Jump to content

Catie1

Medlem
 • Content Count

  1,739
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Catie1 last won the day on October 28 2020

Catie1 had the most liked content!

Community Reputation

3,337

About Catie1

 • Rank
  Islanshestentusiast
 • Birthday 23/01/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://Catie1.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Sandnes
 • Hesterase
  Islandshest
 • Gren
  Tribunerytter:p

Recent Profile Visitors

1,137 profile views
 1. Har hørt noe om at noen i rideskolen må ha instruktørutdanning, men må ikke være eier, eller driver.. vet iallefall det var snakk om Det på en stall her i området, eier/driver var på ingen måte kvalifisert, vedkommende har strøket på en eller flere av de 3 eksamenene ved b instruktør(islandshest) flere ganger.. men ansatte noen som Hadde kompetansen så da var det all good, men de drev ganske stort.. jeg ville spurt norsk hestesenter, de vet vel hva kravene er.. du kan jo også sende en mail til tryggvi islandshestgård, de driver både ridekskole og har både vta og arbeidstiltak (inn på tunet) vi
 2. Ah, jeg aner ikke, ser bare hvor lurt det var da stallen min laget ny møkkahaug, vi har tippet i konteiner fra stallen men så ble det behov for en ekstra til utegangen..
 3. Tips til enkel fjerning av møkkahaug dersom Man ikke vil bruke konteiner eller lignende er iallefall å legge en såle av betong og mure rundt med lekablokker eller lignende på tre sider, enkelt for traktor å komme til, og man slipper at møkkahaugen flyr avgårde.
 4. Enig, beste året i rogaland synes jeg var det året snøen kom i desember og lå til mars.. absolutt ikke alle som er enige i det vet jeg, eneste som er dritt er at brøyteberedskapen her er for dårlig så framkommeligheten på diverse småveier er dritt når det snør mye.. men for rideturer er det jo perfekt med snø.. men jeg er sunnmøring i bånn, så er sikkert litt ødelagt av det.. husker mamma alltid snakket om at hun synes det var dritt med rogaland at det ikke er årstider her, bare høst gjennom hele året.. forsåvidt enig i det..
 5. Enig.. ser støtt østlendingene klage på søle og drittvær, og ønsker seg snø for mer stabilt føre.. vel føret her er stabilt iallefall.. mørkt og sølete utenfor preparerte løyper iallefall.. kanskje en dag eller to med snø, så slaps og til slutt holke.. gøy med «vinter» på Sørvestlandet..
 6. For nå ble jeg jo ikke nysgjerrig..
 7. Catie1

  Bomløs sal

  Lillesøs @IceRyder har en tølthester tónn, jeg synes den er helt kurant, nå har ikke jeg ridd mye i bomløs men en venninne hadde en mer fancy greie(ikke islandshest sal, som jeg synes var helt grufull å sitte i.. tonn synes jeg ikke skilte seg veldig mye fra andre saler.. bare gi ett vink så er jeg helt sikker på @IceRyder sin kan prøves:)
 8. Catie1

  Bomløs sal

  Har du prøvd noen islandshestbomløse? De finnes jo i mengder.. eller gjorde iallefall.. kan jo godt være naboen din har en du kan prøve
 9. ei jeg kjenner hadde problemer med ormekur og forsåvidt annet som skulle inn i munn, hun tok brød, hulet det ut, klemte medisinen inni og trykte brødet inni igjen.. funket på den hoppa, men den var enormt matglad.. ellers har jeg vært med på å hule ut gulrot for å gi pracend tabletter mot cushings, men det blir kanskje litt vanskelig med norodine..
 10. Er ikke @Lovise_felex her også tro? Kanskje ikke så aktiv lenger men?
 11. Var heldig, nå er det 3 år siden jeg hadde hest, men venninne på stallen skodde.. betalte 600 uten sko. 800 med.. men så satt jeg barnevakt hos henne gratis så skodde hun gratis for meg, jeg bare kjøpte riktige sko:)
 12. Har heller ikke personlig erfaring med gry, ryttercoachen, men hun var her å hadde ett kurs for mange år siden, og mange fikk veldig god hjelp! Jeg har jo truffet henne noen ganger, og ei veldig hyggelig dame er hun iallefall!
 13. Catie1

  Hvitt pass

  Jeg hadde prøvd å kontakta stambok kontoret for å høre om det er mulig å sjekke dna.. mulig det ikke går an siden du ikke vet foreldre, men vet det går an å sjekke dersom foreldre er kjent men ikke har papirer
×
×
 • Create New...