Jump to content

Nina&Ida

Medlem
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

563

About Nina&Ida

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Vakkerdalen

Recent Profile Visitors

12,622 profile views
 1. Er det noen som har prøvd disse enda? https://www.riderinbalance.com/product-page/rider-in-balance-stirrup-steel-1-0
 2. Jeg har Ifor Williams HBX511. Er veldig fornøyd med den Er god plass og hestene ser ut til å trives. Jeg bruker den 3-4 dager hver uke, så god henger var viktig for meg.
 3. Jeg vil gjerne kjøpe Riding logic om du fortsatt har den:)
 4. Han argumenterte for at det er tryggere for møtende trafikk ved en eventuell ulykke og det er jo et veldig godt poeng. Så tror nok jeg vil sette hesten på høyre side heretter ja
 5. Hvilken side i hengeren laster dere hesten på når dere kun skal ha med én hest? Jeg har alltid lastet på venstre side da det er det jeg har blitt lært opp til. Men nylig tok jeg lastesikringskurset og da mente de at hesten burde stå på høyre side. Så hva gjør dere og hvorfor?
 6. Nina&Ida

  Fjordhesten

  Tusen takk for svar Tror denne kan bli en fin turhest,så vi får se hva vi gjør. Kanskje den kan egne seg som rideskolehest etterhvert også.
 7. Nina&Ida

  Fjordhesten

  Men hva ville vært en ok pris på en sånn hest? Er 10-15000 urealistisk?
 8. Nina&Ida

  Fjordhesten

  Ærlige tilbakemeldinger setter jeg pris på Har ikke tenkt til å bruke altfor mye tid og penger på den for å være ærlig. Den skal isåfall få tannstell, vaksine og evt. sko. Eier vil bare kvitte seg med den, men jeg synes ikke det er ok å bare gi den vekk til hvem som helst heller. Har ikke noe ønske om å tjene penger på den, men må ihvertfall få igjen det den vil koste meg tenker jeg. Men om det ikke er noe marked for den type "prosjekt" hest så er det bedre at hun blir slakta kanskje..
 9. Nina&Ida

  Fjordhesten

  Det er ei 14 år gammel lys brunblakk hoppe e. Brage ue. Gråtussa. Ikke innkjørt. Vil tro hun er mest brukt som turhest. Snill og grei visstnok. Ikke ridd på 2 år og er feit... Men vil tro hun evt. kan avle grå føll iom at mor er grå og far har gitt grå avkom?
 10. Nina&Ida

  Fjordhesten

  Jeg vurderer å ta til meg en fjordhest for å muligens selge videre. Men hvordan er markedet for tiden? Er det noen her som kunne hjelpt meg med å anslå en ca. verdi på hesten kanskje?
 11. De er ca 36 + at det er strikk ved glidelåsen. Så de passer noen som er ca. 36- 37,5 på det breieste
 12. Mountain Horse ridestøvler str. 38 short/regular selges kr. 800. Svært lite brukt og er i veldig god stand.
 13. Lami-cell synes jeg var litt mer oval enn Uvex, så jeg gikk for den. Veldig lett og luftig hjelm
×
×
 • Create New...