Jump to content

Ralle

Medlem
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

151

About Ralle

 • Rank
  Føll
 • Birthday 23/10/1990

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Nordreisa

Recent Profile Visitors

707 profile views
 1. Ralle

  Bitt-tråden

  Løse ringer eller faste ringer? Hva er fordeler og ulemper?
 2. Og link til det cowboy produktet? Var så mye på horze, usikker på hvilket dere mente
 3. Oj, masse svar! Hva anbefaler dere til feks utstilling og stevner, når hesten virkelig skal se flott og skinnende ut?
 4. Hva er deres "must haves" når det gjelder hestestell? Da tenker jeg på sjampoer, balsamsprayer, shinesprayer osv.. trenger tips til GODE produkter!
 5. Bli kjent med noen som har hest! Jeg ble kjent med ei som holdt på med hester i fjor og har vært hos henne flere ganger i uka siden da Har vært med på alt fra turridning, baneridning, kjøring, innkjøring av unghest, sette opp gjerder, møkking, foring, hovtrimming osv osv. Har lært ufattelig mye av å være med henne Kjøpte min egen hest for ikke lenge siden, med henne som god hjelp og veileder Ellers hadde jeg nok ikke holdt på med hest idag, hadde bare vært med lysta
 6. Nevermind, fant det ut selv Hvor lenge trenger det å henge ute da? Om det ikke regner EDIT: Fant ut dette også Er det noen som har gjordt dette da? Er det mye arbeid?
 7. Hva er det for noe? Ja, har litt lagringsplass
 8. Altså, å lage tørrhøy selv blir det vel Må man ha noe spessielt utstyr for det?
 9. Hei. Jeg har masse gress rundt omkring på eiendommen vår som ikke når å bli spist av hestene før vintern. Er det noen måte jeg kan slå dette selv å bruke det til høst/vinteren? Kan noen isåfall forklare med "teskje" hvordan man gjør det?
 10. Ralle

  Sal-snikksnakk

  Nå kan man regne med at hesten er ferdigvokst? Har en på 4 år som jeg har kjøpt sal til ca 2000,- som ligger helt greit på, men vil såklart ha en som sitter som ett skudd etterhvert.
 11. Jeg har 3 dyr. En blandingshund på 5 år, en Alaska husky på 3 år og en lyngshest på 4 år Og føll til neste år om alt går etter plan
 12. Så fornøyd med dagens treningsøkt med nyhesten!

 13. Skal begynne å lese meg opp på føll! Noen gode bøker å anbefale? :)

 14. Oj, nå ble det mye diskusjon her. Vet om flere som har fri tilgang på rundballe og de hestene er langt fra trillerund. Så det stemmer ikke nødvendigvis Uansett, tilbake til tema, hva syns dere er en grei pris på det i mnd? La oss nå si inkl grovfor da.
×
×
 • Create New...