Jump to content

Queen

Medlem
 • Content Count

  431
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Queen last won the day on April 6 2016

Queen had the most liked content!

Community Reputation

462

About Queen

 • Rank
  Unghest
 • Birthday November 11

Profile Information

 • Kjønn
  Jente
 • Fra
  Nordland
 • Hesterase
  Alle
 • Gren
  Tur

Recent Profile Visitors

765 profile views
 1. Fant en artikkel der en hest blir stemplet som en enmannshest. Fant ingen på Finn nå, men har sett det mange ganger. Spesielt under annonser med hester som går som prosjekt eller «gies bort»..
 2. Jeg tenker mer at det er en hest som er vanskelig eller på grensen til uhåndterlig av andre enn en spesiell person. At den er skikkelig sur/ sint mot andre folk. At hesten kun aksepterer en spesifikk person. Jeg har selv hatt en ponni som elsket meg, men sparket og var truende mot andre. Men den var ikke umulig å håndtere av andre- om man visste at beina kunne komme flyvende. Om den var en enmannshest? Tja, kanskje. Men jeg kjøpte den jo hos noen andre, og det gikk jo helt fint. Når det gjelder unghest: Så vil man jo ikke at så mange skal ri unghesten. (Ja, o
 3. Som overskriften sier: Hva tenker dere om begrepet «enmannshest»? Er det et fenomen, eller er det bare en myte? Ser endel skriver slikt i salgsannonser o.l, og det blir vel stortsett nevnt med en negativ undertone, eller? Hvordan unngår man at en unghest blir en såkalt enmannshest?
 4. Hva tenker dere om 5åring på ridesenter?
 5. Joda, vet jo det. Men som 5års er jo ikke disse vekstfasen så store, og den kan jo ikke få være «baby» i evigheter.
 6. Så flink! Min 5 åring er en prøvelse for tiden Tester til den store gullmedaljen. Har gitt henne en uke fri i håp om at det bare er brunst Hvor mye hensyn tar dere i forhold til vekst nå? Noen mener det kan være en vekstperiode nå? Min hest har stortsett gått på tur i vinter, så den er godt trimmet, men ikke akkurat trent i den forstand.
 7. Hei! Jeg ser stallen har satt opp kurs med en dressurdame, men jeg finner ingen info om henne. Hun blir anbefalt, og folk gir henne masse skryt. Men jeg kunne gjerne tenkt meg litt mer info, med tanke på at jeg driver med unghest. Noen som kjenner til La il a Ru ud? Utdannelse etc? Erfaring med unghest?
 8. Queen

  PS of Sweden

  Syns det er mange som sier de er svært dårlig på reklamasjoner, og at hodelagene fort ryker i læret.
 9. Noen som kjenner til utstyret fra Harcour? Jeg har lyst på både shabrakker og ridebukser, men syns det er få som selger det i Norge. Er det like fint, og så god kvalitet som det virker som på nett? Små på størrelsene, osv
 10. Queen

  PS of Sweden

  Ps of Sweden... Verdt pengene eller oppskrytt? Tenker både hodelag, shabrakker, osv
 11. Godt nytt år! Syns tiden har gått så fort. Plutselig var dem 5-åringer gitt
 12. Klubben har et eget sandtak, så regner med bunnen blir henter derfra. Så dere ville anbefalt stålhall framfor plasthaller? I sterk vind blir det vel ganske mye lyd i en stålhall også?
 13. Hei! Tenkte vi kunne ha en tråd om ridehall. Jeg sitter i styret på en rideklubb som ønsker seg ridehall, så håpet å høste litt erfaringer fra andre. Noen som har vært med i prosessen mot ridebane? Hvordan gikk dere fram? - Hva ville du vært villig til å betale for tilgang på ridehall ca 20x60? Vi tenker årskontrakt, med innbetaling hver mnd. Hvor mye ville du betalt hver mnd? Hvor mye koster det for en slik plasthall med lyst tak, og kun vant? Hallen vil ikke være tilknyttet noen stall, altså flere staller, men en klubb.
 14. Hvordan går det med 4 åringene deres? Hva er planen for vinteren? Min hest har veldig lett for å forstå nye øvelser, så min plan er å få galoppfatningene mer presis, samt øve mer på det vi allerede kan. Har meldt oss på en tredagers trening i november, så er litt spent på hva hun sier til det. Hun er i god form i kroppen, men hodet blir fort fult. Sitter dere mye ned i trav?
 15. Min har også hatt fri en mnd nå. Har startet å trene igjen, og det virker som hesten trives godt med å bli brukt igjen. Målet nå er å styrke galoppen og få mer presise fatninger i løpet av høsten. Blir ingen stevner på min som 4års, men tenker å trene jevn og trutt fram til neste sesong, også er vi med da. Føler meg heldig som har fått tak i en så ukomplisert og grei unghest.
×
×
 • Create New...