Jump to content

Stall GK

Medlem
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

193

About Stall GK

 • Rank
  Føll

Contact Methods

 • Website URL
  http://stallgk.weebly.com/

Profile Information

 • Hesterase
  Varmblods ridehest og islandshest.

Recent Profile Visitors

802 profile views
 1. Jeg har alltid ment at hestens gemytt og oppførsel i stor grad kommer an på hvem som har den.
 2. Her venter vi tre dansker: Ca 8 april - Kremlin/Solos Landtinus/A-Dur Ca 20 april - Vitalis/Bretton Woods/Sir Donnerhall I Ca 15 juli - Grand Galaxy Win/Fürsten Look/Blue Hors Romanov Prøvde også å bedekke min eldste islandshest, men hun tok seg dessverre ikke.
 3. De to nyeste filmsnuttene av Adelaide og May Elise. Adde sto i avl frem til for to år siden, så det har vært noen knuter på tråden underveis, men det går sakte men sikkert fremover. Forståelig nok. Ikke lett å gjøre en mamma-kropp til en atlet. Det gleder meg at de kvalitetene jeg skimtet i en ung hest for noen år siden begynner å vise. Og ikke minst er jeg glad jeg har en så god rytter til hesten. Adde er såpass bestemt når det kreves noe av henne at ikke hvem som helst kunne klart det.
 4. Våre to-åringer. De utvikler seg fint og vokser godt. Begge er ca 163 cm nå.
 5. Den er brun, men ender nok opp mørkebrun
 6. Så forferdelig! Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, annet enn at jeg vet hvordan dere har det. Hvil i fred, lille. Klem.
 7. Takk! De er etter B elamigo begge to Hvis noen lurer, kommer Blitzar til å komme for salg etter utstillingen i september
 8. Meget fornøyd med årets produksjon. Her er Blitzar 3,5 uker gammel og Bellatrix 3 dager.
 9. Takk! Hadde på følelsen at noen kom til å nevne Harry Potter
 10. I går morges fikk vi denne fine hoppen etter Dille Belamigo/Jonker/Solist. Mor er vår fine Søholms Missisippi. Kom som en stor overraskelse at føllet var svart (veldig svart). Føllet skal hete GK Bellatrix, og som vanlig er navnet hentet fra verdensrommet. Bellatrix representerer høyre skulder i stjernebildet Orion, og er en blåhvit stjerne med en masse på ca 9 ganger solens. Bellatrix betyr female warrior, og stjernen blir også kalt the Amazon Star.
 11. Hingst født 25.05.18. Etter Dille Belamigo(Belamour)/Doolittle/Romancier
 12. Jeg har endelig bestemt meg for hingster i år. 3-åringen (Sir Cisco/Doolittle) skal insemineres med Donkey Boy. Lille D (Doolittle/Romancier) Skal insemineres med Revolution. Sistnevnte venter føll om to mnd med Kjerstis Bellamigo. Hun har vist seg å avle bra. Førstefødte ble som 3-åring kvalifisert til Pferida unghestfinale og NV elitefinale. Nummer to fikk 8,5 i type på utstilling i regi av Norsk hestesenter. Og sistemann ble solgt til intermediare-rytter i Finland som føll.
 13. Det var mange som anbefalte laser på min også. Tror jeg valgte ikke å prøve fordi hun var drektig. Tappet den en gang, men det nyttet ikke. Brukte back on track i perioder. Etter en stund ga jeg opp all slags ekstra, og passet heller på at hun alltid hadde det veldig mykt i boksen. Mesteparten var borte etter to år. Tror også det hjalp at hun ble voksen og sluttet å rulle seg fast i boksen
×
×
 • Create New...