Jump to content

Fancy

Medlem
 • Posts

  989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fancy last won the day on September 5 2017

Fancy had the most liked content!

About Fancy

 • Birthday 08/11/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.christinefagerbakke.com

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Vestlandsøyene

Recent Profile Visitors

927 profile views

Fancy's Achievements

Innridd

Innridd (3/4)

1.7k

Reputation

 1. Gratulerer med hest da!Ville som de andre sier først fått litt mer info på høyet du gir han og gjerne hevet det i et høynett, om det minsker spisetiden. Jeg ville passet på at han nå har alle mikronæringsstoffene han trenger for å både slippe og sette pels (det er jo krevende i seg selv) og restituere seg godt i denne slankeperioden. Hippolyt har blant annet mikrovital som du kan sjekke ut. Men mange merker har lignende produkter.
 2. Rullerer litt på rett bitt med d-ringer, tredelt med d-ringer og den store favoritten, vanlig tredelt med løse ringer. Føler jeg har prøvd alt av milde bitt (hun er veldig følsom i munnen), men hun er fast bestemt på at hun liker den tredelte best.
 3. Jeg har to. En med fast jerndel fra kapson.se og en i lær (som jeg kjøpte brukt på et tidspunkt). Den med fast jerndel bruker jeg når jeg jobber fra bakken og i longe. Lærkapsunen bruker jeg når jeg rir (kombinert med bitt).
 4. Fancy

  Forsikring på sal

  Fikk du svar på dette? Ville evt. vurdert en verdigjenstandsforsikring hos Gjensidige.
 5. Jeg har lenge lurt på å lage en liten oversikt over hvilke forskjellige typer hestebehandling som finnes der ute. Type hestemassør, hesteterapaut osv. Men jeg innser at jeg har vært heldig med en hest som holder seg ganske så bra. Kanskje dere kan hjelpe til? Lurer også på hvor man kan ta utdanning til de forskjellige. Vet helt ærlig kun om hunde- og hesteterapiskolen, men tenker det må jo være flere alternativer? Eller må vi ut av landet da?
 6. Fancy

  Dressurprat

  Sender deg en melding. Er ikke noe hast.
 7. Fancy

  Dressurprat

  Er det noen her som er god på biomekanikk som har tid til å være litt sparringspartner? @smaaen?
 8. Fancy

  Dressurvideoer

  Dette må seriøst prøves. Er veldig imponert over at han holder hodet kaldt jeg altså. Vil du fortelle helt kort hvorfor du rir den, hva den gjør og hva du ønsker å få ut av den?
 9. Fancy

  Fjordhesten

  Hallo! Det er ikke teit. Du skal være skikkelig, skikkelig stolt.
 10. Fancy

  Fjordhesten

  Så spennende! Gleder meg til å se hvordan hun utvikler seg denne våren.
 11. Fancy

  Fjordhesten

  Hva skulle jeg gjort uten deg? (Ikke si les KR1 ). Hvordan ligger dere an i løypen?
 12. Fancy

  Fjordhesten

  Takk! Jeg tenkte helst mtp oppstalling, at det kun var de som var med i mesterskapet som måtte bli hele uken. Men dette var oppfølgingsspørsmålet, så takk! Skal gå inn og lese statuttene en gang til.
 13. Fancy

  Fjordhesten

  Dere som har mer peiling på NM enn meg (hinthint, @KatrineH). Det er vel egentlig kjørt mtp. grenmesterskapet for vår del, men har jeg forstått det riktig at dersom de arrangerer åpne klasser så kan vi dra ned og starte det som et vanlig stevne?
×
×
 • Create New...