Jump to content

Kurre

Medlem
 • Content Count

  9,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  125

Kurre last won the day on November 23 2018

Kurre had the most liked content!

Community Reputation

15,268

About Kurre

 • Rank
  Ensporet idealist
 • Birthday 10/06/1971

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Romedal
 • Hesterase
  Islandshest

Recent Profile Visitors

1,793 profile views
 1. Kurre

  Dressurprat

  Tidligere elev av meg starter både dressur og feltritt med sin og hun er ikke spesielt kort.Slank,men ganske lang.Aldri fått en kommentar som hun har hørt i allefall og har gjort det ganske greit opp til LB. Litt rart det der,nå når jeg er såpass langt unna storhestmiljøet,så synes jeg det ser helt sært ut med de digre gampene med bittesmå mennesker på
 2. Slapp bot på denne her faktisk.Ingen problemer overhodet da DNAen viste at hingsten var blitt godkjent.(det sto mellom den og et par andre kandidater)
 3. Skjedd på islandshest jeg kjenner.Hoppa bedekket av 2 årshingst,som senere ble godkjent og ingen problemer der.
 4. Klok mann.Godt skrevet!
 5. Kurre

  Forsikring

  Var borti islandshest som der ble tatt ut bruksverdiforsikring på som senere konkurrerte i NM i Mounted games.Den startet også uoffosielle gangartstevner uten at vi greide å finne en bestemmelse som stoppet den.
 6. Kurre

  Forsikring

  Fått igjen på livsforsikring ved kolikk.Fkk igjen på livs ved brudd.tok tid før det ble oppdaget hva det var,så hesten sto en god stund på klinikk.Fikk dekket det også.Ingen spørsmål stilt da den ble avlivet.Kjapt og greit oppgjør,men dette er endel år siden,så ting har nok endret seg mye siden det.
 7. Kurre

  Påkjørt hest

  Jeg fikk sparket inn døra på bilen min av hest som ble leid.Jeg måtte dekke skadene på bilen min selv. I dette tilfelle,bileiers forsikring dekker bilens skader,hestens forsikring dekker hestens skader.
 8. Når jeg holdt kurs ute i ekstremdrittvær brukte jeg stort sett varmedress med oljehyre på utsiden.Brukte ikke underdelen på oljehyra da,men var eneste som holdt meg varm nok og tørr nok. Eller jeg hadde med meg to varmedresser og byttet i pausen. Brukte også skikkelig regnhatt (oljehyrehatt). Det holdt til sånn rett rundt 0 vær med pøsregn eller sludd ved undervisning fra 9 til 18 med pause på midten.
 9. Kurre

  Dressurprat

  Så vel ganske stor ut under rytter,men ikke så voldsom når han er oppstilit.
 10. Kurre

  Dressurprat

  Gamle Rummenigge som S iv M orberg red (ble solgt til en junior etterhvert) hadde også sånn helt ekstrem nakke.Han var også helt vanlig varmblods ridehest.Så helt sært ut når han ikke ble ridd.
 11. Redback sko i litt større størrelse,så jeg får plass til tjukke sokker.Rhino utedekken med varilayer.Amigo lærgrime.Mountain Horse polar breeches.Hrimnir ridebukser.Top reiter soft shell pocket.Kingsland piquet. Fikk omsider brukt opp resten av gavekortet
 12. Jeg vil gjerne ha meg frabedt at det at jeg etterlyser bevis for tøltende nordlandshest vil si at jeg snakker dritt om dem.Jeg har ikke nevnt noe "drittpreik" i en eneste setning her.Alt jeg leter etter er et evt bevis for noe jeg mener er en hardnakket myte.hvordan du kan vri det til "drittpreik" ser jeg virkelig ikke.
 13. Veksler fra firtaktig trav uten svev til noen få steg mer ren firtakt.Røska opp heller lite vakkert.Er vel på samme vis den i sin tid ble tøltsatt den fjordingen som ble presentert med bilde der...
 14. Jeg har (atter en gang) havnet oppi en diskusjon om tøltende Nordlandshester Spørsmålet er finnes de? Og om de finnes,hvor er beviset for det? Så da spør jeg her også jeg.Er det noen som har en filmsnutt? Et bilde? En gentest med et lite A-gen i? Noe? Eller er det som jeg hevder en hardnakket myte blant NLfolk?
×
×
 • Create New...