Jump to content

Zacken

Medlem
 • Content Count

  1,208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Zacken last won the day on July 27

Zacken had the most liked content!

Community Reputation

2,523

About Zacken

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 22/08/1983

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Bergen
 • Gren
  Sprang, dressur

Recent Profile Visitors

1,016 profile views
 1. Zacken

  Utstyrstråden

  Noen som har disse ridestøvlene; Veiga CRW og kan si noe om kvaliteten på dem? Fordeler/ulemper med snøring hele veien opp?...
 2. Zacken

  Dekkentråden

  Er ikke så enkelt alltid når man har diger flodhest
 3. Zacken

  Dekkentråden

  Enig! Det savner jeg og! Og kanskje et borrelåsfeste til på langsiden, liksom. Ikke helt optimal løsning... Jeg har hals på mitt dekken også = enda mer å holde styr på.
 4. Zacken

  Dekkentråden

  Trodde HW med liner skulle være den optimale dekkenløsningen. Har nå et Amigo-dekken uten fôr og 3 ulike linere. Men jeg synes ikke lineren henger godt nok fast i ytterdekkenet, og det blir knotete hver gang det skal på... Flere enn meg som erfarer det samme??
 5. Zacken

  Dekkentråden

  Ååh, da så! Takk for oppklaringen Flaks jeg ikke bestilte flere før jeg fant ut av det, da!!
 6. Zacken

  Dekkentråden

  Ja, jeg synes det virker kjempepraktisk - og vil jo anta at det er det som er meningen når det står de er kompatible med Horseware Liner System?.. Kan gi en tilbakemelding når jeg har mottatt dette i posten og får prøvd (det siste er på vei nå etter en EVIGHET med venting fra Horsemeup.se). Jeg bestilte 16.august, liksom...! Det verste er at jeg vurderer å kjøpe 100g og 300g derfra også... Jeg er bra dum, altså! Men alt for å spare litt ekstra kr..!
 7. Zacken

  Dekkentråden

  OK, da burde nok det holde her også, ja Takk. En liten ting til; jeg har bestilt denne varianten; Amigo Insulator med loops - som er kompatibel med Horseware Liner System. Jeg regner da med at det kan festes på innsiden av Amigo Bravo dekkenet jeg også har kjøpt. Jeg synes det er en fordel med under-dekken som har gjorder, slik at de kan brukes som vanlige stalldekken i tillegg. Dette skulle ikke bli noe problem, håper jeg? Eller bruker dere kun de som heter LINER som innerfôr?...
 8. Zacken

  Dekkentråden

  Ja, det glemte jeg å si - det er lite, så ingen fyll i selve dekkenet Hesten er ikke klippet, men setter lite pels. Tenkte også på 100g + et event. tjukkere til vinteren...
 9. Zacken

  Dekkentråden

  Har investert i et Amigo Bravo hvor man kan feste liner på innsiden. Har kjøpt en 200g liner, hvilke andre tykkelser er allright å ha?.. Bor på det milde Vestland, selv om det KAN bli kaldt her også.. Og hesten min liker det ikke for varmt, da står han og svetter. Lurer på om 400 til vintersid kan bli litt mye?..
 10. Høøks hadde tidligere en modell for sprangsaler også, den var veldig god! Tilogmed lommer for korrigeringsinnlegg - himla synd at ikke de selger den lengre Jeg rakk å kjøpe en da de hadde salg for en stund siden.
 11. Uuuups! Det ramla visst 3 LeMieux-shabraker oppi handlekurven min! Og venter fortsatt på 3 HW dekken fra Horsemeup.se som jeg bestilte for 1 mnd siden!!!
 12. Men hvis man først starter opp å gi hesten Farriers' Formula og Keratex Hoof Hardener - må man da også fortsette på dette for å opprettholde hovkvaliteten?... (altså, må man kontinuerlig bruke produktene?)
 13. Jeg har et vinterdekken fra Høøks i samme fargen i 145 som jeg skal selge Hyl ut om intr.
 14. Zacken

  Dressurgjorder

  Det er nok ingen jeg kjenner til som har denne, dessverre... :-/ Så det lå en på Finn litt billigere, men jeg må først måle og finne ut hva jeg egentlig bør ha.
 15. @carambee - har du bestilt direkte fra den nettsiden? Hva kommer det på i frakt osv.? Blir vel pris eks. VAT, og så plusses det på +25% i toll senere, eller hva? Blir det billigere enn å kjøpe det hos norske nettbutikker? Tenkte å kjøpe et par Lemieux shabraker. Har monoflap sprangsal, og de er de eneste som ligger skikkelig under den, ettersom jeg ikke får festet lange stropper under kappen!
×
×
 • Create New...