Jump to content

Anananas

Medlem
 • Content Count

  4,920
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Anananas last won the day on April 30

Anananas had the most liked content!

Community Reputation

7,450

About Anananas

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

2,101 profile views
 1. Det ligger en bruksanvisning med i hver pakke, jeg syntes i alle fall den var veldig nyttig å lese og lært masse nytt om produktet. F.eks så skal man bløte det i kokende varmt vann, for så la det avkjøle før bruk når det er til sår Da funka det jo kontra legge det på tørt (har nok kasta bort mye penger på å bruke det feil før.. latskap!).
 2. Har rambo sweet itch vamoose og syntes det er kjempebra Er mageplate og hette på det. Syntes egentlig ikke hesten ble noe varmere med det på heller Jeg har «alltid» brukt ultrashield, skal ha på coopersect i dag i håp om at det lindrer litt. I tillegg så lager jeg min egen fluespray igjen. Gjorde det før og syntes det funker nesten like bra som ultrashield, holder snylterne unna men dreper dem ikke når jeg sprayer på dem Hadde en rest av US igjen i flaska så fylte på mer sitronsaft, vann, eddik og hvitløksfedd. Lukter heftig!
 3. Hun snubler på hardt og mykt underlag. Hun går selvfølgelig alltid bak meg når det skjer så ser jo ikke hva som skjer Litt småsnoffling som regel - i alle fall på hardt underlag. På mykt så gikk hun helt ned på kne sist, men skjedde bare en gang heldigvis. Men når hun går fritt så går hun fint. Hun har ikke spesielt lange høver nå, men hovslageren kommer om en ukes tid.
 4. M har blitt tidenes snublehest uten sko Noen som har tanker om hvorfor det er blitt slik? Er fint når hun går i luftegården, der er alt som normalt. Men med en gang vi tar turen utenfor snubler hun rett som det er. Ene gangen gikk hun helt på knes.
 5. Hvordan behandler man utstyr som har fått mugg på seg?
 6. Hva om du dypper den i litt melasse/eplejuice først, før du dytter den i munnen? Min liker ikke å få noe i munne sånn, men jeg fant ut at hvis jeg har kjetting over nesen så klarer jeg å holde henne nede bedre, også må jeg gi den fra siden så hun ikke «ser» den like godt. Kom jeg forfra først så nektet hun ganske fint. Fant forøvrig ut at dette måtte vi øve på. Så jeg jobbet lenge med at jeg skulle gå lov til å ta på mulen/munnen uten at hun røsket opp hodet og ble giraff (hun er kjempestor og jeg er .. ikke så stor). Nå kan jeg holde henne rundt munnen uten at hun røsket opp hodet, og får lov til å åpne gapet litt så jeg får inn sprøye. Er så kjekt!
 7. Jeg har tatt av skoene på min gamle nå, og er så spent på hvordan dette vil gå i sommer Hun er en typisk byll-hest, spesielt når hun går uten sko. Enn så lenge ser høvene veldig bra ut. Skoene kom av for tre uker siden og jeg har bare måtte raspe kantene en gang siden da. Målet mitt er at hun skal gå uten sko på fjellet i sommer, og helt frem til høsten når man må begynne og tenke på brodder og snøsåler
 8. Ville skjermet litt mens han fortsatt er så liten og fersk, utrolig kjedelig å få føllsyken
 9. Har ikke kjøpt noe hesteutstyr på nesten 1 år Helt utrolig! Kjøpte nå to fluemasker fra shires (de er favoritten vår ), en bøttekrok da jeg er lei av veltede vannbøtter, og en horselyx.. et magert forsøk på å få ei urolig loppe til å stå rolig(ere) ved skoing
 10. Jeg har ikke det og det er ikke høyst nødvendig. Men det er ganske fint å ha en egen plass til alt Det er absolutt en fordel med, meeeen det funker også uten hvis man ikke har andre valg.
 11. Jeg syntes freedom har så dårlig passform.. fin i front ja men sklir av hesten og det er ei dame som står stille 90% av tiden.
 12. Jeg er ikke fornøyd med verken hooks eller skoies sine egne dekken til smale hester, så uendelig store i bogen Faktisk er jeg overraskende godt fornøyd med HW mio, så lenge hesten ikke står med en som spiser dekken, det tåler de ikke. Men de er vanntette og gode
 13. hooks har både trinity og fairfield. https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/hestedekken/regndekken-lucky-fairfield https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/hestedekken/regndekken-rigel-100-fairfield-1 https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/hestedekken/regndekken-ultimate-50-trinity-1
 14. Anananas

  Tynn hest.

  Jeg gir oppdrett, lucerne og vitaminer til min tynne loppe. Hadde fryktelig god erfaring med spillers conditoining mix, oppdrett og olje da jeg fikk henne hjem
 15. Anananas

  Drektig?

  Ja, og når det nærmer seg følling blir den hvit og ja.. melk. Det burde i alle fall ikke komme noe ut av juret på ei hoppe som ikke er drektig. Det skal være slappe og tørre svisker som bare henger der.
×
×
 • Create New...