Jump to content

Sawielb

Medlem
 • Posts

  1,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sawielb last won the day on June 17

Sawielb had the most liked content!

About Sawielb

 • Birthday 04/10/1994

Profile Information

 • Fra
  Bergen

Recent Profile Visitors

1,081 profile views

Sawielb's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

1.2k

Reputation

 1. Sawielb

  Pixem eller Pivo

  Har ikke kjøpt enda, så har ingen personlige erfaringer. Men mye tilbakemeldinger og videoeksempler i denne gruppen: https://www.facebook.com/groups/262514131465406
 2. Sawielb

  Sal-snikksnakk

  Noen som har idé om man kan sjekke om det er Torsjon-bom eller epoxy-bom i en Draupnir Embla sal?
 3. Så kjekt å høre! Krysser fingrene for at det fortsetter i riktig retning for dere
 4. Har du prøvd å ri bittløst? Sjekket tenner? Høres ut som bittet i seg selv kan være et stressmoment her. Hjelper også å prøve å løsne i hånden, og ikke bli sittende å konstant bremse, uansett om du føler du må det eller ikke. Gi litt rom i hånden. Utover det så har jeg best erfaring med å droppe absolutt alt av traving og galoppering på tur frem til de kan skritte normalt og avslappet. Tålmodighet, og bare aldri innfri forventningen om at det kommer mer fart. Pleier å kreve at de skal kunne skritte helt avslappet på tur en god stund før jeg gradvis legger inn litt mer fart. Heller variere underlag og hvilket terreng man går i, gjerne jobbe mye i bakker og gjøre det interessant på den måten. Gjerne gå i skog og ulendt terreng hvis du har mulighet til det, sånn at den lærer seg å måtte plassere beina riktig, og også får farten ned på den måten. Hvordan er den hvis du leier på tur?
 5. Jeg begynner når hesten begynner å røyte, og slutter når den har satt full sommerpels. Så gir egentlig hele høst, vinter og vår.
 6. Horze Avalanche med halvhals er også supersmale. Finntack er også smal. Ellers skriver jeg under på at Bucas er fin på smale hester.
 7. Jeg brukte full på nordlandshesten min på 1.37 i mkh, fungerte helt fint det.
 8. Jeg har Bucas Recuptex. Er vel egentlig bare Bucas sin versjon av BOT. Har vært veldig fornøyd med det, hesten står og gjesper og virker til å nyte det. Men jeg synes det virker som det kun funker når han er barbert og dekkenet kan ligge nærmere huden. Men det handler vel gjerne om at pelsen hindrer varmen i å reflektere eller noe sånn?
 9. Jeg har også en som blir sur og gretten hvis det regner mye i lange perioder. Det har han alltid blitt. Blir også mye lettere kald og stiv av sånt vær enn av kulde, så det henger vel gjerne sammen? Treningsmessig pleier jeg å gjøre som normalt uansett. Han pleier heller å bli mindre gretten av å gå ut å trene enn motsatt. Tror det er mer lange kjedelige dager i paddock i regn og vind han blir gretten av. Men han hadde blitt enda mer gretten på boks, så sånn får det vel bare være Prøver heller å holde motet oppe med å variere treningen, kanskje kose og børste litt ekstra, og gjøre andre ting ekstra positivt.
 10. Jeg betaler 2000 kr pr hest for vintersko inkl. brodder og såler. Rundt 1800 kr pr hest for sommersko mener jeg.
 11. Sawielb

  Utstyrstråden

  Jeg har hatt akkurat samme dekken i 1 1/2 år nå. Fortsatt helt og fint til tross for at det er mye brukt på hest som går i flokk.
 12. Sawielb

  Sal-snikksnakk

  Høres fornuftig ut. Tusen takk!
 13. Sawielb

  Sal-snikksnakk

  Dette er en prestigesal. Tolker jeg riktig hvis setet er 18"? Men hva er det som sier bomstørrelsen? 32 eller 34?
 14. Ser jeg spurte etter stille, trådløs klippemaskin for 5 år siden. Har funnet den Heiniger Xplorer. Den er lett, trådløs, relativt stille og fungerer bra også på mammutpels. Veldig fornøyd med den.
×
×
 • Create New...