Jump to content

Anananas

Medlem
 • Content Count

  4,720
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Anananas last won the day on January 3

Anananas had the most liked content!

Community Reputation

7,345

About Anananas

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,850 profile views
 1. Men hallo, link til jakka?!
 2. det er noe fra da det ble drevet med fløting av tømmer langs elva Vet ikke helt hva de tingene heter da men
 3. Ja, jeg har en hest som hater vær. Hun blir skikkelig sur og kan sparke etter vinden og steile når det regner. Og ellers kan hun stå med rumpa mot vinden og bare sture i sitt faste hjørne.. Nå er hun pensjonist. Men det påvirket ikke treningen i sånn voldsom grad før. Kanskje hun gikk litt sidelengs eller forsøkte å snu/steile litt om det ble skikkelig ille. Men hun elsket å trene. Skal dog sies at da hun var aktiv bodde vi i akershus hvor været aldri var i nærheten av hva det er her i nord. Jeg brukte feks aldri hals på dekkene før vi flyttet nordover. Nå dør hun nesten uten Men været påvirker ikke humøret ellers, hun er vell så blid og fin så lenge hun slipper å stå i det.
 4. Jeg gikk gjennom alle fakturaene for de to siste årene nå (samme hovslager) og prisene er ekstremt variable Men jeg betaler ca 1500 for sommersko inkl kjøring, og på vinteren ca 2000kr inkl kjøring. Trimming av barfotingen koster ca 700kr.
 5. Jeg bruker fairfield og wb med halv hals (på ytterste hakkene) til tinkeren og er veldig fornøyd med det Hun er brei som en låvedør. Jeg har to WB med halv hals som jeg bruker på begge hestene, og de passer så bra til begge to Elsker de, og det er så teit at de ikke produseres lenger. Mine begynner å bli noen år nå.
 6. Det blir mine, hele kanten rundt på halsen samt fronten. Skikkelig ekkelt å kle av våte dekken, spesielt når det er vått på innsiden også
 7. Hvis det regner nok så blir det jo bløtt i front uansett. Har man på hals så renner vannet ned på fronten uansett (i tillegg til at det blir vått rundt hele kanten på halsen). Den gamle modellen til WB med halv er min favoritt. Men jeg tror ikke de produseres lenger?
 8. Mio er et fint dekken, så lenge ingen biter i det
 9. Jeg syntes det nye dekkenet ligger bra på min smale sak Det kommer høyere opp og blir liggende foran skuldrene, så blir det heller ikke så dratt bak ved aktivitet. Liker det. For å sammenligne. Ny vs Gammel, på samme hest
 10. Det varierer jo fra hest til hest, akkurat som med mennesker. Jeg stikker hånden under dekkenet og kjenner hvordan temperaturen er der og tar stilling til det der og da. Lunkent er ok, men vim helst ha det litt varmere under dekkenet på min dame (hun har dårlig rygg så skal ikke stå og spenne seg). Kaldt er kaldt Etter å ha kjent noen hundre ganger på en og samme hest lærer man seg hva som er fint og hva som er dårlig. Jeg tar også forbehold om været. Er det dårlig vær - stiv kuling og nedbør, så vil jeg at hun skal være litt varm. Da trenger hun også mer klær siden hun er i mindre bevegelse
 11. https://www.horseshop.no/apotek--hestestell/hovstell/poultice-boot https://www.horze.no/boots-til-hest/kerbl-tubbease-behandlingssko-for-hestehoever/323184.html#color=PI
 12. Jeg (i midten) er 165 cm høy. Varmblodsen er 173, for sammenligning
 13. Vi har en Men ikke da hun var åring, og vi har heller ikke målt henne så vet ikke nøyaktig hvor stor hun er. Men rundt 160 og noe, tror jeg. Her er hun sammen med vbl’en min som er 173 mhk.
 14. Jeg pleier å gi første pakken dobbel, og den andre (og de etter det) som normalt. Jeg pleier å kjøpe double strength.
 15. Jeg har byttet ting jeg kjøpte på nett i fysisk butikk hos hööks Null problem på skedsmo i alle fall.
×
×
 • Create New...