Jump to content

stinej

Medlem
 • Content Count

  2,747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

stinej last won the day on June 1

stinej had the most liked content!

Community Reputation

2,602

About stinej

 • Rank
  Innridd
 • Birthday 11/07/1987

Profile Information

 • Kjønn
  f

Recent Profile Visitors

1,094 profile views
 1. Jeg har det i netting. Er nok ganske normal passform på det. Stort i fronten til min, men han er smal.
 2. Har BoT dekken, og synes vel kanskje ikke at jeg merker så mye til eller fra av det.
 3. Jeg syntes den ryggplata fra bot var ganske håpløs i passform og vanskelig å få brukt, og solgte den jeg hadde og kjøpte heller dekkenet...
 4. Takk. Høøks sin pris passer meg bedre enn de andre akkurat nå, men da må det nok en alvorlig slankekur til først.
 5. Skulle hatt en dressurgjord med løpende spenner (Y-feste, eller V, eller hva man kaller det når de to spennende henger sammen sånn at trykket fordeles likt), som helst ikke koster skjorta (ettersom jeg allerede har brukt noen skjorter på sal ). Og som finnes i strl 75. Noen som vet om noe? Problemet er pittelite gjordleie og rund mage, som gjør at gjorden bare strammer på bakre del...
 6. stinej

  Stiv hest

  Dette har nok sammenheng med problemet ditt med at du blir sittende skjevt i salen som du skrev om i en annen tråd. Hesten er antakelig ganske skjevt muskelsatt ettersom du har dette problemet på venstre hånd, det vil også påvirke hvordan du sitter i salen.. Enig med Elisabeth i at du må få instruksjon for å få hjelp til dette.
 7. Jeg kjøpte denne pga behov for stillegående og trådløs og er fornøyd med den også. Men min får jo ikke noe voldsom mammutpels, så vet ikke hvordan den funker til det. https://www.horze.no/klippemaskiner/liveryman-kare-pro-100/304263.html#color=BL
 8. Det kan tenkes at hesten er skjevt muskulert, og at salen derfor blir liggende mer til en side. Da burde du hatt hjelp av en saltilpasser til å se om det kanskje kan rettes med en korreksjonspad med innlegg på de rette stedene. Det er ganske vanlig at hester er mer eller mindre skjeve. Det høres jo litt ut som salen generelt ikke passer helt. Det er jo litt begrenset hva man kan gjøre med det som forrytter, men det kan jo være verdt å nevne for eier hvor lenge siden det er siden noen har sett på salen? En annen mulighet, hvis det samme skjer på andre hester også, er at du kan ha en benlengdeforskjell (eller andre skjevheter i din kropp). Man anser opptil 1 cm forskjell i benlengde som innenfor normalt, da ganske mange har en slik forskjell, og det vanligvis ikke gir noen problemer. En fysioterapeut kan hjelpe deg med å undersøke for det. Er det mer enn det kan man jo vurdere å ha tilsvarende ulik stigbøylelengde, så man får bekkenet nøytralt.
 9. stinej

  Sal-snikksnakk

  Ser ut som det blir en lett brukt kent & masters s-serie da. Det er de lange bomjernene til thorowgood som kan brukes i k&m?
 10. stinej

  Sal-snikksnakk

  Da utgår det... Ville dere foretrukket brukt Kent & masters eller ny tilsvarende modell i thorowgood t8? Prisen blir omtrent det samme. Bruktsal må vel stoppes om uansett, mens en ny kanskje ikke trenger det, så sånn sett dyrere med brukt K&M inkl tilpasning.
 11. stinej

  Sal-snikksnakk

  Noen som vet om globus saler kan justeres i bomvidden av saltilpasser?
 12. stinej

  Strømapparat

  Har også gått til anskaffelse av gjerdetester, det anbefales. Jeg har gått for jordingstråd hele veien rundt jerdet, med jordspyd med jevne mellomrom koblet til tråden som er koblet til jordinga på apparatet. Det gjør det litt lettere å finne et bra sted å sette ned spyd om det er mye stein osv.
 13. Så fin @LisaFi!
 14. stinej

  Belegg

  Det var en beleggtråd her for ikke så lenge siden:
 15. Skjønner ikke hvordan man mener hesten skal bli trygg på tur hvis man aldri går på tur. Det er jo ikke sånn at alt automatisk funker på tur selv om hesten fungerer godt på banen. Synes nesten det høres ut som man må være litt redd for å ri på tur, hvis man tenker at man ikke kan prøve det før hesten er langt på vei i utdanningen.
×
×
 • Create New...