Jump to content

Catie1

Medlem
 • Content Count

  1,750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Catie1 last won the day on October 28 2020

Catie1 had the most liked content!

Community Reputation

3,344

About Catie1

 • Rank
  Islanshestentusiast
 • Birthday 23/01/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://Catie1.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Sandnes
 • Hesterase
  Islandshest
 • Gren
  Tribunerytter:p

Recent Profile Visitors

1,200 profile views
 1. Såpass lite at da jeg hadde hest fant vi ut at det var like greit å dele en sekk med en annen på stallen som gav ca samme mengde..
 2. Som slodd brukes den som den er.. med en murstein eller to på toppen.. harv blir jo noe annet..
 3. Armeringsnetting:) funker som en kule:)
 4. Catie1

  Palomino

  Leirljos vel..
 5. Har hørt noe om at noen i rideskolen må ha instruktørutdanning, men må ikke være eier, eller driver.. vet iallefall det var snakk om Det på en stall her i området, eier/driver var på ingen måte kvalifisert, vedkommende har strøket på en eller flere av de 3 eksamenene ved b instruktør(islandshest) flere ganger.. men ansatte noen som Hadde kompetansen så da var det all good, men de drev ganske stort.. jeg ville spurt norsk hestesenter, de vet vel hva kravene er.. du kan jo også sende en mail til tryggvi islandshestgård, de driver både ridekskole og har både vta og arbeidstiltak (inn på tunet) vi
 6. Ah, jeg aner ikke, ser bare hvor lurt det var da stallen min laget ny møkkahaug, vi har tippet i konteiner fra stallen men så ble det behov for en ekstra til utegangen..
 7. Tips til enkel fjerning av møkkahaug dersom Man ikke vil bruke konteiner eller lignende er iallefall å legge en såle av betong og mure rundt med lekablokker eller lignende på tre sider, enkelt for traktor å komme til, og man slipper at møkkahaugen flyr avgårde.
 8. Enig, beste året i rogaland synes jeg var det året snøen kom i desember og lå til mars.. absolutt ikke alle som er enige i det vet jeg, eneste som er dritt er at brøyteberedskapen her er for dårlig så framkommeligheten på diverse småveier er dritt når det snør mye.. men for rideturer er det jo perfekt med snø.. men jeg er sunnmøring i bånn, så er sikkert litt ødelagt av det.. husker mamma alltid snakket om at hun synes det var dritt med rogaland at det ikke er årstider her, bare høst gjennom hele året.. forsåvidt enig i det..
 9. Enig.. ser støtt østlendingene klage på søle og drittvær, og ønsker seg snø for mer stabilt føre.. vel føret her er stabilt iallefall.. mørkt og sølete utenfor preparerte løyper iallefall.. kanskje en dag eller to med snø, så slaps og til slutt holke.. gøy med «vinter» på Sørvestlandet..
 10. For nå ble jeg jo ikke nysgjerrig..
 11. Catie1

  Bomløs sal

  Lillesøs @IceRyder har en tølthester tónn, jeg synes den er helt kurant, nå har ikke jeg ridd mye i bomløs men en venninne hadde en mer fancy greie(ikke islandshest sal, som jeg synes var helt grufull å sitte i.. tonn synes jeg ikke skilte seg veldig mye fra andre saler.. bare gi ett vink så er jeg helt sikker på @IceRyder sin kan prøves:)
 12. Catie1

  Bomløs sal

  Har du prøvd noen islandshestbomløse? De finnes jo i mengder.. eller gjorde iallefall.. kan jo godt være naboen din har en du kan prøve
 13. ei jeg kjenner hadde problemer med ormekur og forsåvidt annet som skulle inn i munn, hun tok brød, hulet det ut, klemte medisinen inni og trykte brødet inni igjen.. funket på den hoppa, men den var enormt matglad.. ellers har jeg vært med på å hule ut gulrot for å gi pracend tabletter mot cushings, men det blir kanskje litt vanskelig med norodine..
×
×
 • Create New...