Jump to content

Catie1

Medlem
 • Content Count

  1,650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Catie1 last won the day on March 31

Catie1 had the most liked content!

Community Reputation

3,250

About Catie1

 • Rank
  Islanshestentusiast
 • Birthday 23/01/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://Catie1.blogspot.com

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Sandnes
 • Hesterase
  Islandshest
 • Gren
  Tribunerytter:p

Recent Profile Visitors

881 profile views
 1. Catie1

  Komme over redsel

  Har heller ikke personlig erfaring med gry, ryttercoachen, men hun var her å hadde ett kurs for mange år siden, og mange fikk veldig god hjelp! Jeg har jo truffet henne noen ganger, og ei veldig hyggelig dame er hun iallefall!
 2. Catie1

  Hvitt pass

  Jeg hadde prøvd å kontakta stambok kontoret for å høre om det er mulig å sjekke dna.. mulig det ikke går an siden du ikke vet foreldre, men vet det går an å sjekke dersom foreldre er kjent men ikke har papirer
 3. Noen hester temmes best med kniv og gaffel?
 4. Ja mente jeg hadde lest noe om det.. tror det var etter vaskeriet hun brukte brant ned de handlet selv:)
 5. Hadde ikke frk våland kjøpt seg industrimaskin?
 6. 1780kr for en sekk fant jeg pris på.. og denne oversikten fra fk.. kan fort bli penger ser jeg https://www.felleskjopet.no/husdyr-oversikt/artikler/oppforingsplan-for-foll-med-melkeerstatning/
 7. Vet ikke, kan evnt kontakte fossanmoen om de har noe aktuelt også.. de annonserer jo ofte ikke en og en hest..
 8. Karen på tryggvi selger jo noen hester nå, sjekka ut de?
 9. Klart det, men når en hest fra stallen ble avlivet på bjerke er jo ikke det nødvendigvis en forholdsregel..
 10. Den på bjerke kom fra sandnes og jæren rideklubb.. det er jo rett i høgget her, men de driver rideskolen videre... helt sykt synes jeg.. kan man stole på småjentene at de ikke klapper på andre hester?
 11. De har jo bygga en hall i alvdal av tømmer? Den så ganske fin ut... lutsi ridesenter her i området har også trehall, den er litt mørk synes jeg, men går helt fint å ri der altså;) hadde sikkert hjulpet med litt vinduer..
 12. Ja, ned bakken og under tribunen, altså en liten tunell der, ikke alle hester som vil inn, så greit med portene på sidene sånn i tilfelle;) lisa, de har sikkert gjort en god dreneringsjobb, trossalt på vestlandet dette, men hallen er aldri våt innvendig som jeg har fått med meg.. den er bygd i stedstøpt betong tror jeg..
 13. http://www.fossanmoen.no/isridehall.shtml du får kikke litt rundt på siden der, det de kaller selskapslokale er det jeg kaller innglassetkiosk
 14. Ridehallen på fossanmoen islandshestsenter er «underjordisk, ingang til tribune i «2etasje» fra bakkeplan rampe ned til skyvedør på langsiden under tribunen, kjosk og tribune både i hallen og innglasset med varme, og to porter på kortsidene slipper at den ruver sånn i terrenget, vinduer høyt på veggen på ene langsiden. 3 toaletter på halltribunen og to i innglasset kioskdel.. pga rampen ned på langsiden kan man gå tørskodd fra stallen og inn i hallen, men ingen bokser knyttet direkte til hallen. Så ellers tegninger fra stord hestesenter som har fått tippemidler for å bygge gedigen hall og greier, så veldig fint ut:)
×
×
 • Create New...