Jump to content

Skjóna

Medlem
 • Posts

  4,322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Skjóna last won the day on September 23 2019

Skjóna had the most liked content!

About Skjóna

 • Birthday September 22

Recent Profile Visitors

2,003 profile views

Skjóna's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

4.2k

Reputation

 1. Sorry, jeg har brukt feil link. Her er de lave: https://www.horseshop.no/stallen/botter/botte-flexiskip
 2. Jepp. Kan ta bilde av bøttene etterpå. Har aldri kjøpt sånne bøtter noe annet sted enn der, så med mindre de har forandret på noe siden sist jeg kjøpte er det lave vegger. Begge mine er i hvertfall kjøpt der, det er jeg 110% sikker på. Jeg har ingen andre fôrbøtter enn de annet enn store vannbøtter.
 3. Jepp, stemmer. De er helt geniale, bruker de til fôr jeg også. De liker mye bedre å spise av dem enn av bøtter med høye vegger. Jeg har en til hver hest, en lilla og en lyseblå.
 4. Horseshop.no har. https://www.horseshop.no/stallen/botter/botte-flexiskip edit: hadde brukt feil link.
 5. Kjøpte en 150 g hals til det ene amigodekkenet på black friday. Kjøpte også en Ulvang rav genser som skal brukes i stallen, så da får den telle som utstyr, hehe. Ikke akkurat den store black friday shoppingen, men jeg trengte ikke annet enn den halsen så. Fáni skal få et 200 g Rhino Plus, men venter med det til 25% søndagstilbud siden det ikke haster.
 6. Da satser jeg på 115 til D om jeg skal ha tror jeg. 120 om F skulle hatt, men han har halvtykt dekken med fast hals, trenger ikke et til nesten tilsvarende. Hadde Landa med halvhals til S, han druknet i 125, måtte hatt 115 der og D er en del mindre enn han var. Hun er 125 i HW og 120 i alle bucas utenom freedom, kunne hatt 120 i enkelte HW og om det fantes. Uansett bedre med litt stort enn litt for lite, de ligger jo så perfekt uansett, så ikke noe problem. Åh, mørk lilla! Akkurat sånn lilla jeg liker best. Fikk enda mer lyst på nå, hehe. Tenke litt til. Black friday varer ut helgen så. Og så har de jo sånt 25% søndagssalg titt og ofte også, så haster ikke. Ser ut som et supert dekken ihvertfall. Spennende når nyhesten kommer da. Gleder meg til bilder. Går sikkert bra med Hansen.
 7. Høres bra ut. Er det skikkelig lilla i virkeligheten? Mine er ganske smale begge to, men F er smalere enn D. Hvordan er det i str? Må man ned 0,5-1 str som i andre WB-dekken?
 8. Weatherbeeta har jeg gitt opp for lange siden. Har dog sett litt på dette da og puttet det i handlekurven noen ganger, men aldri giddet å bestille siden jeg ikke vet hvordan det er i fronten (de to jeg har hatt var store i fronten) eller om jeg skal ta 115 eller 120. https://www.horze.no/overgangsdekken-50-250g/weatherbeeta-comfitec-plus-dynamic-medium%2Flett-utedekken-med-hals-100g/313406.html Noen som har det dekkenet og kan fortelle hvordan det er? Fikk forresten assortert-pakka fra Skoies igår. Ikke prøvd enda, men 100 g stalldekkenet så ganske fint ut. Er svart med bogsplitter og stillbar front. Håper ikke det er for stort i front, syns så mange sånne ikke-merkedekken er giga foran selv om man har alt på innerste hakk og lager hull så langt inn det går. Sommerdekkenet var mer sånt pyntedekken uten annen funksjon enn å se pent ut. Hadde håpet på et fluedekken eller tynt svalende dekken, men men... moro å henge seg på assortert-salg likevel da selv om dette ikke var noe jeg har bruk for.
 9. Så bra. Da satser jeg på Rhino med klips så jeg får brukt halsen. Rhino med t-kroker er mye større foran enn Amigo. Veldig dumt, for jeg likte dem godt ellers, men hjalp jo ikke når de ikke passet.
