Jump to content

Skjóna

Medlem
 • Content Count

  4,322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Skjóna last won the day on September 23

Skjóna had the most liked content!

Community Reputation

4,216

About Skjóna

 • Rank
  Hvil i fred elskede Skjóni <3
 • Birthday September 22

Recent Profile Visitors

1,629 profile views
 1. Så enig! Det er så irriterende! Hvitløk er jo direkte giftig! Jeg ble anbefalt noen urter fra Heimer for luftveiene til F, men så viser det seg at de inneholder hvitløk og da vil jeg ikke kjøpe dem. Riktignok langt ned på lista og sikkert veldig små mengder, men man vet jo ikke hvor mye som skal til. Så fortsetter med den flytende blandingen fra Leovet, den er ihvertfall fri for hvitløk og funker bra den og. Skjóni var smart han, på starten av 2000-tallet, lenge før man visste dette med anemi når det var så poppis med hvitløk prøvde jeg å gi urter som inneholdt hvitløk til Skjóni for astmaen hans. Men han NEKTET å spise det enda så godt jeg pakket det inn. Det var ikke snakk om at han skulle røre det der selv om jeg pakket det inn i eple med andre godsaker blandet i. Så kjøpte jeg noen andre luftveisurter uten hvitløk og det gikk ned på høykant. Smart hest. Hvitløk lukter jo sterkt, så ikke så rart han ikke ville ha det selv om mange (dessverre) liker det.
 2. Sorry, jeg har brukt feil link. Her er de lave: https://www.horseshop.no/stallen/botter/botte-flexiskip
 3. Jepp. Kan ta bilde av bøttene etterpå. Har aldri kjøpt sånne bøtter noe annet sted enn der, så med mindre de har forandret på noe siden sist jeg kjøpte er det lave vegger. Begge mine er i hvertfall kjøpt der, det er jeg 110% sikker på. Jeg har ingen andre fôrbøtter enn de annet enn store vannbøtter.
 4. Jepp, stemmer. De er helt geniale, bruker de til fôr jeg også. De liker mye bedre å spise av dem enn av bøtter med høye vegger. Jeg har en til hver hest, en lilla og en lyseblå.
 5. Horseshop.no har. https://www.horseshop.no/stallen/botter/botte-flexiskip edit: hadde brukt feil link.
 6. Kjøpte en 150 g hals til det ene amigodekkenet på black friday. Kjøpte også en Ulvang rav genser som skal brukes i stallen, så da får den telle som utstyr, hehe. Ikke akkurat den store black friday shoppingen, men jeg trengte ikke annet enn den halsen så. Fáni skal få et 200 g Rhino Plus, men venter med det til 25% søndagstilbud siden det ikke haster.
 7. Skjóna

  Dekkentråden

  Da satser jeg på 115 til D om jeg skal ha tror jeg. 120 om F skulle hatt, men han har halvtykt dekken med fast hals, trenger ikke et til nesten tilsvarende. Hadde Landa med halvhals til S, han druknet i 125, måtte hatt 115 der og D er en del mindre enn han var. Hun er 125 i HW og 120 i alle bucas utenom freedom, kunne hatt 120 i enkelte HW og om det fantes. Uansett bedre med litt stort enn litt for lite, de ligger jo så perfekt uansett, så ikke noe problem. Åh, mørk lilla! Akkurat sånn lilla jeg liker best. Fikk enda mer lyst på nå, hehe. Tenke litt til. Black friday varer ut helgen så. Og så har de jo sånt 25% søndagssalg titt og ofte også, så haster ikke. Ser ut som et supert dekken ihvertfall. Spennende når nyhesten kommer da. Gleder meg til bilder. Går sikkert bra med Hansen.
 8. Skjóna

  Dekkentråden

  Høres bra ut. Er det skikkelig lilla i virkeligheten? Mine er ganske smale begge to, men F er smalere enn D. Hvordan er det i str? Må man ned 0,5-1 str som i andre WB-dekken?
 9. Skjóna

  Dekkentråden

  Weatherbeeta har jeg gitt opp for lange siden. Har dog sett litt på dette da og puttet det i handlekurven noen ganger, men aldri giddet å bestille siden jeg ikke vet hvordan det er i fronten (de to jeg har hatt var store i fronten) eller om jeg skal ta 115 eller 120. https://www.horze.no/overgangsdekken-50-250g/weatherbeeta-comfitec-plus-dynamic-medium%2Flett-utedekken-med-hals-100g/313406.html Noen som har det dekkenet og kan fortelle hvordan det er? Fikk forresten assortert-pakka fra Skoies igår. Ikke prøvd enda, men 100 g stalldekkenet så ganske fint ut. Er svart med bogsplitter og stillbar front. Håper ikke det er for stort i front, syns så mange sånne ikke-merkedekken er giga foran selv om man har alt på innerste hakk og lager hull så langt inn det går. Sommerdekkenet var mer sånt pyntedekken uten annen funksjon enn å se pent ut. Hadde håpet på et fluedekken eller tynt svalende dekken, men men... moro å henge seg på assortert-salg likevel da selv om dette ikke var noe jeg har bruk for.
 10. Jeg har det også i sånn dunk. De er helt geniale. Ikke kjempesvalt mitt fôrrom heller, må ha på litt varme for at ikke b-vitaminene skal fryse på vinteren. Godt under normal romtemperatur mitt fôrrom også. Har ikke tatt tempen, men kanskje 12 grader eller noe. Ovnen står bare på en liten lunk.
 11. Tenker opp til 6 mnd jeg og. Rart det ikke står noe på sekken. Er nok brukt opp i god tid før den tid, ja
 12. Jepp, stemmer. Akkurat som gråpapir. Hvorfor heter det gråpapir egentlig når det strengt tatt er brunt? En av mange rare ting jeg lurer på. Hehe, måtte sniffe igår jeg også, lukter veldig godt! Merker nok fort om det blir harskt tror jeg, for harsk olje lukter helt grusomt. Men lurt å lukte hver dag uansett, kommer til å gjøre det jeg også. Tar ingen sjanser når det gjelder dyrene. Det sto ikke noe om holdbarhet etter produksjonsdato, men er vel 3-6 mnd sikkert? Min sekk ble produsert 24/10, så har jo god tid om det er 6 mnd.
 13. Det står det på min og. Min er fra svenska foder, er sikkert den samme som din @Legaat? Skulle sende deg bilde på MMS, men mistet nettdekningen i en dal og glemte det etterpå. Haha, at det går an. Kommer til å gi sånn 2-3 dl. Igår fikk de bare en liten neve. Må jo tilvennes som alt annet selv om mengden de skal få er liten.
 14. Vi tok oss en tur til Sverige i ettermiddag og jeg fant på djurtilbehör. De fikk en liten neve hver i betfiberen sin når de kom inn i kveld, så ut som det falt i smak.
×
×
 • Create New...