Jump to content

Grovegroven

Medlem
 • Content Count

  1,330
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Grovegroven last won the day on January 5 2018

Grovegroven had the most liked content!

Community Reputation

1,181

About Grovegroven

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 03/09/1993

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Hesterase
  Knabstrupper

Recent Profile Visitors

1,529 profile views
 1. Da fant jeg meg bil i går! Fikk prøvekjøre en V60 D3 163 HK og selger var såpass grei at jeg fikk låne den noen timer så jeg kunne ta den med i stallen og trekke hesten med den. Trakk som bare rakkern den bilen der! Så nå gleder jeg meg til å hente min «nye» bil neste uke!
 2. Det er godt poeng, bare vet at de kan ha dyre deler generelt i forhold til andre bilmerker. Ser hvordan det blir med Volvoen til helga, men har allerede kikka litt på X1 nå. De ligger i samme prisklasse som Volvo mtp. årsmodell, men med noe høyere km.stand. Ser ut som veldig ålreite biler! Også hjelper det jo å kunne ha 200 kg ekstra på kroken.
 3. BMW har så absolutt stått høyt på lista ved siden av Volvo, eneste som gjør at Volvo trekker trumfkortet er rimeligere service og ja - reperasjoner generelt. Men ellers er de to bilene noe av det med høyest kjørekomfort for min del, men har ikke økonomi (ennå) til å kunne følge opp en BMW skikkelig, haha!
 4. Skal prøve en V60 nå til helga. Litt mindre bil enn V70, men den har like mye hester og dravekt som de andre jeg har sett på, bare 50 kg mindre egenvekt. Får låne den i et døgn, så da får jeg testet den med henger og ponni.
 5. Takk for gode innspill! Kikket en del på Skoda superb i begynnelsen, men har jo aller mest lyst på Volvo, hehe! Gått i bilkikking siden begynnelsen av februar når opelen fikk dødsdommen på motoren, men nå lever den 100 mil på overtid... går som en traktor. Og ja, mtp. XC er det kun de eldre i min prisklasse og de er uaktuelle, fryktelig mye barnesykdommer på dem. Men vet ikke når XC begynte å bli gode biler igjen? Vet iallfall jeg styrer unna alt som er eldre enn 08-modell. Blir det V70 skal jeg uansett ha minimum 163HKmotoren, de mindre motorene er ikke Volvomotorer. Syne
 6. Ugh... dro en tom gaupenhenger med opelen min for 3-4 år siden, den sleit! 90Hk bensin og tung bil, så den er ikke akkurat sprek. Har dratt to hester med X5, Navara og Cayenne som trekker alt fra 2,7-3,5t. Da merker man ikke så mye til hengeren gitt, spesielt med porschen! Hadde jeg hatt masse penger hadde jeg lett hatt en slik en. Om jeg kun drar ponni med en gammel gaupenhenger, så ligger vi kanskje på 1200, da er vi godt innafor.
 7. Nei, dreimomentet har jo en del å si selvfølgelig! Kun hatt bensinbiler som jeg ikke har trekt henger med, så akkurat den biten har jeg ikke tenkt så mye på. Begynte å kikke litt på Mondeo nå i kveld og de ser jo ikke gærne ut mtp. forbruk, størrelse og pris. Så fant en jeg tenker jeg skal ringe på neste uke for prøvekjøring! Har bare en forkjærlighet for volvoen med de gode setene og generelt gode biler, men skader ikke å prøve noe annet! Kunne aldri hatt ren trekkbil i mitt eie, da hadde halve månedslønna mi gått til bilen, jeg kjører mye... Så derfor jeg må finne en m
 8. Passat unngår jeg forsåvidt bevisst da de fleste jeg kjenner har vært misfornøyde - hele tiden masse tullefeil. Opelen min var også billig i drift, men hele tiden feil med den som da gjorde den dyr etterhvert. Både superb, octavia og mondeo er i samme klasse som volvoen - 1500ish egenvekt og men disse igjen mindre HK. Men nå skjønner jeg ikke alltid hva som gjør at bilen får oppgitt hengervekten den gjør, ei på stallen drar rundt på hesten sin i en skoda yeti med 140HK. Bremsene har vel også en del å si? Igjen, snakk om å kjøre få ganger i året og kun på tørt føre. Vil bare
 9. En slik bil ligger også ganske langt over det jeg har råd til. Har maksbudsjett på 140k, men vil helst under. Også vil jeg ha bil som det ikke er masse «småfeil» med, har litt dårlig erfaring med det fra før.
 10. Hei! Sjukt lenge siden jeg har vært her inne! Jeg skal kjøpe meg ny bil i nærmeste fremtid da motoren på (skr)opelen ryker hvert øyeblikk. Vil hovedsaklig ha stasjonsvogn og aller helst Volvo, så har kikket en del på V70 og V60, 163hk motor diesel og 1600-1800 tillatt tilhengervekt. Hesten + hengeren vil ligge på rundt 1500 kg. Er dette i grenseland? Ikke snakk om å trekke ofte, men ha muligheten til å kjøre til Oslo 3-4 ganger i året samt. til andre turer i nærområdet/kurs. Har ikke noe behov for å kunne trekke mer enn én hest, bilen vil hovedsaklig bli brukt til hverdagskjøring.
 11. Grovegroven

  Carrot stick

  Nei, det er litt langt for en carrotstick gitt! Bare send en mail til kapson, de svarer kjapt og er veldig hyggelige.
 12. Grovegroven

  Carrot stick

  Kjøpte min fra kapson.se til 265,- , men jeg bestilte den til grensa så jeg slapp ekstra kostnader og tok det som en harrytur.
 13. Bruker sprangbelegg både foran og bak de få gangene vi leker oss over hindre i tilfelle han slår/stryker seg. Har nå kjøpt dressurbelegg til bakbena da han har begynt å kløne litt når vi har jobbet med samlende øvelser (ren takt er ikke hesten min sin sterkeste side... ) Han stryker seg innimellom og blir da litt over the top, så forhåpentligvis trenger vi det bare for en liten periode.
 14. Holdt på med tilvenning i 2-3 uker før ponni fikk komme på fulltidsbeite for akkurat én uke siden. I fjor brukte han hele sommeren på å komme i fint hold, allerede nå begynner han å bli litt småtjukk, så spørs om jeg ikke må grave frem gressemaska igjen til hans store fortvilelse. Trener som normalt igjennom hele sommeren med mindre jeg er bortreist. Beitet ligger i tilknytning til utegangen, så tilvenninga går lett ved at vi har gjerda inn den nederste delen av beitet og bare åpner opp for dem en times tid om dagen og øker derfra. Største utfordringa så langt er at de _alltid_ velger å stå
 15. Grovegroven

  Fluemaske

  Har noen ganger opplevd fluer på innsiden av maska om den ikke har sitti tett nok.
×
×
 • Create New...