Jump to content

Fancy

Medlem
 • Content Count

  986
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fancy last won the day on September 5 2017

Fancy had the most liked content!

Community Reputation

1,671

About Fancy

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 08/11/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.christinefagerbakke.com

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Vestlandsøyene

Recent Profile Visitors

802 profile views
 1. Fancy

  Forsikring på sal

  Fikk du svar på dette? Ville evt. vurdert en verdigjenstandsforsikring hos Gjensidige.
 2. Jeg har lenge lurt på å lage en liten oversikt over hvilke forskjellige typer hestebehandling som finnes der ute. Type hestemassør, hesteterapaut osv. Men jeg innser at jeg har vært heldig med en hest som holder seg ganske så bra. Kanskje dere kan hjelpe til? Lurer også på hvor man kan ta utdanning til de forskjellige. Vet helt ærlig kun om hunde- og hesteterapiskolen, men tenker det må jo være flere alternativer? Eller må vi ut av landet da?
 3. Fancy

  Dressurprat

  Sender deg en melding. Er ikke noe hast.
 4. Fancy

  Dressurprat

  Er det noen her som er god på biomekanikk som har tid til å være litt sparringspartner? @smaaen?
 5. Har jobbet mye med dette i høst. For oss har det handlet om å aktivere bakbein, slik at hun faktisk bærer nok til at hun er i balanse. Har jobbet mye med traverser og sideførende, og virkelig vært etter den innvendige bakfoten i galopp før overgangene ned. Vi har fremdeles et langt stykke igjen før jeg er fornøyd. Du skriver at dere jobber med helt basic. Det første jeg tenker er at du må være 100% i balanse. Ikke gyng i galoppen, men pass på at du får både kraften i innvendig hofte og skyvet på utsiden. Når du får han til å støtte seg mer til den utvendige, ri en 15m volte (om han er sterk nok), ri rett, bøy inn, flytt to steg ut, ri rett igjen, bøy inn og overgang ned. Fortsett øvelsen i trav. Finn balansen, fatt ny. Jobb på samme måte. Hver konsekvent på hva du ber om, og hvorfor. Galopp/skritt og skritt/galopp er blytungt, så det ville jeg unngått til den er sterk nok til å bære seg gjennom overganger.
 6. Fancy

  Dressurvideoer

  Dette må seriøst prøves. Er veldig imponert over at han holder hodet kaldt jeg altså. Vil du fortelle helt kort hvorfor du rir den, hva den gjør og hva du ønsker å få ut av den?
 7. Er det noen som har peiling på Zilco som vet om man kan bruke elite-gjorden (den som er paddet) med classic-saletten?
 8. Fancy

  Fjordhesten

  Hallo! Det er ikke teit. Du skal være skikkelig, skikkelig stolt.
 9. Fancy

  Fjordhesten

  Så spennende! Gleder meg til å se hvordan hun utvikler seg denne våren.
 10. Fancy

  Fjordhesten

  Hva skulle jeg gjort uten deg? (Ikke si les KR1 ). Hvordan ligger dere an i løypen?
 11. Fancy

  Fjordhesten

  Takk! Jeg tenkte helst mtp oppstalling, at det kun var de som var med i mesterskapet som måtte bli hele uken. Men dette var oppfølgingsspørsmålet, så takk! Skal gå inn og lese statuttene en gang til.
 12. Fancy

  Fjordhesten

  Dere som har mer peiling på NM enn meg (hinthint, @KatrineH). Det er vel egentlig kjørt mtp. grenmesterskapet for vår del, men har jeg forstått det riktig at dersom de arrangerer åpne klasser så kan vi dra ned og starte det som et vanlig stevne?
 13. Fancy

  Kjørebilder.

  Smashing, Hanne!
 14. Fancy

  Dekkentråden

  Samme her. Er kjempefornøyd med mitt! Og det har opplevd mye vestlandsregn. Men om jeg må velge sverger jeg til Amigo bravo.
×
×
 • Create New...