Jump to content

Anita&Godi

Medlem
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

122

About Anita&Godi

 • Rank

Profile Information

 • Hesterase
  Dølahest og Shetlandsponni
 • Gren
  Dressur, Kjøring

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Anita&Godi

  Døl

  S tein Ø yvind F rilseth B entstuen Hun er alt jeg kunne drømme om og litt til
 2. Anita&Godi

  Døl

  Endelig kom Raina Hun kom sammen med sin venninde Villma, som min venninde har kjøpt. De blir gående sammen en liten stund fremover så vi kan trene sammen, og så de slipper å brått blir skilt, da de var ganske avhengige av hverandre fra før av. Raina virker ganske vàr, og har luftige fine beveglser. Begge deler er noe jeg håper hun beholder som voksen
 3. Estrella som skal ha i mai. Hun fikk dødfødt føll i fjor pga livmorbetennelse, så håper virkelig alt går greit i år! Min Bento som er faren. Føllet skal bli sunnmøring..
 4. Så nyyyydelig føllebøller Gratulerer til dere alle!
 5. Mirabelle, eget oppdrett f.20.09.15.. Hun fikk sløyfe og 1.kvalitet på utstilling. Hun er med som håndhest på tur, ellers gjør hun ingenting enda.. Hun har lært å stå bundet og løfte ben da..
 6. Anita&Godi

  Dressurprat

  Jeg synes det er deilig bare å ri dressur igjen! Blir dressur på tur, men passer meg ypperlig Når Lilly kan på gang igjen skal det komme ei å hjelpe meg å få ridd henne gjennom i dressuren, så kanskje jeg klarer mer selv(mye verk i kroppen+stor hest=kan funke dårlig). Men merker det er lett å bli demotivert hjemme når kurslivet er over... Går det bedre etter litt hjelp igang med henne, så kaaaanskje..
 7. Anita&Godi

  Sal-snikksnakk

  så først nå at innlegget var gammelt, og fikk ikke redigert det inn i første innlegget, den bare hang seg opp på siteringa..
 8. Nei, desverre.. Men det kan jeg få tatt en dag.. Nå blåser det omtrent storm her, så må vente til vinden gir seg.
 9. Det laveste punktet skal du gå utifra, det skal ligge på samme plass et rett bryst ville ligget. Akkurat der halsen slutter på en måte.. Var hvertfall slik Roger stilte inn min..
 10. Jeg har zilco og kan ikke si at jeg liker den.. Den ligger fint på hesten, men er omtrent umulig å få stilt noe på da den er stiv!! Var på kjørekurs med Roger Haeselich som og syntes selen var noe dritt bokstavelig talt Har ikke mulighet til å bytte den ut nå så må fortsette å plages med den..
 11. Jeg skal med to shettiser, unghester begge to.. Kan ikke si at jeg gleder meg
 12. Han jobbet sammen med vet.Berven her nede. Han hadde mest smådyr tror jeg. Aldri brukt han selv(har heldigvis bare ikke hatt dyr som har trengt det ), men folk var veldig fornøyd. Noen få var misfornøyd, men slik vil det jo alltid være.
 13. Her kommer man ikke frem med trillebår.. brøyter man går det 5 min så er det svær fonne igjen. Vi har hatt vindstyrke vekselvis 17-20 m/s hver eneste dag siden snøen kom. I bøyene er det bare såvidt man klarer å gå mot vinden. Trillebår kan man bare glemme.. Her smaker de og på snøen, men det er ikke for at ikke de har vann.
 14. Shettis, de var for små.. Edit: Dragene på vogner til shettis har det med å være for små så fort man kommer opp i rundt 1m på ponniene.. Gliwonski sine er motsatt, for store Men det er bedre enn for små..Har Gliwonski og..
×
×
 • Create New...