Jump to content

Nienna

Medlem
 • Content Count

  4,426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nienna last won the day on May 8

Nienna had the most liked content!

Community Reputation

3,758

About Nienna

 • Rank
  Umotivert
 • Birthday October 8

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

1,726 profile views
 1. Er lat så bruker lite belegg. Samt at hesten min virkelig ikke tåler å bli varm/svett under belegg. Så bruker belegg når det er påkrevd, feks sprang eller tøffe turer om vi har brodder. Kanskje dressurbelegg foran i dressur. Er han uskodd bruker jeg svært sjelden noe (bortsett fra i sprang).
 2. Her er hun tidligere i uka. Jazzer på sånn nå også men da med en stiv fot
 3. Gror heldigvis fort sånne små ifht en gammel hest så håper det går fint. Den er kvikk å tøff iallefall.
 4. På torsdag fikk vårt føll seg en kakk i en fremfot da hun nyskjerrig studerte sin rullende mor ute. Først forsto vi ikke hva det var, trodde hun var forstoppet men så begynnte hun å kode over på foten. Fredag var hun værre i foten men kvikk som f ellers, så det ble Klinikktur i går kveld å hun fikk påvist leddbåndskade. Heldigvis ikke noe galt på røntgen. Grunnen til at vi nå vet hva som skjedde er at datteren min filmet når hoppa rullet seg så vi så det når vi studerte filmene etterpå. Nå går føllis med skinne og bandasje å har boksarrest men får gå på tørt underlag inntil 1 time pr dag (må være tørt pga bomull og bandasje ikke må bli vått)
 5. Erfaringer med denne muslien fra st. Hippolyt? (bilde)
 6. Ble føll ver i dag, min datters vbt hoppe. Brunt hoppeføll m hvite sokker bak. Stor og kvikk, ville reise før hun var kommet helt ut. Fødte ute i paddock kl 16 i dag med oss alle som tilskuere.
 7. Føllmelk er dyrt så selv om man kan gå over på grisegodt etter en stund er det mange tusen kr de første ukene.
 8. Nienna

  Sommer 2019

  Min har stått på beite siden 18.mai. Håper han kan stå der hele sesongen, men det kommer jo ann på gresset... Har holdt seg greit de 3 ukene her, får ikke noe tilskudd pga han kan reagere ganske heftig på beiteslipp tross at han har gresset lenge på forhånd. Håper han kan gå iallefall juni uten noe ekstra.
 9. Litt usikker hva jeg synes om han. (stått 3 uker på beite, ikke trent siden mars/april. Skrittes. 19 års vbt)
 10. Innom hooks for å kjøpe idomin (salve) resulterte i hodelag og fluemaske i tillegg til salven jeg skulle ha samt en salve fra horseware.
 11. Showshine og en trinity dyne/liner.
 12. Nienna

  Ridestøvler

  Jeg pussa mine "nye for meg" MH støvler i dag. Wow, litt forskjell. Skal få på de skokrem i morra, bare måtte få de rene i dag når de var uten gjørme og tørre. Uvant å ri med støvler hver dag jeg rir, men tørr ikke ri uten skikkelig skotøy på den gampen. Har jo jodphurs og chaps også men siden jeg fikk de støvlene så
 13. Nienna

  Sal-snikksnakk

  Feks det du nevnte der ja. Evt hvilken ryggprofil passer de?
 14. Nienna

  Utstyrstråden

  Jeg liker typen Issa la bilde av, evt bare helt vanlig Y. Liker med stropp over manken men det må passe og helst polstres med saueskinn.
 15. Nienna

  Sal-snikksnakk

  Hvordan er KN Alegro?
×
×
 • Create New...