Jump to content

duredilla

Medlem
 • Content Count

  3,529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

duredilla last won the day on September 26

duredilla had the most liked content!

Community Reputation

10,001

About duredilla

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Lillehammer

Recent Profile Visitors

3,864 profile views
 1. Åh det slo meg ikke engang at du skulle bruke støvler til
 2. Veldig glad i denne! Ganske tynn, men virker solid (brukt kun i sommer, kjøpt i vår), veldig elastisk og myk, med silikon. https://www.abrideudstyr.dk/shop/euro-star-jodhpurbuks-39443p.html
 3. Var jo ikke bare en eller to heller, da
 4. Akkurat den kommentaren der, Issa, er det såååå mange som bør tenke over! Vi skaper så fryktelig mye behov for både dyrene våre, ungene våre og oss selv som er heeeeelt unødvendig!!
 5. ...: må bare få understreke at det ikke var noe sinne eller noe som førte til den brukne tanna, bare at hingsten var litt vel ivrig i leken og en av de andre ble litt lei, og smokk, tann i 7 deler. Min er ekstremt grei og håndterbar, men skader er like vonde (og dyre) samme om det er bevisst eller ubevisst.
 6. Har treårig hingst med vallaker. Står med tre stykker nå, skal i utgangspunktet på beite med totalt 10 vallaker i sommer. Ble satt med den andre gjengen et par timer for en mnd siden, endte med brukket tann og flenge i leppa på hingsten. Er litt spent på dette prosjektet kjenner jeg, og vurderer å evt bare ta ballene på han kjapt. Men han fungerer veldig fint med de han står med nå. Skal slippe han ned igjen til den andre gjengen når alle brodder er borte neste uke, og tar avgjørelsen etter det. Har ikke mulighet for å skille dem på beite.
 7. Tror kanskje Johann kjøpte et på Island i vår, som han bestemte seg for at hesten ikke trivdes på etter en tur. Kan høre med han neste gang jeg ser han, om du vil?
 8. Her skal de vaksineres i mars etter vanlige 12 mnd, jeg holder på den. Ingenting tyder på at noen av hestene skal noe sted/det kommer nye hester innen den tid. Fremskynder kanskje om noe slikt skulle komme opp n
 9. Flott at du spurte om det Merkur, for her er det også bygghalm i år hadde det som strø i fjor, og havrehalm som supplement, men syns det virket som de spiste mer av strøet enn av foret?
 10. Har ingen problemer med å låne bort hestene mine. Da de var unghester var jeg mer striks, fordi de var i innlæringsfase. Nå er de så velutdannede at det ikke er noe problem, men jeg tar hensyn til deres personligheter i sammenheng med rytters erfaring. Jeg merker også på hestene når jeg har lånt dem bort, noen knapper må hhjerne justeres, men jeg syns vel strengt tatt at en godt innridd hest med litt erfaring på baken bør tåle andre ryttere en gang iblant uten å ta skade av det verken psykisk eller fysisk. Tenker at de som faktisk måtte slite med det hadde hatt godt av litt variasjon. Er hesten godt innridd bør det heller ikke være behov for veldig mye «fiksing» fra eiers side før den er tilbake der den var.
 11. Hun har Embla, ja, jeg har vel... husker ikke i farta
 12. Jeg har 17,5 i Draupnir, opplever ikke den som mindre enn Hrafnen jeg har i 17,5
 13. Magga har vel i hvert fall 17,5, kan kanskje prøve den i helga?
 14. duredilla

  Dressurprat

  Og for å gjøre det enda mer komolett kaotisk - Versade for utvendig, få med utvendig bakbein bedre og åpne opp for innvendig skulder/lukke foe utvendig skulder Jeg har ikke noe skrupler med å fatte med vrangstilling. Kan gjerne gjøres på samme sted på banen hver gang, med tydelige hjelpere, mindre og mindre vrangstilling for hver gang han gjør rett. Da sitter det gjerne i hodet at de skal galoppere på det punktet, og med like hjelpere hver gang vil det fort kobles med riktig galopp.
 15. Jeg har en eldre Cheval Liberte, er absolutt fornøyd med den. Demping, greie luftemuligheter, og kombinert lem/dør. Kan åpne den sideveis ved behov, eller som lem ved behov. Enkelt å bare ta av hele døra også, om man skulle ha behov for det. Har brukt den til å ta inn høyballer fra jordet, feks, veldig greit å kunne kjøre jevnt fremover mens folk lemper i, istedenfor å måtte stoppe , ta ned lemmen, laste på, ta opp lemmen, kjøre 10 meter og gjenta prosedyren. Henter også firkantballer i den, og kommer helt inn med lasteren.
×
×
 • Create New...