Jump to content

Chiquita

Medlem
 • Content Count

  1,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Chiquita last won the day on June 6 2019

Chiquita had the most liked content!

Community Reputation

2,479

About Chiquita

 • Rank
  Innridd
 • Birthday October 23

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Fra
  Vennesla
 • Hesterase
  PRE
 • Gren
  dressur

Recent Profile Visitors

1,442 profile views
 1. Jeg ville sagt sistnevnte, unngå at pukken skal krype oppover. Uten at jeg kan slikt Når det er sagt vet jeg om mange fine baner som ikke har duk på seg. Vi hadde ikke hatt behov for duk på halve banen her, og da hadde vi og sluppet unna med mye grus. Men da vi fikk utvidet en del mer, som da hadde en helt annen grunn, måtte det duk til, og dermed mer grus.
 2. Nei. Er ikke så grov grus, veigrus. Pakket godt sammen med 30 t graver.
 3. Det er vel totalt 25 cm tenker jeg over duken dette. Mannen som var der mens de la ut, men 20 cm med grov grus, før fin sand på toppen sånn ca vil jeg tippe. Men ja, helt nydelig med egen bane
 4. Ja. Dvs, prisen her på dette er 40k
 5. Og så var det jammen meg en ferdig ridebane Det måtte til 300 tonn grus til sammen, så hele seansen ble noe dyrere enn først antatt. Men veldig fornøyd med sluttresultatet. Måler 25x 30 ish, men som dere ser ikke helt firkantet.
 6. Gammel tråd, men like greit å bumpe istedet for å lage nynå er endelig drømmen min nær-ridebane området er gravd, fått korrekt helling og godt med drenering rundt. Undelaget er litt forskjellig, hvor en del er jord/blandet, godt pakket. Må derfor ha duk. Hva er deres erfaring ift type og mengde grus oppå duk?
 7. Glemte å oppdatere her, men det gikk seg til. Hadde en tråd i midten av skuret i noen uker, noe som hjalp veldig. De ble vandt til å stå inne begge to, og sluttet å krangle inne. Tok den vekk for ei uke siden, og nå går det veldig greit.
 8. Den ene siden kommer man ut på, mens på andre siden går det rett frem. Men kan prøve å lage større åpning med gjerdet der
 9. Det er bredere enn det ser ut som, men jeg innser at det kanskje er noe smalt. For sent å gjøre noe med det nå @CruVal gjerdet er absolutt en mulighet å flytte på, kan teste ut
 10. La det ut på facebook hvor samtlige råd var å dele av skuret, med en lavere åpning til ponnien. Hadde virkelig håpet å slippe det. (Akkurat laget skur til 23K, så føles "litt" teit å allerede måtte moderere det ) Et tips var forøvrig å henge et stort dekk midt i, slik at de må gå rundt det. Det var vel det letteste tiltaket å prøve, så tenker å teste det ut.
 11. Hei! Nå har jeg (endelig) fått opp utegangsskuret mitt de to hestene mine. Skuret er på 18,5 kvm (5 x 3,7), med en noe smalere åpning på langsiden. Utfordringen er at Chiquita (største hesten) sjefer mye i området rundt skuret. Frida (ponni, eldre dame) får dermed ikke en gang komme inn i skuret, utenom når chiquita trenes. Det er egentlig ikke det at Chiquita er så voldsom med henne, men hun er litt voldsom, og Frida er veldig konfliksky og tar ikke opp kampen, og tør dermed heller ikke å nærme seg... Har noen tips til hva som kan gjøres? For ordnes skyld er begge van
 12. Fikk mannen til å ta litt bilder i dag. Ble ei grei økt, men hadde egentlig håpt å få noe bilder fra typ samlet trav/galopptravers/bytter/piruett etc, men det fikk han ikke tatt noen gode av derimot ble det fine bilder fra nedtravingen, og nå ser jeg virkelig hvor mye bedre strekkingen og bakbeinsaktiviteten er blitt!
 13. Ei vennine har en veldig god utegang i øvrebø. Dog litt liten ridebane. Den ligger ute på finn☺ er og en til utegang på tveit som er ute på finn. Flott utegang, litt vel mykt ubderlag på ridebanen. Desverre var det dårlig kvalitet på foret da jeg stod der, men forhåpentligvis er det bedre. Ellers er det dårlig med gode utegangsstaller i området.
 14. Ny time for Rodrigo i dag, og fikk bekrefta at mye har skjedd siden sist☺ kjempefornøyd! Øvd masse på galloppbyttene, for første gang mere enn «bare for å teste», og gikk supert. Litt vanskeligere fra venstre til høyre galopp, men hun forstår iallefall hva jeg vil. Kommentaren hans til sist var: «Now all the hard work is done, its just the fun left» alt av hjelp er instalert, nå er det «kun» finpuss som gjenstår. Masse morro som gjenstår altså!
×
×
 • Create New...