Jump to content

Linda

Medlem
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

399

About Linda

 • Rank
  Unghest
 • Birthday 16/10/1986

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Hokksund

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Hehe, temmelig herlig Stor personlighet i liten kropp på denne karen
 2. Min sin Shetlandshingst født 25.april.
 3. Tusen takk! Takk Han er 92,5 på manken nå, så ikke såå stor, men så er ikke jeg høyere enn 1,62 heller
 4. En av mine fantastiske åringer, av eget oppdrett Var på show igjen i helgen, og denne karen har nå vunnet alle klassene han er stilt i til nå! Kan nesten ikke vente på at han skal på avlshingst
 5. Spillers Stud & Youngstock Mix
 6. Linda

  Sal-snikksnakk

  Det var kun svar på innlegget ditt Jeg mener at man ikke kan skylde på at hesten har endret seg når saltilpasser har sagt at bommen hun satt i ikke passet/passer denne hesten.
 7. Linda

  Sal-snikksnakk

  Hvorfor sier saltilpasser nå da at den ikke passet? Hun har jo sagt at bommen hun satte i aldri vil passe denne hesten. Selvfølgelig endrer hester seg, men ikke det som er poenget her.
 8. Linda

  Sal-snikksnakk

  Har nettopp spurt fôrvert om tilpasseren har sagt at salen var feiltilpasset over melding eller telefon. Har hun skrevet det så har jeg jo beviset der. Jeg har vært en sabla god kunde der i mange år, og kommer ikke til å gi meg på dette uten å lage en uggen stemning hvertfall!
 9. Linda

  Sal-snikksnakk

  Ja, det er spesielt, og veldig frustrerende..!
 10. Linda

  Sal-snikksnakk

  Hehe, jeg er nok ikke flink nok til å forklare heller Ja, hun som har tilpasset salen har nå nylig sagt at den bommen hun satt i for to år siden, ikke vil passe denne hesten med mindre han blir EKSTREMT feit.
 11. Linda

  Sal-snikksnakk

  Hun har jo indirekte sagt det selv hun som har tilpasset salen, med tanke på hvem bom hun satte i. Hun har sagt til fôrvert at den bommen som satt i før det ble byttet nå, vil ikke passe til denne hesten.
 12. Linda

  Sal-snikksnakk

  Jeg så ikke det for to år siden. Klarer ikke se det nå heller jeg, overlater det til folk som kan sakene sine, og ikke minst at man må høre på hesten. Som jeg skrev er salen minimalt brukt av meg, den er forsåvidt ikke brukt ordentlig før fra november 2014. Brukt en del fra da i to måneder (var da problemene med hesten startet, men vi tenkte ikke da at salen var problemet siden den nettopp var tilpasset på ny), så ble det en rolig periode på hesten igjen, ble satt igang igjen mai i år.
 13. Linda

  Sal-snikksnakk

  Jeg er fullstendig klar over at hesten kan ha forandret seg på to år, men saken er jo at salen er tilpasset feil fra første stund. Fôrvert har fått en annen tilpasser til å også se på bilder, og som denne personen sier er det vanskelig å bedømme utifra bilder, men hun ser at den er feil. Taper nok en good del på å selge den.
 14. Linda

  Sal-snikksnakk

  Skyter inn et spørsmål her jeg.. For snart to år siden kjøpte jeg ny sal til ene hesten, den ble også tilpasset av selger da hun tilpasser denne type sal. Det viser seg at salen har blitt tilpasset helt fjernt, og ikke gjort annet enn å lage vondter for hesten. Selger/tilpasser er ikke veldig imøtekommende, og jeg har mest lyst til å heve hele jævla kjøpet. Har jeg krav på det? Jeg har brukt salen minimalt selv. Hesten stod hos ei et par måneder i vinter, (før det hadde jeg en ny tilpasning for å være sikker på at den var tipp topp når han skulle settes i trening), der slet hun med at hes
×
×
 • Create New...