Jump to content

Anananas

Medlem
 • Content Count

  4,595
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Anananas last won the day on July 25

Anananas had the most liked content!

Community Reputation

7,292

About Anananas

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,643 profile views
 1. Jeg har byttet ting jeg kjøpte på nett i fysisk butikk hos hööks Null problem på skedsmo i alle fall.
 2. Jeg bruker carr & day & martin sin protection plus. Veldig fornøyd med den, i tillegg lukter den citronella så fluer liker den ikke. https://no.sportsdirect.com/carr-day-martin-protection-plus-salve-767812?colcode=76781290&gclid=eaiaiqobchmiup-o3__r4wivyeeych0z6gg9eaqybcabegkknfd_bwe jeg kjøpte den på xxl før.
 3. Jeg kjøper det på horseshop
 4. Anananas

  Fluemaske

  Jeg kjøpte denne på Horze, og det e nå blitt en storfavoritt Veldig god, også er det fleece på innsiden av borrelåsen så det ikke gnager - og det er perfekt! Dessverre har hun klart å klø på seg noe småhull i nettingen, men enn så lenge er de så små at det ikke gjør noe. Har kjøpt en cashel også, skal prøve den på i dag. Syntes den ser såpass tung ut at den kan bli liggende å gnage på øyne håper ikke den gjør det da, for likte at den har UV-beskyttelse (noe hun virkelig trenger)
 5. 10 fluemasker og 2 flasker fluespray
 6. I fjor fikk vi 21 baller på 1. slåtta, kontra 74 i år. Normalt ligger det på rundt 70. Veldig bra! Vi er fornøyd selv om de er litt våte. Hersjer og lager høy av restene som ligger på markene i år Vurderer å få kjøpt litt tørrhøy å ha i bakhånd just in case uansett, kjekt å ha dersom behovet skulle melde seg.
 7. Vi har en gaaaammel henger (gaupen tror jeg). Som mannfolket totalrenoverte for to år siden. Vegger, gulv, tak og elektrisk. Men den brukes bare til å frakte ting og tang med, og en sjelden sau eller to. Kjekt for oss på gård og ha en gammel henger til slike ting
 8. Anananas

  Utstyrstråden

  Samme her, alltid gjort det
 9. Anananas

  Sommer 2019

  Våre spiser det grønne som dukker opp i luftegården, og slippes på fjellet om en ukes tid. Så står de der og er nesten villhester helt til jeg jeg føler det er nok Tar de ned for hovstell og hilser på dem hver dag for å se at de har det bra. De elsker å være der og jeg elsker litt mer frihet.
 10. Anananas

  Fluemaske

  Jeg kjøpte en sånn med ører (da de var fri for akkurat denne), og det er den merkeligste maska jeg har vært borti Ekstremt stiv og passformen var ikke-eksisterende. La seg rett ned i øynene, og den er så stor nede at alle fluene kommer seg inni den, da er jo hele konseptet med fluemaske borte Nedtur!
 11. Anananas

  Fluemaske

  Jeg trenger tips til gode fluemasker, med og uten ører. Har en hest som må bruke fluemaske hver dag når det er fluer - så må ha en del å bytte på.
 12. Anananas

  Kontrakt

  Ugh ja, det med forsikring var skikkelig vanskelig
 13. Anananas

  Kontrakt

  Vi hadde ingen kontrakt, signerte bare eierskifte og sendte inn til DNT
 14. Anananas

  Utstyrstråden

  Tror ikke den strikken utvider seg så mye at det blir spesielt problematisk altså. Jeg har en med strikk og det har aldri vært noen problemer med den eller ubehag for hesten - på det grunnlag at den har noen få cm strikk. Jeg foretrekker å bruke y-bryst. De er enkle å feste, sitter godt, lett å justere (i alle fall de syntetiske som brukes i trav) og hemmer ikke bevegelsene til hesten. Hadde en med martingal før, funket bra til mitt behov (sal som skled bakover i bratte bakker og hest som steilet).
×
×
 • Create New...