Jump to content

miriam

Medlem
 • Content Count

  1,998
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

miriam last won the day on October 28 2018

miriam had the most liked content!

Community Reputation

6,163

About miriam

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 21/10/1991

Contact Methods

 • Website URL
  http://equinik.no

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Drammen

Recent Profile Visitors

1,641 profile views
 1. Jeg liker at han ikke bare har kledd det av seg og revet det i fillebiter, men han har søren meg driti på det og
 2. Det kommer litt an på kvaliteten på neglelakken og hva slags stener man lakker på. Nå syr jeg stort sett mine egne og har - bank i bordet - ikke opplevd at stener har falt av, så da får de være naturelle. Men jeg har sølt lim på noen stener, de blir tåkete.
 3. Ja, flere lakker med klar neglelakk for å få stener til å sitte. Jeg ville aldri i verden smurt på verken neglelakk eller lim (spesielt ikke lim) ettersom du ofte mister mye av "blingeffekten" av det. Stenene er jo kuttet for å reflektere lys, og når du smører noe på toppen blir det ikke samme effekt som "nakne" stener. Lim bør man aldri smøre på, da blinger de ikke i det hele tatt
 4. miriam

  Sal-snikksnakk

  Tenkte ikke over at det produseres samme modell etter mange år
 5. miriam

  Sal-snikksnakk

  Et merke kan ha et utall modeller med forskjellig kanalbredde. Heldigvis er det vanligere nå med over 4-5 cm kanalbredde, men man finner fremdeles en drøss med saler som er mindre. Samme modell har derimot samme kanalbredde. Ingen sammenheng mellom kanalbredde og bomvidde etter min erfaring. Og ang saler med utskiftbare bomjern er den eneste variasjonen setestørrelse (evt kappestørrelse, kneputestørrelse etc om man går for litt dyrere merker). Jeg har forøvrig vært veldig fornøyd med å ha utbyttbare bomjern på hest i vekst, spesielt hvis de kun vokser/minker i bredden framfor å skifte fason
 6. Litt små i størrelsen, men ellers har kundene vært veldig fornøyde. Nå er det også en frieser det ligger på på produktbildene, de er jo kjente for å ha ganske massivt nakke/brystparti. Ellers har kundene vært veldig fornøyde så langt med alt jeg har av globus-dekken, de ligger godt på det aller meste pga halvhalsen. Eneste er skikkelig massive shettiser hvor gjordene har en tendens til å bli litt korte og bringen litt trang.
 7. Æsj da, sånn skal det jo ikke være. Om du vil prøve et nytt som erstatning får du si ifra, så sender jeg! Sendte en mail til Globus om det, de hadde ikke fått andre henvendelser på liknende tilfeller, så det kan være du har hatt maks uflaks!
 8. Jo faktisk, har dette i 135 cm i 100g: http://www.equinik.no/products/globus-bourgogne-overgangsdekken God passform pga halvhalsen, ligger bra på alt fra føll til brede ponnier og hester (dog, veldig brede må kanskje opp en størrelse). Mange gode tilbakemeldinger fra kundene så langt!
 9. Har det i butikken selv, det er tykkere enn et vanlig bomullsleietau.
 10. Det er litt frekt ja! Jeg oversetter mine selv, men kan se på andres som "hjelp" (jeg har lagt merke til at jeg sjelden husker det norske navnet på ting når jeg oversetter - google translate er ikke alltid så behjelpelig med hesteuttrykk ). Greit det er kjipe greier å skrive masse produkttekster altså, men å direkte kopiere fra andre? fysj!
 11. Sett hesten rett ut uten dekken hvis hesten har velfungerende pels. Fungerer bedre enn noe dekken!
 12. @skjell: Noe alà disse: http://www.ebay.com/itm/Outdoor-Mens-Winter-Warm-Fur-Wool-Sheepskin-Leather-Gloves-Motocycle-Mittens-/282226311848?var=&hash=item41b5ffc2a8:m:mHECInps1sujsP8zhQ__Ghg Bare pass på å få med ekte ull som innerfôr, for frysepinner må man gå for ull - alt annet holder stort sett ikke.
 13. Jeg har likfingre jeg og - utrolig hvor mange måter kroppen klarer å torturere seg selv på Jeg hadde en billigvariant av disse (kjøpt på ebay). De tok fort kvelden, men de funket sånn tålelig greit. Men hva som virkelig gjorde susen for meg, var når jeg fant hansker med tykt innerfôr av ull. Helt OK å ri med (litt klumpete, men ikke like klumpete som skihansker), men jeg var aldri kald på hendene med de! Dessverre klarte jeg å ødelegge dem, skal se om jeg finner link til noe tilsvarende.
 14. @mallilen: tenker det kommer på 899 på den ene jeg fant hvertfall (globus), rakk ikke å sjekke etter flere i dag tidlig.
×
×
 • Create New...