Jump to content

catoster

Medlem
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112

About catoster

 • Rank
  Føll

Profile Information

 • Kjønn
  K
 • Fra
  Bergen
 • Hesterase
  Alt mulig.
 • Gren
  Alt mulig

Recent Profile Visitors

1,012 profile views
 1. Er det noen her som holder til i Egersund?:) Og kjenner en som har/har hatt ponnier? Spesielt intressert i en hoppe som skal være blanding av shetlandsponni og nordlandshest. Dette skal vær mor til min ponni og jeg er så nysgjerrig på hvem foreldrene hans egentlig er:)
 2. catoster

  Etterlysning.

  Noen som har kjennskap til shetlandsponni blandingen casino? Han er en svart vallak på 120cm. Jeg har eid han i 6mnd. Hadde vært kjekt funnet oppdretter, og fått vite mer om foreldrene hans.
 3. Da blir det nok for stort. Min bruker 105 i fairfield.
 4. Pris? er det lite i str? Har opplevd og måtte gå opp en str i bucas.
 5. Kan jeg få bilde hvis trådstarter ikke er interessert?
 6. catoster

  Sal-snikksnakk

  http://www.easytreksaddles.co.uk/easy-trek-treeless-classic-gp-saddle-brown-leather Noen som har vært borti disse?:)
 7. Jeg understreket Katrine, at det ikke gjaldt deg og dine råd, jeg tok som om du ikke svarte på mitt spørsmål du er en av dem som jeg alltid setter pris på svar av Og ingen andre i denne tråden heller. Jeg snakket generelt, og tar det nok for en selvfølge å tenke at folk følger opp med tenner og kropp. Men har lært av dette at når jeg spør om noe, skal jeg skrive mer utfyllende om temaet det gjelder så det blir mer klart hva som er prøvd og ikke prøvd
 8. Skjønner at råd er velment. Og at det er ett diskusjons forum men har ofte opplevd at jeg ikke får svar på ett konkret spørsmål jeg kommer med, og at det blir en diskusjon rundt noe jeg ikke spurte om. Understreker at dette gjelder ikke dette forumet, men generelt på nett. At man spør om grunnen til hvorfor man bruker det man gjør fordi man ønsker å lære eller er nysgjerrig er helt greit da får man tenkt gjennom selv hvorfor man gjør som man gjør. Ser at jeg ikke klarer å få frem det jeg mener helt.
 9. Jeg er ikke den beste til å ordlegge meg og få frem det jeg mener, men skal prøve. Merker at jeg mer og mer går vekk fra å spørre om råd på nett. Grunnen er bla at jeg ofte føler at jeg ikke får svar på det jeg spør om. Hesten vår blir fulgt nøye opp med både tenner, kropp, fôring, utstyr, trenere osv. Og jeg stoler på de fagfolkene rundt meg. Eks når man spør om råd om bitttype, kan det ende opp med en diskusjon om at hesten må utdannes bedre, man må bytte tannlege eller få den sjekket av den og den behandler, eller dyrlege. Jeg ser den, og er fullstendig klar over at ett bit
 10. Flere grunner til at hun skal gå på stang under kjøring. Bittet er og tilpasset og vi har dyktig instruktør som hjelper oss. Takker for tips, nå er det lenge siden hun har tatt tungen over heldigvis.:)
 11. Hun må gå på stang under kjøring har brukt micklem med klipsene under ridning, det trivdes hun ikke med. Men kan prøve med nesereim som bittløfter. Har prøvd bitt med tungefrihet. Det er veldig sjeldent hun gjør det, men veldig kjedelig om det skal skje midt i en konkurranse.
 12. Tips til hest som av og til tar tungen over bittet på stangbitt? Bittet er tilpasset og tenner er sjekket jevnlig. Har prøvd mange bitt, men dette er det eneste stangbittet hun trives på. (beris bitt liverpoolbitt ekstra tynt. ) Kan disse bittene brukes med lav nesereim eller micklem?
 13. Har prøvd en del boots i min hestekarriere. Favoritten er Renegades. Har ikke opplevd dette med disse bootsene. Har også prøvd ut Duplo sko på min gamle hest, de fungerte supert på henne. Disse er laget i ett annet material, stoppet ikke steget på samme måte. Min erfaring er at alternative beslag til jernskoen kan fungere på noen hester, mens andre ikke trives med det i det hele tatt.
 14. Har forsøkt disse på noen hester med dårlig resultat. Sto oppstallet ett sted med mye asfalt, og ville prøve ut ett alternativ til jernsko. Den ble for tykk og stoppet steget veldig på asfalt. Hesten ble halt foran etter to skoinger med disse.
 15. catoster

  Bitt-tråden

  Hesten er fulgt opp med alt, både på tenner og kropp.( og ja de er flinke og jeg stoler på deres kompetanse ) Så det er under kontroll. Jeg vet at forskjellige bitt må prøves. Mer interessert i å høre fra andre som har hatt liknende problem, og funnet ett bitt som hesten trives med.
×
×
 • Create New...