Jump to content

soley

Medlem
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138

About soley

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  u
 1. Da har jeg bestilt Bucas smartex rain i 125, håper den passer
 2. Takk for svar, jeg går for rain hvordan er dette i str? Den som skal ha det bruker 125 i horseware, redd for at bucas dekkenet blir litt trangt i front så har kikket på den modellen som heter big neck(det skal visst være litt mer plass der foran på den). Han har 130 i shamrock og det passer greit, blir litt langt bak, men tenkte nå at siden det er mer plass i halsen og bogen på big neck at kanskje 125 passer bra. Hvilken str har dere på deres @Skjóna og @Nina?
 3. Jeg betaler 1900 for vintersko, brodder og snøsåler og 1400 for sommersko. Synes det er dyrt, men han skor faste dager der jeg står så har vært praktisk. Jeg bytter hovslager nå som jeg bytter stall.
 4. Skal kjøpe meg et Bucas smartex jeg kan slenge på våt/svett hest i vinter. Lurer på om jeg skal kjøpe rain eller medium, ser at rain har stay dry og medium stay dry + 150 g... hvor mange g tilsvarer et lag med stay dry fleece egentlig?
 5. synes det var fint med grått og rosa jeg, perfekt til gutta mine det
 6. @Issa Endte du opp med rhino pony eller vanlig?
 7. Jeg har kjøpt nytt Sprenger KK ultra bitt, Muckboots, Horze No turn kopper(elsker dem), Cowboy magic pelsglans og en lærbalsam. Alt fra Horze med -20% + -100kr
 8. Stigbøylene passer i hvertfall til alle mine webbers er fornøyd med det jeg har fra karlslund, men veldig merkelig det hodelagssystemet....
 9. Jeg har klipt vallaken min slik som Sawielb viser, han har veldig tett pels og blir svett. Kommer ikke til å bruke noe særlig dekken med mindre det er mye vind/regn.I fjor klipt jeg begge hestene nedover halsen og brystet, de stod de uten dekken hele vinteren. Fungerte på bra på hoppa mi, men vallaken min ble fortsatt like svett som før med den klippen.
 10. Enig med Fancy og de andre. Min ene var litt sånn dust på akkurat det der, men nå står han stille mens jeg spyler han(han elsker det ikke, men han står). Bind den fast/få noen til å hjelpe deg å holde, start med bøtte og svamp. Lederskapsøvninger og masse ros er gull verdt. Ta litt og litt hver dag og den vil snart følge deg :-) Lykke til!
 11. @CecilieA haha, jaaa... har prøvd sånne èn gang, fikk dem jo nesten ikke av igjen
 12. Enig med IngvildM. Gboots og Magic boots må strammes skikkelig om de skal sitte. Hadde også prob med at de ble vridd av tidligere, men nå sitter de som skudd uansett underlag og føre Jeg bruker nå kun klokker i longering, synes det er irriterende at de blir så fort ødelagte og slitt i borrelåsen ikke minst... Sånne uten borrelås har jeg aldri skjønt meg på
 13. Min ene har hatt veldig god effekt på betfiber og ekstrem-grøt + olje. Når jeg stod på kaldstall bladet jeg grøten dagen før, bruker man ikke kokvarmt vann må den stå og svelle ganske lenge.
 14. Nei, ingen 4gjenger her i gården, begge mine er 5gjengere. Den ene ris dog som 4gj, har lett for alle gangarter og er ren i takten.0 Den andre ris som 5gj, sliter litt med 4 taktig galopp samt at traven blir ustabil når den ikke jobbes med, men hun har god tølt og går i alle tempo. Passen ligger også lett tilgjengelig. Red en skikkelig 4gjenger i arbeidstempo i går jeg, FYSJ sier jeg bare
 15. Fokuset med gutten er bæring og form, få med de hersens bakbeina som han glemmer at han har til tider. Vi må også trene mye lydighet... Med Morgunsol er alltid fokus løsgjort og avspent hest. Ellers ønsker jeg meg stabile grunngangarter og sakte tølt m bedre bæring.
×
×
 • Create New...