildene og tenkte den salen er for trang. Så kom bilde av bomjernet
 9. Tror gubben betalte 700-1000,- for min gaupen av litt nyere dato Sent fra min HTC Desire 601 via Tapatalk
 10. Løft opp gummimatter. Se etter tegn på råte i gulv, vegger og lem. Se under hengeren etter rust. Sjekk at lys virker og at lemmen lar seg åpne/lukke greit.
 11. Søk på hay bale bag på ebay. Shires har en diger kraftig som greit tar en hel ball, snøring i toppen og håndtak på siden. Ellers hadde høøks en tynnere versjon før hvertfall. Sent fra min HTC Desire 601 via Tapatalk
 12. Bah...hvordan klarer tuppa å lage hull i dekkenet sitt? Tredje dekkenet hun vraker nå Saget ned treet hun kverket forrige dekkenet på, må tydeligvis ha funnet noe annet lurt.... Det er ikke selskapet sitt verk hvertfall.
 13. Vi får se da når det kommer, hvem som har rett
 14. Så lenge det ikke blir for stort i front hadde jeg gått for 140, kjipt å kjøpe gode dekken som varer en halv sesong
×
×
 • Create New...