Jump to content

Benita

Medlem
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80

About Benita

 • Rank
  Fjordhestjente
 • Birthday 30/06/1985

Profile Information

 • Kjønn
  f

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. Takk Ho var i trening fram til ho var 10 mnd drektig. Tydelig forandring etter det Ho er veldig lang da, så ho har god plass inni der til følet. Har litt ekstra ammefett på kroppen og, men det viser ikkje så godt på bilete.
 2. Milli har endelig fått mage! Ho er 11 mnd drektig no, reknar med følling om eit par veker..ish lite action i juret enda. Vi har greidd å få med oss 7 av dei 8 siste føllingane ved å følge med på jur og melk. Men ho her er fyrstegongs, så reknar med ho kan vere litt av ein luring..
 3. Eg har sprenger bow balance, fekk dei ikkje på der. Men kanskje eg skal prøve igjen, med smurning og hovkrok og sinne
 4. http://www.skoies.no/prestige-webbers.html
 5. Haha! Nokon som har link til stigbøylar dei passar i? Islandsstigbøylar vil eg ikkje ha nei
 6. Har eit par prestige webbers som ikkje passar i nokon av stigbøylane eg har. Ønsker å unngå bomkjøp, så er det nokon som har tips til stigbøylar med store nok hol til reima?
 7. Dersom hesten er godt trent, sterk og muskulert, vil den vise gode rørsler sjølv på slikt underlag. Til meir lausgjerande og styrkande trening hesten får, til betre vil den vise seg. Har sett hoppe gå opp to karakterar på rørsler frå eine året til det neste pga dressurriding/køyring, den var kun ridd og kjørt på tur tidligare. Det er ingenting ein kan gjere ift. mønstring og slikt for å betre rørslene på mjukt undelag ift. fast. Alt ligg i forberedelsane før utstillinga.
 8. 350 kr for 30 minutt, evt 45 minutt dersom vi rir to saman
 9. Mismatch er kvardagskost her, har faktisk aldri matcha med vilje Kvardagsantrekk:
 10. Ja, trur vi må gjere begge deler. Er så redd vi skal oversjå nyetablert plante, for det er berre nokre få blad i ein krans på ein måte. Var det som tok livet av hoppa til venninna mi, ho hadde rett og slett blingsa og ete noko som akkurat hadde begynt å spire. Dei hadde ikkje hatt revebjelle på beite tidligare. Dei store plantene er ikkje problem å fjerne eigentleg. Uff, har mest lyst å kassere heile beitet. Har også fått høyre frå andre som "alltid" har hatt hest på beite med revebjelle, og det har gått heilt fint. Fleire som er plaga med denne fæle veksten?
 11. Kva gjer vi med den? Hestane et den jo som regel ikkje, men ei venninne av meg mista eine hesten sin pga revebjelle i fjor, og det var skikkelig fælt! I år oppdaga vi revebjelle på eine beitet her, og planen er å sprøyte dei. Men dei står rimelig spredt, berre ei her og der over eit stort område, så er redd for å ikkje få vekk alt. Kor hysterisk skal ein vere? Berre å flytte tråden om den er plassert feil.
 12. Benita

  Belegg-jungelen

  Har belegg frå eskadron og fra borjes. Absolutt mest fornøgd med dei frå borjes, mykje bedre borrelås, og bedre støtte. Får ikkje linka, men dei heiter Protec riddamask trur eg kun 199,- for eit par. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...