Jump to content

Anananas

Medlem
 • Content Count

  4,518
 • Joined

 • Days Won

  21

Anananas last won the day on May 11

Anananas had the most liked content!

Community Reputation

7,224

About Anananas

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,550 profile views
 1. Anananas

  Utstyrstråden

  Samme her, alltid gjort det
 2. Anananas

  Sommer 2019

  Våre spiser det grønne som dukker opp i luftegården, og slippes på fjellet om en ukes tid. Så står de der og er nesten villhester helt til jeg jeg føler det er nok Tar de ned for hovstell og hilser på dem hver dag for å se at de har det bra. De elsker å være der og jeg elsker litt mer frihet.
 3. Anananas

  Fluemaske

  Jeg kjøpte en sånn med ører (da de var fri for akkurat denne), og det er den merkeligste maska jeg har vært borti Ekstremt stiv og passformen var ikke-eksisterende. La seg rett ned i øynene, og den er så stor nede at alle fluene kommer seg inni den, da er jo hele konseptet med fluemaske borte Nedtur!
 4. Anananas

  Fluemaske

  Jeg trenger tips til gode fluemasker, med og uten ører. Har en hest som må bruke fluemaske hver dag når det er fluer - så må ha en del å bytte på.
 5. Anananas

  Kontrakt

  Ugh ja, det med forsikring var skikkelig vanskelig
 6. Anananas

  Kontrakt

  Vi hadde ingen kontrakt, signerte bare eierskifte og sendte inn til DNT
 7. Anananas

  Utstyrstråden

  Tror ikke den strikken utvider seg så mye at det blir spesielt problematisk altså. Jeg har en med strikk og det har aldri vært noen problemer med den eller ubehag for hesten - på det grunnlag at den har noen få cm strikk. Jeg foretrekker å bruke y-bryst. De er enkle å feste, sitter godt, lett å justere (i alle fall de syntetiske som brukes i trav) og hemmer ikke bevegelsene til hesten. Hadde en med martingal før, funket bra til mitt behov (sal som skled bakover i bratte bakker og hest som steilet).
 8. Er det noen som har erfaring med uveitt på hest?
 9. Jeg fikk plutselig problemer fra i dag av
 10. Det er ikke uten grunn at hest har ryktet for å være dyrt, for det er det men det blir litt hva man gjør det til. Det er jo noe man alltid må regne med. Stallplass, fôr, forsikring, veterinær (vaksiner og tenner + litt ekstra til evt skader), hovslager/trimming av hover, utstyr. Så kommer luksuriøse ting ved siden av som ridetimer og stevner. stallplass kan være både dyrt og billig. Du kan stå på en plass med dugnad som gjerne er billigere men mye mer stress og mas. Eller en dyr plass hvor man ikke må gjøre så mye selv. De aller færreste har muligheten til å ha hest hjemme så det er noe man må regne med. Og uansett om den står hjemme eller ikke må man regne med utgifter som flis og fôr, så kommer jo alt annet man faktisk må holde selv da (gjerder, bøtter, strøm etc). Jeg har hatt hesten på dugnadstaller (betalte ca 3000 i leie hver måned) og på dyrere staller med alt inkludert (ca 6000 i måneden), og nå hjemme. Jeg regnet en gang på hvor mye jeg brukte på hest hvert år og det var skremmende Så man må ha jobb for å klare det, omtrent ingen fritid og mye arbeidsmoral.
 11. Nesten flokefri hale Brukte 1,5 time på det. Takk gud for tålmodig hest altså! Brukte kokosolje i den og løste opp så mye som mulig for hånd. Så brukte jeg en kam for å gre det opp med. Funket veldig bra! Skal vaske hele hesten i påsken tenkte jeg, så da får den en ny vask og skal få i litt (mye) showshine. Håper jeg klarer å børste den minst 1. gang i uken fremover så den holder seg. Mye mer krevende med så tykk og lang hale, kontra tynn varmblodshale
 12. Vasket den i går med shampo
 13. Halen til tinkeren har vært kaos litt for lenge. En god kombinasjon av ekstremt tung og litt rennaræv = klin. I går fikk vi vasket den og oppdaget at den faktisk var 50/50 hvit og svart. Jeg trodde den var gul med innslag av bæsj Problemet nå er at den er så utrolig flokete og jeg vet ikke hvordan jeg skal få børstet det ut. Jeg tviler på at showshine hjelper nok - ikke engang en hel flaske. Hva kan man bruke? Babyolje? Å gre ut bit for bit er greit og logisk. Men jeg vil jo helst få gjort det uten å rive av halve halen.
 14. Nja, i fjor pakket jeg det bort i juni og dro det frem i slutten av september
 15. Åh fuck off Her står M fortsatt med vinterdekken. Senest i går hadde vi snøstorm Litt pent i dag da så lar henne stå uten litt, men kan bare drømme om å pakke vekk noe som helst før i juni..
×
×
 • Create New...