Jump to content

Nienna

Medlem
 • Content Count

  4,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nienna last won the day on November 1 2020

Nienna had the most liked content!

Community Reputation

3,847

About Nienna

 • Rank
  Umotivert
 • Birthday October 8

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

2,271 profile views
 1. Haha, njæ. Har brukt opp en sekk. Kjøper ikke mer (har ikke egnet hest mtp det nå)
 2. Dekken til føll. Han har HW Amigo foal nå, dette vil vare en stund da det nå er perfekt på innerste festene. Men hva senere, kjøpe amigo foal i enda større eller kjøpe noe helt annet? Kbl, håper han slutter å være pinne sånn etterhvert.
 3. Trenger ikke stort til føll da. Jeg har kjøpt et Horseware foal dekken, samt lånt et tilsvarende i str som er passe nå. Geniale dekken. Også har han en føll grime. Må snart kjøpe hakket større.
 4. Har ikke avla han selv, men er nå født i 2020 vertfall. Kbl hingst uten papirer (får hvitt pass og skal selvsagt kastreres) Her sammen med mammaen sin i vaskeboksen i går, så flink atte.
 5. Nienna

  BOT Ryggvarmer

  Jeg har sett folk feste den i halsfester/linerfester på HWdekken. Det synes jeg var ganske smart. Husker ikke helt hvordan de festa den da desverre, mwn det er vel bare å prøve seg frem med forskjellige løsninger.
 6. Ridetights er veldig stretshy, jeg har L i min fra hooks å kan sjelden klemme meg inn i L i en vanlig bukse.
 7. Back on track finnes med regulering og i størrelser . Hooks fører begge modeller. Datteren min kjøpte den med regulering å jeg har prøvd den, veldig god (jeg har lite og ovalt hode, har str 56 i min CO)
 8. Nienna

  Botar vs domar

  Riktig. De er ganske like i oppbygningen ellers (bom, profil osv) Finnes også en allround, combinada.
 9. De der er supre. Datteren min har de å de passer oss begge. Geniale.
 10. Lengste jeg har hatt til stall er 30 minutt på sommervei. Siste "lange" var 15 min på dårlig sommervei. Nå har jeg 5 minutter max på sykkel å ville aldri byttet bort det mot lang vei igjen.
 11. 145 cm, 300 gr i hele, hel fast hals, petrol metallic farge. Nyvasket. Selges pga avlivet hest, jeg klarer ikke bruke det på ny hest. 650 kr pluss evt frakt.
 12. Har en eldre islandshest med hvit hale, first price shampo funker relativt godt. Vi kan vaske når som helst men prøver jo å unngå det...
 13. Nienna

  Utstyrstråden

  Hadde det til gammeln og har til minusen nå, veldig glad i det hodelaget. i
 14. Har aldri opplevd gnag med HW dekken, har brukt det siden 2005 på div hester å de fleste har vært 100% dekkenhest 90 %av året. Slet mye med gnag på hoppa jeg hadde på den tiden å ble anbefalt et rhino utedekken og et amigo insulator innedekken, hårene grodde så kjappt ut at det var helt rart-midt på kalde vinteren. Brukte da kun de dekkena, begge to samtidig stort sett pga kaldt (hedmark).
 15. Prøve veredus belegg str M? Horseware 140 er en veldig fin str.
×
×
 • Create New...