Jump to content

carambee

Medlem
 • Content Count

  4,381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

carambee last won the day on September 1 2016

carambee had the most liked content!

Community Reputation

7,602

About carambee

 • Rank
  Hesteterapeut og besserwisser
 • Birthday 21/05/1984

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Skien, Telemark

Recent Profile Visitors

1,090 profile views
 1. Det er en veldog rar hest som hadde fått dette lakenet til å se ut som et dekken. Ekstremt kort i ryggen og syyykt mye kropp "nedover" samtidig som den ermeget smal forsn. Irriterer meg at jeg ikke får samme passform som det forrige dekkenet med samme nsvn
 2. Når de endrer hvordan de syr et dekken er det HW sin feil.
 3. Hva skjer med HW? Kjøpte meg et nytt Amigo 50 g (fordi det forrige lakk), og passformen er jo helt jævlig. Kunne like gjerne vært et biltemadekken ellerno
 4. carambee

  Dressurprat

  Da må du få sjekket kroppen din da. Om du bruker ene siden din mer. Evt se på filmer av deg se. Jeg rir lett fra høyre til venstre. Altså hvis jeg hadde en hvit prikk bakpå rumpa ville den laget en skråstrek fra hver gang jeg reiser meg i lettridning. Jeg løfter mer med høyre bein/rumpe/hofte. Venstrebeinet mitt er bare til pynt. (Og hesten er svakest i venstre. )
 5. carambee

  Dressurprat

  Da gjør du det jo tyngre for det andre bakbeinet. Enten rir du det bakbeinet dårligere frem enn det andre eller så er alle du rir like svake. Eller du er skakk såklart Anne G har bedt noen av de som har ridd for henne om å bytte diagonal hvert 5 steg på storvolte. For å se om hesten jobber likt bakfra og hvis ikke, oppmuntre den til det. Den ene hesten som var der på time fikk seriøse problemer med å trave videre når rytter satt på feil diagonal noen steg.
 6. carambee

  Dressurprat

  Hva spør du om? Er det de to stegene du sitter ned? Eller snakker du om å bytte til "feil" diagonal og lettri der?
 7. Men fikk du noe svar på hvorfor de har analysert det to ganger?
 8. Eurofins skriver at de tar ekstra. Men har ikke fått det tillegget på regningen noen gang. Makter ikke å hakke det (klippe) smått nok uansett.
 9. Ofotlab er nok billigst (spesielt siden de har glemt å sende meg regning ) Men noen verdier kan jo være litt forvirrende. Ser at analyse som ble lagt ut over her inkluderer ESC også nå. Så mulig de har skjønt at å inkludere fruktaner medfører en del panikk og forvirring.
 10. Analysene jeg har sett fra mitt nærområde i år har vært lav energi, lav protein, skyhøy sukker og lav NDF. Vet ikke om det er den kalde sommeren som har medvirket. På sukker er det jo en god årsak. Ellers vet jeg at mange slo sent, men hvorfor har ikke NDF steget noe særlig når de slår sent og protein dropper? Stort sett alle analyserer hos eurofins, og hvis de har byttet lab (??), så er jeg veldig nyskjerrig på om denne laben har andre NIR-referansemetoder enn den forrige laben.
 11. carambee

  Sal-snikksnakk

  Den er ofte for bred i kanalen har jeg hørt. Altså putene er plassert så langt ut at de vil skli utenfor ribbenshyllen.
 12. Ofotlab. Men det er generelt mye sukker i det norske høyet i år ser det ut til.
 13. Det kommer jo mye fint fra der Mikkel er oppdrettet. Men hun selger stort sett bare unghest. welshcob.no Meltvedt kjører jeg forbi hver dag til og fra jobb. Masse søte pånniser der (og en grisefeit hingst). Har alltid lurt på om de "gjør noe" med ponniene der, jeg klarer ikke se noe ridebane eller annet der. Kun beiter og utegang mot veien, men de har jo kyr på løsdrift innenfor der og sikkert mye plass å lage treningsbaner på Si fra hvis du skal dra og kikke da, jeg vil gjerne dit og se på pånniser
×
×
 • Create New...