Jump to content

Ennovy

Medlem
 • Content Count

  1,440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Ennovy last won the day on April 2 2018

Ennovy had the most liked content!

Community Reputation

5,287

About Ennovy

 • Rank
  Innridd

Profile Information

 • Kjønn
  f

Recent Profile Visitors

998 profile views
 1. Jeg har kjøpt boksskilt her før, og var meget fornøyd med de. http://lrdesign.se/produkter-hast-hast-dekor-c-380_162.html
 2. På den annen side, bare ved å se bilde av den fra siden av, så ville jeg som kjøper stusset litt. Det fritar ikke selger fra ansvar altså, men jeg ville vært skeptisk i utgangspunktet til vektfordelingen bare basert på bilde. Ingeniøren bak hengeren burde jo holde seg til å konstruere leketøyshengere.
 3. Det er da vel bare koselig Synes den hengersaken er svært spesiell. Tar for gitt at de vinner i retten med denne, og at vegvesenet trekker tilbake godkjennelse av hengeren med umiddelbar virkning. På Facebook så jeg en gang en video av en liten lekebil som kjørte på et slags rullebånd, med tilhenger montert bak. De dultet til hengeren med ulikt trykk på kula, og det var skremmende hvor mye hengeren vingla når den var baktung.
 4. Hadde hest som var vant til Brendeup, lastet seg selv og var et lite lam. To turer med en Gaupen og hesten fikk hengervegring. Siste gangen hun skulle kjøre Gaupen stod jeg litt unna og så på. Hele forbaska lemmen bøyde seg når hesten stod på den. Samme henger så jeg når en hest klikket på den, og sideveggen ble synlig flytta på. Den hengeren var rett og slett ikke solid nok. Varierer selvsagt med Gaupen også, og vil tro de har blitt bedre. Brenderupen hun var vant med var pittelitt eldre enn Gaupen, så det var ikke det heller.
 5. Skal ikke ha ifor williams igjen i hvertfall, det er helt sikkert. Synd Brenderup ikke lengre produserer hestehengere. Hva skjedde med de Atec-hengerne? Var det ikke det de het? Ser aldri de på veiene mer, men de solgte da litt en stund.
 6. Aha! Lurte på om den bare tok utgangspunkt i individet selv. På bildene så det ut som om det bare var den enkeltes resultater. Da antar jeg at de bildene viser "avlsvisnings-BLUP" og så regnes det ut videre med stammens kvalitet etterpå? Altså er ikke de BLUP-tallene på bildene det endelige tallet? Eller opererer dere med flere BLUP-tall?
 7. BLUP på islandshest tar ikke hensyn til kvalitet på avkom eller stamtavlen ellers?
 8. Antar at det lar seg sende i en vanlig konvolutt med bobleplast? Det er vel slutt på sånn ferdigfrankert?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Ennovy

   Ennovy

   Da tror jeg at det må pakkes inn i et avispapir eller noe, for ellers går det tvers igjennom de ubrukelige konvoluttene. 

    

  3. Ennovy

   Ennovy

   Fantastisk at jeg har klart å sende dette som profilkommentar, ikke som melding..

    

  4. mallilen

   mallilen

   Pffft, det gjør ingenting :P

 9. Ennovy

  Sal-snikksnakk

  Har en Bates Elevation(?) sprangsal i 17,5 jeg skal selge. Lys brun med Bates sine egne stigbøyler. Brukt ca ti ganger. Hva får jeg for noe sånt? Minns den lå rundt 12-13? Og reimene kostet 1200 tror jeg. Er jo noen ca to år gammel, men som sagt knapt nok sittet i.
 10. Ennovy

  Utstyrstråden

  Jeg får aldri flodhester, så du kan igrunn få kjøpe det om du vil. Kun prøvd på, aldri brukt grunnet mangel på stor nok hest. Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Ennovy

  Utstyrstråden

  Lagt ved siden av et 12,5 fra three horses. Det er ca en cm lengre vil jeg si. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Ennovy

  Utstyrstråden

  Synes Mylerbittet mitt, som er i den minste størrelsen som finnes, er gedigent! Flodheststørrelse! Jeg kan prøve å legge en tommestokk ved det i morgen og se.
 13. Blir lysere og lysere i ansiktet nå. Synes den ser borka ut jeg altså. Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Prøv gjerne å stapp det og se hvor mye du får oppi det Bare det er DIGERT så er jeg interessert. Jeg har dessverre aldri funnet bomullsnett med normale masker, men det hadde selvsagt vært det mest optimale.
×
×
 • Create New...