Jump to content

sfagervik

Medlem
 • Content Count

  928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sfagervik last won the day on April 25 2018

sfagervik had the most liked content!

Community Reputation

578

About sfagervik

 • Rank
  Innridd

Recent Profile Visitors

1,184 profile views
 1. Noen her inne som vet om fullblodsaraber også er godkjent i avl, slik som fullblods, til NV? Tenker da på hopper
 2. Låner denne tråden litt jeg Har tenkt tanken litt på å sette bort Zanzibar til tilridning/trening fram mot utstilling og bruksprøve neste høst. Da ønsker jeg også at tilrideren tar seg av å ri/vise ved utstilling. Er det noen som har gode tips til noen som kan ta på seg slikt i nærheten av Levanger? Vil helst holde meg innafor Nord-Trøndelag og helt nord i Sør-Trøndelag
 3. Bestilte selv hos Heimer forresten. 1169,- for påfyll og gratis frakt
 4. Torgeir Langset har flyttet til Inderøya
 5. Dere som er rutinerte FF-brukere; Bør man helst gå for typen som heter double strenght? Og ser flere nevner man bør bruke mer i startfasen? Jeg greide ikke lese meg fram til dette der jeg kjøpte min Så setter pris på alle gode tips!
 6. Håper det jeg også! :) Fikk veldig god tilbakemelding på fin brunst iallefall fra avlsstasjonen, så i det minste godt grunnlag. Sånn sett god følelse denne gangen, men vi har ikke akkurat hatt hellet med oss så langt Så får heller ta det som en gledelig nyhet dersom det ble klaff!
 7. Prøvde på 3 brunster med Akribori på Stjørdal.
 8. Håper på ny stjerne etter Bakasha Etter tre hingstebytter, en hel sommer med naturlig bedekking som ikke har resultert i noe som helst, så har vi prøvd en siste gang med inseminering. Hun ble sprøyta og inseminert med Casall SEM. Brunsten hadde forløpt veldig fin, så godt grunnlag iallefall 8 dager siden inseminering i dag.
 9. Jeg har testet begge mine varmblodser, og glade for at de begge er N/N
 10. Er det noen her som har Fairfax-hodelag og som har erfaringer de vil dele? Tenker da på EGNE erfaringer. Ridelæreren min mener jeg burde kjøpe et til den ene hesten min, men de koster jo typ 4-5000 tror jeg Bør være merkbar forskjell da...
 11. Jeg aner egentlig ikke Mora virker ikke til å avle så voldsomt stort, men jeg tror han blir større enn henne. Mulig rundt 170.
×
×
 • Create New...