Jump to content

Anananas

Medlem
 • Content Count

  4,646
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Anananas last won the day on July 25

Anananas had the most liked content!

Community Reputation

7,315

About Anananas

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,733 profile views
 1. Det varierer jo fra hest til hest, akkurat som med mennesker. Jeg stikker hånden under dekkenet og kjenner hvordan temperaturen er der og tar stilling til det der og da. Lunkent er ok, men vim helst ha det litt varmere under dekkenet på min dame (hun har dårlig rygg så skal ikke stå og spenne seg). Kaldt er kaldt Etter å ha kjent noen hundre ganger på en og samme hest lærer man seg hva som er fint og hva som er dårlig. Jeg tar også forbehold om været. Er det dårlig vær - stiv kuling og nedbør, så vil jeg at hun skal være litt varm. Da trenger hun også mer klær siden hun er i mindre bevegelse
 2. https://www.horseshop.no/apotek--hestestell/hovstell/poultice-boot https://www.horze.no/boots-til-hest/kerbl-tubbease-behandlingssko-for-hestehoever/323184.html#color=PI
 3. Jeg (i midten) er 165 cm høy. Varmblodsen er 173, for sammenligning
 4. Vi har en Men ikke da hun var åring, og vi har heller ikke målt henne så vet ikke nøyaktig hvor stor hun er. Men rundt 160 og noe, tror jeg. Her er hun sammen med vbl’en min som er 173 mhk.
 5. Jeg pleier å gi første pakken dobbel, og den andre (og de etter det) som normalt. Jeg pleier å kjøpe double strength.
 6. Jeg har byttet ting jeg kjøpte på nett i fysisk butikk hos hööks Null problem på skedsmo i alle fall.
 7. Jeg bruker carr & day & martin sin protection plus. Veldig fornøyd med den, i tillegg lukter den citronella så fluer liker den ikke. https://no.sportsdirect.com/carr-day-martin-protection-plus-salve-767812?colcode=76781290&gclid=eaiaiqobchmiup-o3__r4wivyeeych0z6gg9eaqybcabegkknfd_bwe jeg kjøpte den på xxl før.
 8. Jeg kjøper det på horseshop
 9. Anananas

  Fluemaske

  Jeg kjøpte denne på Horze, og det e nå blitt en storfavoritt Veldig god, også er det fleece på innsiden av borrelåsen så det ikke gnager - og det er perfekt! Dessverre har hun klart å klø på seg noe småhull i nettingen, men enn så lenge er de så små at det ikke gjør noe. Har kjøpt en cashel også, skal prøve den på i dag. Syntes den ser såpass tung ut at den kan bli liggende å gnage på øyne håper ikke den gjør det da, for likte at den har UV-beskyttelse (noe hun virkelig trenger)
 10. 10 fluemasker og 2 flasker fluespray
 11. I fjor fikk vi 21 baller på 1. slåtta, kontra 74 i år. Normalt ligger det på rundt 70. Veldig bra! Vi er fornøyd selv om de er litt våte. Hersjer og lager høy av restene som ligger på markene i år Vurderer å få kjøpt litt tørrhøy å ha i bakhånd just in case uansett, kjekt å ha dersom behovet skulle melde seg.
 12. Vi har en gaaaammel henger (gaupen tror jeg). Som mannfolket totalrenoverte for to år siden. Vegger, gulv, tak og elektrisk. Men den brukes bare til å frakte ting og tang med, og en sjelden sau eller to. Kjekt for oss på gård og ha en gammel henger til slike ting
 13. Anananas

  Utstyrstråden

  Samme her, alltid gjort det
 14. Anananas

  Sommer 2019

  Våre spiser det grønne som dukker opp i luftegården, og slippes på fjellet om en ukes tid. Så står de der og er nesten villhester helt til jeg jeg føler det er nok Tar de ned for hovstell og hilser på dem hver dag for å se at de har det bra. De elsker å være der og jeg elsker litt mer frihet.
×
×
 • Create New...