Jump to content

Queen

Medlem
 • Content Count

  431
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Queen last won the day on April 6 2016

Queen had the most liked content!

Community Reputation

462

About Queen

 • Rank
  Unghest
 • Birthday November 11

Profile Information

 • Kjønn
  Jente
 • Fra
  Nordland
 • Hesterase
  Alle
 • Gren
  Tur

Recent Profile Visitors

803 profile views
 1. Fant en artikkel der en hest blir stemplet som en enmannshest. Fant ingen på Finn nå, men har sett det mange ganger. Spesielt under annonser med hester som går som prosjekt eller «gies bort»..
 2. Jeg tenker mer at det er en hest som er vanskelig eller på grensen til uhåndterlig av andre enn en spesiell person. At den er skikkelig sur/ sint mot andre folk. At hesten kun aksepterer en spesifikk person. Jeg har selv hatt en ponni som elsket meg, men sparket og var truende mot andre. Men den var ikke umulig å håndtere av andre- om man visste at beina kunne komme flyvende. Om den var en enmannshest? Tja, kanskje. Men jeg kjøpte den jo hos noen andre, og det gikk jo helt fint. Når det gjelder unghest: Så vil man jo ikke at så mange skal ri unghesten. (Ja, o
 3. Som overskriften sier: Hva tenker dere om begrepet «enmannshest»? Er det et fenomen, eller er det bare en myte? Ser endel skriver slikt i salgsannonser o.l, og det blir vel stortsett nevnt med en negativ undertone, eller? Hvordan unngår man at en unghest blir en såkalt enmannshest?
 4. Hva tenker dere om 5åring på ridesenter?
 5. Joda, vet jo det. Men som 5års er jo ikke disse vekstfasen så store, og den kan jo ikke få være «baby» i evigheter.
 6. Så flink! Min 5 åring er en prøvelse for tiden Tester til den store gullmedaljen. Har gitt henne en uke fri i håp om at det bare er brunst Hvor mye hensyn tar dere i forhold til vekst nå? Noen mener det kan være en vekstperiode nå? Min hest har stortsett gått på tur i vinter, så den er godt trimmet, men ikke akkurat trent i den forstand.
 7. Godt nytt år! Syns tiden har gått så fort. Plutselig var dem 5-åringer gitt
 8. Klubben har et eget sandtak, så regner med bunnen blir henter derfra. Så dere ville anbefalt stålhall framfor plasthaller? I sterk vind blir det vel ganske mye lyd i en stålhall også?
 9. Hei! Tenkte vi kunne ha en tråd om ridehall. Jeg sitter i styret på en rideklubb som ønsker seg ridehall, så håpet å høste litt erfaringer fra andre. Noen som har vært med i prosessen mot ridebane? Hvordan gikk dere fram? - Hva ville du vært villig til å betale for tilgang på ridehall ca 20x60? Vi tenker årskontrakt, med innbetaling hver mnd. Hvor mye ville du betalt hver mnd? Hvor mye koster det for en slik plasthall med lyst tak, og kun vant? Hallen vil ikke være tilknyttet noen stall, altså flere staller, men en klubb.
 10. Hvordan går det med 4 åringene deres? Hva er planen for vinteren? Min hest har veldig lett for å forstå nye øvelser, så min plan er å få galoppfatningene mer presis, samt øve mer på det vi allerede kan. Har meldt oss på en tredagers trening i november, så er litt spent på hva hun sier til det. Hun er i god form i kroppen, men hodet blir fort fult. Sitter dere mye ned i trav?
 11. Min har også hatt fri en mnd nå. Har startet å trene igjen, og det virker som hesten trives godt med å bli brukt igjen. Målet nå er å styrke galoppen og få mer presise fatninger i løpet av høsten. Blir ingen stevner på min som 4års, men tenker å trene jevn og trutt fram til neste sesong, også er vi med da. Føler meg heldig som har fått tak i en så ukomplisert og grei unghest.
 12. Queen

  Sal-snikksnakk

  Hva tenker dere at problemet er her, da? Hesten er ridd lett, men pga høy temperatur ute, ble den veldig svett under sjabrakken. På bildet kan dere derimot se en tørr flekk på ryggen til hesten. (har merket det tørre området med gult.) Salen ligger ikke på manken, der er godt med luft i kanalen, men den vipper litt bak om hesten tar ned hodet. (Hesten er 4 år, og har bygd seg ut).
 13. Min får ikke helt sommerferie i år. Jeg bor i nord, og her er sesongen så kort at hesten heller får vinterferie enn sommerferie. Ikke at min har jobbet så hardt uansett Hun blir ridd ca 15 ganger i mnd, sånn gjennomsnittlig. Da leier vi litt turer utenom, men det blir sjelden økter på over 60 min med opp/ ned skritting. Av de 15 turene er sikkert halvparten tur. Når jeg får ferie håper jeg på å få ridd mer, og forhåpentligvis hoppet mer. For øyeblikket trener vi på å forstå avstandsbom. Hun hopper alt som en okser Travhopping med bom foran går derimot helt fint Gø
 14. Etter som jeg kan se, så har de en anna type logo. Firkantig og andre bokstaver.. Eller kanskje de har fått ny utforming på sitt merke..
×
×
 • Create New...