Jump to content

TheaMarieL

Medlem
 • Content Count

  1,518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TheaMarieL last won the day on November 6 2015

TheaMarieL had the most liked content!

Community Reputation

3,717

About TheaMarieL

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 08/02/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tmglivgard.com

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Oslo

Recent Profile Visitors

800 profile views
 1. Vil bare tipse alle frosne hestefolk om at Bogerud Tekstil har SUPERVARME termotights som fint får plass under ridebuksa til 60kr stykket. Bor i de inne, og bruker de hver dag i stallen. Sitter bedre under ridebuksene enn ull-longs, og er like varme. Superdigge!
 2. <3 Varmedress <3 Bestilte på dagstilbudet fra FK-butikken på torsdag, og i går lå den på postkontoret til meg. Snakk om rask levering!
 3. Skoies sitt overgangsdekken med halvhals (150g) ligger veldig bra på min. Litt tjukkere enn Hööks sine, men koselig pris!
 4. Har ikke dette, men har andre fra Fairfield-kolleksjonen. Synes de er bra - men de er vide/romslige i fronten. Blir litt for store for min hoppe i forhold til lengden. For en hest med litt mer skuldre/masse bør det ikke være noe problem. Vanntette, tørker raskt og gnager ikke i alle fall!
 5. Fint, men halvhals er et must
 6. På jakt etter følgende: Regndekken og stalldekken med halvhals og mellom 50 og 100 g for - som ikke blakker meg helt. Må ikke være for romslig i fronten. Noen som har noen tips?
 7. Billig, lettfora regndekken fra Hööks, pusegreie til å ha på gjordten, ridebukse, boblevest, leggchaps, ridevanter, klippemaskin og Cavallo Simple-boots. Dyr høst å være hestejente i. Men alt trengtes, så da fikk det bli sånn!
 8. Min var helbarbert i fjor vinter, og jeg merket ikke nevneverdig forskjell på hvor kald hun virket med halvhals kontra hel hals, og virket som om hun fortrakk halvhals i alle fall.
 9. Connemara fra gode linjer = rent gull! Våkne, oppmerksomme og hardtarbeidende små hester med masse humor. Jeg elsker de. Men de er varme i hodet, da. New Forest er mye av det samme - de jeg har kjent har hoppet alt man har styrt de på, og vært helt OK dressurhester og. Men de er smarte. Smartere enn Connemaraene, og kjeder seg fort. Trenger ofte mer enn bare baneridning.
 10. Regndekken med 80g for, en jakke og en klippemaskin. Aner ikke om maskina er noe tess, men den var på salg, så håper den funker til en klipp i alle fall.
 11. Hööks har denne: https://www.hooks.no/produktsida/dressursjabrak-monoflap-gold-medalr/47918/47919/ Bra passform, bra pris. Har 3 stykker av den og er veldig happy.
 12. En sal! Sender den avgårde med nattoget til Bergen om en times tid! Deilig å bli kvitt den, selv om jeg elsker den..
 13. Gulemuler er best Og ærlig talt, folk kan ta seg en bolle. Du ER flink. Og lille rød er super.
 14. Har fått høre det sjæl, at "jeg som er så flink, ikke skal måtte nøye meg med en sånn hest". Vel, det er en sånn hest jeg vil ha. Og hun er awesome.
×
×
 • Create New...