Jump to content

Zacken

Medlem
 • Content Count

  1,208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Zacken last won the day on July 27 2020

Zacken had the most liked content!

Community Reputation

2,523

About Zacken

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 22/08/1983

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Bergen
 • Gren
  Sprang, dressur

Recent Profile Visitors

1,203 profile views
 1. Zacken

  Utstyrstråden

  Noen som har disse ridestøvlene; Veiga CRW og kan si noe om kvaliteten på dem? Fordeler/ulemper med snøring hele veien opp?...
 2. Er ikke så enkelt alltid når man har diger flodhest
 3. Enig! Det savner jeg og! Og kanskje et borrelåsfeste til på langsiden, liksom. Ikke helt optimal løsning... Jeg har hals på mitt dekken også = enda mer å holde styr på.
 4. Trodde HW med liner skulle være den optimale dekkenløsningen. Har nå et Amigo-dekken uten fôr og 3 ulike linere. Men jeg synes ikke lineren henger godt nok fast i ytterdekkenet, og det blir knotete hver gang det skal på... Flere enn meg som erfarer det samme??
 5. Ååh, da så! Takk for oppklaringen Flaks jeg ikke bestilte flere før jeg fant ut av det, da!!
 6. Ja, jeg synes det virker kjempepraktisk - og vil jo anta at det er det som er meningen når det står de er kompatible med Horseware Liner System?.. Kan gi en tilbakemelding når jeg har mottatt dette i posten og får prøvd (det siste er på vei nå etter en EVIGHET med venting fra Horsemeup.se). Jeg bestilte 16.august, liksom...! Det verste er at jeg vurderer å kjøpe 100g og 300g derfra også... Jeg er bra dum, altså! Men alt for å spare litt ekstra kr..!
 7. OK, da burde nok det holde her også, ja Takk. En liten ting til; jeg har bestilt denne varianten; Amigo Insulator med loops - som er kompatibel med Horseware Liner System. Jeg regner da med at det kan festes på innsiden av Amigo Bravo dekkenet jeg også har kjøpt. Jeg synes det er en fordel med under-dekken som har gjorder, slik at de kan brukes som vanlige stalldekken i tillegg. Dette skulle ikke bli noe problem, håper jeg? Eller bruker dere kun de som heter LINER som innerfôr?...
 8. Ja, det glemte jeg å si - det er lite, så ingen fyll i selve dekkenet Hesten er ikke klippet, men setter lite pels. Tenkte også på 100g + et event. tjukkere til vinteren...
 9. Har investert i et Amigo Bravo hvor man kan feste liner på innsiden. Har kjøpt en 200g liner, hvilke andre tykkelser er allright å ha?.. Bor på det milde Vestland, selv om det KAN bli kaldt her også.. Og hesten min liker det ikke for varmt, da står han og svetter. Lurer på om 400 til vintersid kan bli litt mye?..
 10. Høøks hadde tidligere en modell for sprangsaler også, den var veldig god! Tilogmed lommer for korrigeringsinnlegg - himla synd at ikke de selger den lengre Jeg rakk å kjøpe en da de hadde salg for en stund siden.
 11. Uuuups! Det ramla visst 3 LeMieux-shabraker oppi handlekurven min! Og venter fortsatt på 3 HW dekken fra Horsemeup.se som jeg bestilte for 1 mnd siden!!!
 12. Men hvis man først starter opp å gi hesten Farriers' Formula og Keratex Hoof Hardener - må man da også fortsette på dette for å opprettholde hovkvaliteten?... (altså, må man kontinuerlig bruke produktene?)
 13. Hørte at dyrene produserer masse støv som kan bli til plage for hestene, forresten, så det beste er å bli kvitt dem jo før jo heller.
 14. Åååh, midd har vi vært borti på min gamle stall. Det er en plage! Mest sannsynlig kom det med en sekk med fôr. Jeg prøvde på å klage til FK, men kom ikke så langt med det. Vi måtte ta ut ALT på fôrrommet, tømte det og sprayet ned vegger, tak, gulv, fôrtønner og alt som hadde vært der inne, med Virkon S i pumpekanne. Først da ble vi kvitt dritet
 15. Jeg har et vinterdekken fra Høøks i samme fargen i 145 som jeg skal selge Hyl ut om intr.
×
×
 • Create New...