 10. Rhino med halvhals ligger godt på begge mine. To spenner er som tidligere skrevet kjempestor foran til begge. Pony plus med kroker foran er ganske perfekt til D, også i fronten. Men at det er mindre kan være fordi det er ponnidekken. Hvis Rhino med kroker foran i hestestr er like stort i fronten som det med to spenner må jeg finne på noe annet til F. Men syns generelt lukkingen med kroker ligger bedre på mine enn den med to spenner, det gjelder alle HVs dekken.
 11. Aha, takk. Da blir det 125. Håper Horze skal ha noe Horseware på svart fredagstilbud. Hvis ikke skal de sikkert ha 25% søndagssalg snart.
 12. Bruker M i Amigo hals mine også. Hadde S i Rhino original hals. De er giga i str. Tenkte mer på str på dekkenet, var litt uklar ser jeg. Rhino original med to spenner er jo stort i str, så der hadde han 125. I Amigo har han 130. Så lurer på om jeg skal ta 125 eller 130. 125 i original var mer enn stort nok, han kunne ikke hatt 130 der. 130 i Amigo er litt stort, men bedre det enn at han har litt av rumpa bar når han spiser. Viktig at det er langt nok bak og det ligger jo så godt og rolig uansett. D hadde 115 i Rhino original og 125 i pony Plus, men det er jo ponnidekken og litt mindre. Hvorfor gjøre det enkelt når man kan gjøre det vanskelig, ja, hehe. Hehe, du kjenner meg litt for godt. nytt dekken blir det uansett ja siden jeg har solgt alt han har vokst ut av og han trenger et 200 grams, men hadde egentlig tenkt å kjøpe noe annet. Men Rhino med kroker foran har jo mye bedre passform enn de med spenner, så tror det blir det likevel. Da kan jeg bruke halsen jeg allerede har og slipper å kjøpe enda en. Prøve den på'n først og håpe den ikke er for kort. Vet jo aldri med HW og størrelser, haha.
 13. Haha, det kan jeg tenke meg! du er jo like matchenazi som meg! 0 g er helt ubrukelig når man trenger 200 g dekken ja. Teit at det ikke følger med 100 eller 150 g hals. Jepp, skal si fra. Men ender som sagt kanskje opp med å kjøpe det samme til F i str hest sånn at jeg slipper å kjøpe enda en hals. Hadde jeg kunnet sy skulle jeg sydd på store borrelåsfester på D sitt dekken, men får bare bruke det når hals ikke trengs. Er de like store i str som Rambo og Rhino original eller er de mer som Amigo Bravo? Er de som Bravo må han ha 130. 125 om det er som de andre to. Skulle ønske alle HW-dekken hadde rambofester, liker de best.
 14. Neeeei, amigohalsen matcher jo ikke. *nøye* Får heller bruke det dekkenet når jeg ikke trenger hals. Du kan få den for en billig penge om jeg ikke kjøper hestevarianten til F. Han trenger et 200 grams dekken uansett siden jeg solgte 250 g amigoen hans siden han hadde vokst ut av den. Nå bruker han Rambo duo med liner i. Teit at det følger med 0 g hals til 200 g dekken, ja.
 15. Haha, ordentlige hester du! Ække str det kommer an på! Jeg har en ponni og en hest jeg da. F hadde aldri passet i ponni. Men ja, det er utedekken. Den der lillegrårutete 200 g plus'en. Den du har/har maken i hestestr. Halsen som fulgte med hadde samme fester som dekkenet, men var 0 gram, så solgte den siden 0 g hals til 200 g dekken er ganske teit. Men da er nok den ekstra halsen jeg kjøpte ment for hestevarianten. Fantes jo i store str og. Hvorfor kan de ikke gjøre det likt, at Rhino pony også har de store festene? De er jo best. Er ikke så glad i de små. Får bruke dekkenet kun når jeg ikke trenger hals da, for det har mye bedre passform enn de vanlige Rhino original, de var altfor vide foran for mine. Syns disse er mer vanntette enn originalene også. Hmmm, da får jeg enten selge halsen eller kjøpe samme dekken til F i str hest og bruke halsen på han. Har solgt en stor del av garderoben hans som han har vokst ut av, så kanskje han skal få et.
×
×
 • Create New...