Jump to content

Nienna

Medlem
 • Content Count

  4,507
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Nienna last won the day on August 18

Nienna had the most liked content!

Community Reputation

3,837

About Nienna

 • Rank
  Umotivert
 • Birthday October 8

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

2,132 profile views
 1. Nienna

  BOT Ryggvarmer

  Jeg har sett folk feste den i halsfester/linerfester på HWdekken. Det synes jeg var ganske smart. Husker ikke helt hvordan de festa den da desverre, mwn det er vel bare å prøve seg frem med forskjellige løsninger.
 2. Ridetights er veldig stretshy, jeg har L i min fra hooks å kan sjelden klemme meg inn i L i en vanlig bukse.
 3. Back on track finnes med regulering og i størrelser . Hooks fører begge modeller. Datteren min kjøpte den med regulering å jeg har prøvd den, veldig god (jeg har lite og ovalt hode, har str 56 i min CO)
 4. Nienna

  Botar vs domar

  Riktig. De er ganske like i oppbygningen ellers (bom, profil osv) Finnes også en allround, combinada.
 5. De der er supre. Datteren min har de å de passer oss begge. Geniale.
 6. Lengste jeg har hatt til stall er 30 minutt på sommervei. Siste "lange" var 15 min på dårlig sommervei. Nå har jeg 5 minutter max på sykkel å ville aldri byttet bort det mot lang vei igjen.
 7. 145 cm, 300 gr i hele, hel fast hals, petrol metallic farge. Nyvasket. Selges pga avlivet hest, jeg klarer ikke bruke det på ny hest. 650 kr pluss evt frakt.
 8. Har en eldre islandshest med hvit hale, first price shampo funker relativt godt. Vi kan vaske når som helst men prøver jo å unngå det...
 9. Nienna

  Utstyrstråden

  Hadde det til gammeln og har til minusen nå, veldig glad i det hodelaget. i
 10. Har aldri opplevd gnag med HW dekken, har brukt det siden 2005 på div hester å de fleste har vært 100% dekkenhest 90 %av året. Slet mye med gnag på hoppa jeg hadde på den tiden å ble anbefalt et rhino utedekken og et amigo insulator innedekken, hårene grodde så kjappt ut at det var helt rart-midt på kalde vinteren. Brukte da kun de dekkena, begge to samtidig stort sett pga kaldt (hedmark).
 11. Prøve veredus belegg str M? Horseware 140 er en veldig fin str.
 12. På gammeln brukte jeg ridedekken i alle mulige varianter alt etter som fra høst til vår. Men ikke på trening, da brukte jeg noe når jeg skritta opp også tok jeg det av til vi skulle skritte ned igjen. Sjelden uten noe på tur. Ny hest, varmere type med pels. Har brukt ridedekken på hu en gang, i går. Da refleks på tur i snøvær. Har sånn horze refleksdekken som går rundt hele hesten. Det ble for varmt siden det dekker foran så måtte åpne fronten på vei hjem. Så må nok bruke bare lendedekken inntil det blir mye kaldere. Refleks altså, liker å bruke det også på dagtid på vinter siden
 13. Kjøpte en JC dressursal og en CO wellington classic hjelm brukt. Fikk m en shabrack, reimer og gjord også uten at det var noe å rope hurra for. Ellers har jeg mye jeg trenger. Feks trodde jeg at jeg trengte et utedekken... Så da "handla" jeg et i skapet mitt
 14. Nienna

  Bitt-tråden

  Rett bitt med D-ringer, baucher eller fullsjekk?? Villhesten er veldig rotete med munnen, går å rasler å roter med delte bitt. Endel bedre med peewee (nesten ikke roting med det) men vil ha noe for variasjon feks til tømmekjøring. Siden hun er så ustabil vil jeg gjerne ha sidestøtte...
 15. Jeg fikk jo det røde thermomaster jeg la ut bilde av lenger opp. Veldig fornøyd med det men desverre ikke vanntett nok (tåler litt) Er det noen som vet om Trinitydekkena som selges nå et like i str/fasong? Trenger noe vanntett etterhvert.
×
×
 • Create New...