Jump to content

Marthe

Medlem
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

240

About Marthe

 • Rank
  Prikkepilot

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Telemark
 • Hesterase
  Knabstrupper
 • Gren
  Dressur

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. Marthe

  Kjørebilder.

  Bare stillstående bilder på oss, men bildebevis i det minste selv om det er en stund siden Fått lånt oss vogn og kjørt noen få ganger siden han kom til meg, må holde det vedlike til vi får spart til vogn og sele
 2. Marthe

  Dekken og belegg???

  Jeg bruker dekken fra høst til vår, fra dagen jeg barberer. Så det avhenger av hvor tidlig pelssettingen slår til. Fjorisen setter enormt med pels. Upraktisk i bruk. Om sommeren går han uten noenting (Såfremt det ikke er storm). Har ett hoved dekken han bruker på 200g, som jeg kan regulere med tykkere linere + hals ved kaldere vær. Men som regel holder det med hoved dekkenet ved normalt vær. I periodene han er barbert så bruker vi regn eller ull dekken på tur (lite lendedekken). Bandasjer på natta bruker vi aldri, han er ung og sprek, med friske bein så vi har ikke hatt sånne behov, eller trent spesielt hardt. Belegg bruker jeg når jeg veit at vi skal på mer fartsfylte turer eller krevende terreng, aldri i daglig mosjonsturer. Bruker bandasjer eller støttebelegg når vi rir dressur. I overgangsfasen fra sommersko til vintersko bruker jeg klokker og belegg første uka til han har kommet seg over eventuelt kløning med uvante sko.
 3. Marthe

  «Stolsits»

  For min del så fikk jeg mye hjelp i å få tilpasset salen min så utgangspunktet ble best mulig. Når jeg hadde forutsetningene for å sitte korrekt klarte jeg å sitte ned på seteknokene, og ta stigbøylene ned ett par hakk. Da klarte jeg å sitte i bedre balanse og slippe beina ned. Jeg forsøkte også å slippe opp noen hakk på stigbøylene mine på min gamle sal, det gjorde alt værre. Det ble jo ikke gjort på en dag, men når man har en "naturlig stolsits" som meg, så nyttet det ikke å bare "øve,øve,øve", det måtte også legges til rette for et vellykket resultat. Som med en godt tilpasset sal.
 4. Noen som har en equiterapeut å anbefale som holder til i Telemark, eller som reiser?
 5. Spennende å se forskjellene! Skal få tatt et bilde og regne ut vekt på min også.
 6. Er verdt å prøve en badevekt på hvert bein?
 7. Takk for svar, da lærte jeg noe nytt er jo verdt å prøve!
 8. Flotte bevegelser på damen Blir spennende å følge med på dere videre.
 9. Hva slags fordeler skal det ha å fore med loppefrøskall?
 10. Kunne tenke meg en tråd der dere deler bilde av deres hest med vekt/rase/alder. Kjør på!
 11. Skulle gjerne hatt 2,5 t grovfôr i små baller. Noen som har, kjenner noen eller veit? Det beste hadde vært om en del av det hadde vært frøhøy.
 12. Marthe

  Kjøp av vogn

  Skal kjøpe meg maratonvogn nå og trenger noen tips og personlige erfaringer. Hva har du, og hvorfor? Hva ville du ikke hatt, og hvorfor? Fordeler ulemper??
 13. Marthe

  Kjørebilder.

  Her er første gang jeg kjører siden jeg kjøpte han i vinter, skrekkblandet fryd!
 14. Noen som vil dele flere bilder?
 15. Marthe

  Bilder i dressur

  Tusen takk Mariell! Koselige ord
×
×
 • Create New...