Jump to content

sofabonden

Medlem
 • Content Count

  5,520
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  108

sofabonden last won the day on December 22 2020

sofabonden had the most liked content!

Community Reputation

12,340

About sofabonden

 • Rank
  Kælv!!
 • Birthday 20/09/1984

Profile Information

 • Fra
  paradis
 • Gren
  trav

Recent Profile Visitors

2,432 profile views
 1. Tja, heller mye strø enn det en hestekar i området her gjør, som mener de ikke trenger annet enn en gummimatte og såvidt dekkende lag med flis oppå bare for å trekke unna fuktighet.... Var nok mer sparsommelig før da det i perioder var umulig å få tak i flis. Det
 2. Har ikke funnet noen som når har gått gjennom nåløyet ennå.
 3. Jeg har også tenkt å være kresen denne gangen, hopper neppe på første og beste og er forberedt på å lete en stund. Men tenker en som ikke er kjørt ihjel, men som også er rimelig startklar. Også må den være grei å sko, så vi slipper å bedøve(!!!!!!!!) og passe med krutt og ikke like å bli forbikjørt!
 4. Ønsker tips til sider med salg og formidling av travere, norske, utenlandske osv.
 5. De to gutta her går ute på beite med kyrne om sommeren. I fjor var det bare ikke mulig å få fanget dem inn overhodet. Tydelig at de ville være ute. De siste 5 ukene nå har de vært ute dag og natt, Storfornøyde. Har det vært veldig surt, har de holdt seg under tak i skuret.
 6. Unga her tester strøm med stor glede og entusiasme!
 7. Vurderer å gi bort denne karen til seriøse hestemennesker. 11 års varmblodstraver. Ca 160 cm høy. Trent til trav og ridd noe på tur, men har aldri satt en fot på travbanen grunnet tidsmangel. Av den grunn er han ikke trent noe de siste 2 årene, så opptrening og muskelbygging trengs. Er ekstremt snill og rolig å håndtere i det daglige, og er hensynsfull med unger i nærheten. Den absolutt snilleste hesten jeg har hatt i min hestekarriere. Aldri vært skadet. Den eneste issuen han har er at han ikke liker å bli skodd bak. Her ha
 8. Var jo mange storfe som ble uforklarlig syke og døde/ måtte avlives etter å ha spist importfor
 9. Hvor finner man greie dekken str 95 til en grei pris nå? Enkelt regndekken bare, så ikke Herkules blir så våt på rumpa og dertil furten! Ble plutselig et stoooort hull på siden av det han har nå.. Lite populært for å si det sånn.. Skikkelig missfornøyd var han faktisk!
 10. Been there.. 10 åringen min kan fortsatt ikke gjøres noe med bak før den har fått like mye dop som en hingst som skal kastreres... Etter x antall ganger bestemte jeg og vetrinær oss for å gi ham litt mindre dop for å se hva som skjedde... uten at hovslager visste det. Hovslager merket det med en gang..
×
×
 • Create New...