Jump to content

Linda

Medlem
 • Content Count

  491
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

399

About Linda

 • Rank
  Unghest
 • Birthday 16/10/1986

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Hokksund

Recent Profile Visitors

439 profile views
 1. Hehe, temmelig herlig Stor personlighet i liten kropp på denne karen
 2. Min sin Shetlandshingst født 25.april.
 3. Blir litt matt av at det sies så mye forskjellig ja. I våres leste jeg siste nytt fra Veterinærhøgskolen, og der stod det bl.a at det ikke var noen vits å ta test på våren, ALLE skulle behandles. Føll og til t.o.m 3-åringer skulle behandles med panacur, de som er eldre skal ha ivomec. Så ja..
 4. Har vært plaget med kolikk etter vi satt opp luftegårdene der de er nå, nesten bare sand i bakken der. Men etter vi begynte med loppfrø har vi ikke hatt noen tilfeller. Første gang vi begynte med det så ga jeg kur i 30 dager, men nå gir jeg 1 dag i uken så sant det ikke er snø på bakken. Har ikke begynt med det etter beite enda, men skal begynne nå.
 5. Linda

  Unghest født 2015

  Tusen takk! Takk Han er 92,5 på manken nå, så ikke såå stor, men så er ikke jeg høyere enn 1,62 heller
 6. Linda

  Unghest født 2015

  En av mine fantastiske åringer, av eget oppdrett Var på show igjen i helgen, og denne karen har nå vunnet alle klassene han er stilt i til nå! Kan nesten ikke vente på at han skal på avlshingst
 7. Linda

  Unghest født 2015

  Spillers Stud & Youngstock Mix
 8. Bruker Spillers, foreløpig avlsmüslien til avlshoppene og unghestene, og High Fiber Cubes til de andre. Før dette brukte jeg Horsemolen en liten stund, men syntes ikke noen av de var noe fine i pelsen, og det jeg ville bedre med å bruke dette fôret ble ikke bra, så gikk da tilbake til Spillers og kommer nok til å fortsette med det. Ganske lett å få tak i da hestebutikken i nærheten her bestiller inn til de som skal ha, stort sett en gang i måneden, noe sjeldnere på sommeren.
 9. Linda

  Shetlandsponni

  Den skjønneste Shettisen som finnes ? Marion har vært min siden august, men kom til oss for en uke siden. Er bare 6 mnd gammel
 10. Linda

  Sal-snikksnakk

  Det var kun svar på innlegget ditt Jeg mener at man ikke kan skylde på at hesten har endret seg når saltilpasser har sagt at bommen hun satt i ikke passet/passer denne hesten.
 11. Linda

  Sal-snikksnakk

  Hvorfor sier saltilpasser nå da at den ikke passet? Hun har jo sagt at bommen hun satte i aldri vil passe denne hesten. Selvfølgelig endrer hester seg, men ikke det som er poenget her.
 12. Linda

  Sal-snikksnakk

  Har nettopp spurt fôrvert om tilpasseren har sagt at salen var feiltilpasset over melding eller telefon. Har hun skrevet det så har jeg jo beviset der. Jeg har vært en sabla god kunde der i mange år, og kommer ikke til å gi meg på dette uten å lage en uggen stemning hvertfall!
 13. Linda

  Sal-snikksnakk

  Ja, det er spesielt, og veldig frustrerende..!
×
×
 • Create New...