Jump to content

Lykke

Medlem
 • Content Count

  1,265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Lykke last won the day on June 5 2018

Lykke had the most liked content!

Community Reputation

6,291

About Lykke

 • Rank
  Indy-gal
 • Birthday 05/07/1993

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Asker
 • Gren
  Distanse

Recent Profile Visitors

884 profile views
 1. Er ganske håpløst ja... Er plaststolper (Dvs, ikke sånne tynne hvite men skikkelige hardplast), så vi får ikke spikret på noe. Helt ærlig så er jeg ikke veldig interessant i å bruke masse penger på en stall jeg neppe står på igjen. Stalleier er heller ikke interessert i å hjelpe, så da blir det ekstra kronglete å drive med sånt alene.
 2. Hei dere! Nå vet jeg ikke mine arme råd - håper noen smarte hoder her kan hjelpe! Kareem og jeg står på en stall midlertidig, før vi flytter til Sverige. Han går i egen paddock, med en shettis som selskap, resten av hestene går i en flokk på er større område. I flokken er det en ponni, som virkelig hater Kareem. Kareem er ikke en hest som oppsøker krangel, han slåss ikke, men trekker seg unna. Litt mye fluer i hodet og presses han blir han redd. Nå driver den andre hesten og jager Kareem gjennom gjerdet... Det er dyp, tung snø som Kareem syns det er skummelt å gå i. Den andre hesten kommer i hundreogfemti med ørene klistret fra motsatt side i paddocken, for så å stå og slå gjennom gjerdet. Han får så grunnet snøen (Er bare sti langs kortsiden av paddocken som er inntil paddocken til de andre) jaget Kareem inn i et hjørne, står og sparker helt til Kareem går gjennom gjerdet og løper inn i stallen, livredd. Vi har prøvd alle paddockene vi har tilgjengelig, men de er jo alle inntil hverandre. Det er såpass mye snø at det ikke er mulig å måke (prøvde, brukte 5 timer og på å måke inngangen)... Får ikke inn traktor og har ikke snøfreser. Det er ikke noen som har noen ide om hva mer som kan forsøkes? Dette tar fra meg nattesøvnen, jeg er helt utslitt, samt redd det går utover Kareem...
 3. Ånei, så utrolig trist Håper det går riktig vei! Skikkelig drittsykdom, krysser fingrene for dere!
 4. Lykke

  Urter?

  Nå får du gi deg. Det er IKKE et billigere alternativ til sprøyting. Trenger hesten sprøyting så trenger den det. Ikke krydder..
 5. Nå vet jeg ikke helt hvor du har dette fra, men meg bekjent er det mulig å finne både jernstatus og kobberstatus i blodprøver? edit: Ser Forus hesteklinikk sine sider har en beskrivelse av blodverdier, der både kobber og jern er listet. Ville vel også vært rart å kunne se jern i blodprøver hos mennesker men ikke hos hest?
 6. Men det avtaler man jo med veterinæren, hva man vil undersøke.
 7. Nja. Om høyet inneholder nok betyr ikke det nødvendigvis at hesten tar til seg nok fra høyet. Bør selvfølgelig ha høyanalyse, men en utvidet blodprøve syns jeg faktisk man skal ta fra tid til annen, uansett.
 8. Før man gir tilskudd, tar man da en blodprøve og sjekker om hesten trenger det? Svært skeptisk til å la hesten ha fri tilgang på alt og la den regulere alt selv.. Det har jeg sett slå feil for ofte.
 9. Lykke

  KOHS 2014

  NM-Helg jooo Ikke noe KOHS på meg.
 10. Helt klart riktig valg - Men så altfor tungt er det likevel!
 11. Gjort, han leier dessverre bare ut den som er hakket mindre, der de står fremover
 12. Trenger henger, da vi må kunne koble av bil for å kjøre i løypene.
 13. Hei! Er det tilfeldigvis noen som vet om noen som leier ut henger der hesten står bakovervendt eller sideveis? Hest som ikke kan stå på vanlig henger. Akershus/oslo, evt. østfold/buskerud. (Alternativt - Er det mulig å ha hesten bakovervendt på en vanlig henger? M/ frontutlasting..? )
×
×
 • Create New...