Jump to content

EliFi

Medlem
 • Content Count

  2,400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

EliFi last won the day on January 18

EliFi had the most liked content!

Community Reputation

5,829

About EliFi

 • Rank
  Innflyttet

Profile Information

 • Kjønn
  u

Recent Profile Visitors

1,316 profile views
 1. Kjøpte hos den lokale dekkbutikken her, overaae heter de
 2. Nye hjul til roadcarter min Nå skal rauen få gå seg varm i vogna tenker jeg
 3. EliFi

  Kontrakt

  Jeg tok over en varmblodstraver i fjor, der gjorde vi bare eierskifte på ham, som jeg selvsagt tok kostnadene med, siden hun trengte å bli kvitt ham fort, og jeg trengte selskap til min ensomme fort. Hvis man ikke skal ha med noen ekstra greier som f.eks rett til å få tilbake dersom ny eier skal kvitte seg med hesten igjen, så synes jeg det var helt greit.
 4. Ah, tusen takk for de innspillene dere har kommet med, skal leses og sjekkes nøye Catien1, hjertelig velkommen skal du være
 5. Driver og snuser litt på å muligens starte opp noe selv, og lurer litt på om det er noen her som jobber med psykisk helse i kombinasjon med hest? Da tenker jeg helt systematisk jobbing med psykisk helse og spesifikke temaer/problemer, ikke bare den positive opplevelse veldig mange opplever med å være sammen med og håndtere hest. Vil veldig gjerne høre om hvordan dere jobber, helt spesifikt dersom du jobber HOS noen som leder en slik bedrift, men vil også veldig gjerne høre erfaringer dersom du driver inn på tunet f.eks og har hest med i tilbudet. Hvordan jobber du? Hva slags foretak har du startet? Hvor har du søkt støtte hvis du har det? Og hvilke regler gjelder? Forsikring? Har lest en del på innovasjon norge, modum bad, hestoghelse osv, men kunne godt tenke meg å høre andres spesifikke erfaringer. Si også gjerne noe om utdanningsbakgrunn
 6. Hm... Det kan hende, det har jeg ikke tenkt på. Må sjekkes.
 7. Genial den der tripodgreia. Endte opp med å bestille meg en, har hatt lyst å filme egen ridning en stund nå, men det går jo ikke når man ikke har støtte til telefonen.. Lurer på om det funger å filme med dekselet på - har sånn lukkedeksel, men kameraet stikker ut på baksiden liksom.. Da er jo tlf litt beskyttet hvis dekselet er på?
 8. Ja, det er jo sant det. Ja, min er litt på den tykke siden. Nakken ser verre ut enn den faktisk er, fordi manen stikker opp litt. Jeg synes det er litt vanskelig med dette med holdet om vinteren. For mine går jo ute 24/7 og da liker mitt "tjukkashode" å tenke at det er greit at de har litt ekstra for å holde varmen. Men jeg bruker jo dekken også, for det blåser gjerne en suuuur og isende kald sno her. Ser at hvis de går uten dekken, så drikker de mindre, og det tar jeg som et tegn på at de synes det er litt kaldt. men vanskelig ja, for de har jo ikke godt av å være veldig overvektige heller. Men kaldingen og varmblodsen er ganske like i holdet her da. Shettisen blir kulerundt omtrent bare av å lukte på fôret han da
 9. Synes han ser fin ut? Litt mage sånn som min, men jeg har inntrykk av at det er vanskelig å holde vommen «flat» uten veldig intens trening? Mulig jeg tar feil altså
 10. Synes Siljan ser fin ut jeg Må si han holder seg bra. Blivira ser også fin ut, enig i at det er bedre at de har litt ekstra, enn at de plutseli blir veldig skranten hvis de blir syke. Bedre å trimme av, enn å fôre ned ja kanskje?
 11. Hehe, gløtta bort på shettisen jeg også, og fant ut at jeg venter litt med ham Råtrene litt før han blir publisert, haha.
 12. Åh, ler du av at jeg glemte bildene nå, eller fordi jeg er så vant med å se tjukkaser?
 13. Litt teite bilder av min da, måtte ta et med dekken på for å få med hvordan han ser ut forfra også
 14. Tenkte kanskje vi kunne ha en fellestråd der vi legger ut bilder av hestene våre, og hører hva andre forumister synes om holdet på hestene som er avbildet? Jeg sto og så på min i dag, og kom frem til at han er tykk, men ikke såå tykk!? Ikke akkurat overtrent, mangler en god del muskelmass, men synes ikke han er superfeit? Eller har jeg bare blitt så vant med å se tjukkaser at «normalen» min har forandret seg?
 15. Innmari irriterende at det ikke går an å få til universalstørrelser der en full er en full og ferdig med det. Og der en bukse i str 44 er en 44 og ferdig med DET og.. Og en xl er en xl. Haha! Synes hooks har noen fine, men der har du jo allerede vært, så jeg vet ikke om jeg har noen andre råd.
×
×
 • Create New...