Jump to content

Sawielb

Medlem
 • Content Count

  1,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sawielb last won the day on December 5 2016

Sawielb had the most liked content!

Community Reputation

1,172

About Sawielb

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 04/10/1994

Profile Information

 • Fra
  Bergen

Recent Profile Visitors

891 profile views
 1. Horze Avalanche med halvhals er også supersmale. Finntack er også smal. Ellers skriver jeg under på at Bucas er fin på smale hester.
 2. Jeg brukte full på nordlandshesten min på 1.37 i mkh, fungerte helt fint det.
 3. Jeg har Bucas Recuptex. Er vel egentlig bare Bucas sin versjon av BOT. Har vært veldig fornøyd med det, hesten står og gjesper og virker til å nyte det. Men jeg synes det virker som det kun funker når han er barbert og dekkenet kan ligge nærmere huden. Men det handler vel gjerne om at pelsen hindrer varmen i å reflektere eller noe sånn?
 4. Jeg har også en som blir sur og gretten hvis det regner mye i lange perioder. Det har han alltid blitt. Blir også mye lettere kald og stiv av sånt vær enn av kulde, så det henger vel gjerne sammen? Treningsmessig pleier jeg å gjøre som normalt uansett. Han pleier heller å bli mindre gretten av å gå ut å trene enn motsatt. Tror det er mer lange kjedelige dager i paddock i regn og vind han blir gretten av. Men han hadde blitt enda mer gretten på boks, så sånn får det vel bare være Prøver heller å holde motet oppe med å variere treningen, kanskje kose og børste litt ekstra, og gjøre andre t
 5. Jeg betaler 2000 kr pr hest for vintersko inkl. brodder og såler. Rundt 1800 kr pr hest for sommersko mener jeg.
 6. Sawielb

  Utstyrstråden

  Jeg har hatt akkurat samme dekken i 1 1/2 år nå. Fortsatt helt og fint til tross for at det er mye brukt på hest som går i flokk.
 7. Sawielb

  Sal-snikksnakk

  Høres fornuftig ut. Tusen takk!
 8. Sawielb

  Sal-snikksnakk

  Dette er en prestigesal. Tolker jeg riktig hvis setet er 18"? Men hva er det som sier bomstørrelsen? 32 eller 34?
 9. Jeg bruker disse på min som tråkker av seg sko. Funker kanonbra på henne iallfall. https://www.hooks.no/hest/hesteutstyr/beinbeskyttere-bandasje/kopper-cadence-equixpert-1
 10. Ser jeg spurte etter stille, trådløs klippemaskin for 5 år siden. Har funnet den Heiniger Xplorer. Den er lett, trådløs, relativt stille og fungerer bra også på mammutpels. Veldig fornøyd med den.
 11. Har kjøpt et stalldekken, et skrittedekken og et fortøy brukt. Og så var jeg på hooks i dag og kjøpte: - Kodeleddsbeskyttere - Hals til fairfielddekken - B-vitamin
 12. Sawielb

  Sal-snikksnakk

  Noen som kjenner noe til Kieffer Norbert Koof sprangsal? Har fått i oppdrag å selge en sånn for noen jeg kjenner. Noen som vet hvilke rygger de ligger på? Og hva man kan få for en hel, men godt brukt en?
 13. Sawielb

  Bitt-tråden

  Må bare igjen si tusen takk for tips. Endte opp med å kjøpe Stübben EZ-control med D-ring, og hun elsker det. Fungerer kjempe bra!
 14. Sawielb

  Bitt-tråden

  Tredelt ja. Tusen takk for tips, skal sjekke ut!
 15. Sawielb

  Bitt-tråden

  Jeg trenger hjelp til å finne nytt bitt til kaldblodsen. Slet veldig før med at hun var skikkelig urolig i munnen, noe som gav seg når jeg begynte å ri på Sprenger Dynamic RS muffebitt. Og hun fungerer greit på det, men kan tidvis bli skikkelig sterk og tung. Hvilke bitt kan være verdt å prøve? Ut ifra de jeg har prøvd etter at jeg byttet til sprenger-bittet tolker jeg det som at hun trives best med bitt som buer fremover i munnen.
×
×
 • Create New...