Jump to content

sofabonden

Medlem
 • Content Count

  5,419
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

sofabonden last won the day on June 30

sofabonden had the most liked content!

Community Reputation

12,234

About sofabonden

 • Rank
  Kælv!!
 • Birthday 20/09/1984

Profile Information

 • Fra
  paradis
 • Gren
  trav

Recent Profile Visitors

2,016 profile views
 1. Jeg har også tenkt å være kresen denne gangen, hopper neppe på første og beste og er forberedt på å lete en stund. Men tenker en som ikke er kjørt ihjel, men som også er rimelig startklar. Også må den være grei å sko, så vi slipper å bedøve(!!!!!!!!) og passe med krutt og ikke like å bli forbikjørt!
 2. Ønsker tips til sider med salg og formidling av travere, norske, utenlandske osv.
 3. De to gutta her går ute på beite med kyrne om sommeren. I fjor var det bare ikke mulig å få fanget dem inn overhodet. Tydelig at de ville være ute. De siste 5 ukene nå har de vært ute dag og natt, Storfornøyde. Har det vært veldig surt, har de holdt seg under tak i skuret.
 4. Unga her tester strøm med stor glede og entusiasme!
 5. Vurderer å gi bort denne karen til seriøse hestemennesker. 11 års varmblodstraver. Ca 160 cm høy. Trent til trav og ridd noe på tur, men har aldri satt en fot på travbanen grunnet tidsmangel. Av den grunn er han ikke trent noe de siste 2 årene, så opptrening og muskelbygging trengs. Er ekstremt snill og rolig å håndtere i det daglige, og er hensynsfull med unger i nærheten. Den absolutt snilleste hesten jeg har hatt i min hestekarriere. Aldri vært skadet. Den eneste issuen han har er at han ikke liker å bli skodd bak. Her har vi prøvd det meste som er å prøve av dyrevennlig metoder, men har endt opp med å samkjøre skoer og veterinær og dopet ham kraftig ned.
 6. Var jo mange storfe som ble uforklarlig syke og døde/ måtte avlives etter å ha spist importfor
 7. sofabonden

  Høynett

  Ser ut som det er laget av slike 1/2 toms pvc slange. Veldig spesielt, egentlig....
 8. Vurderer å leie ut hestehengeren min, men ikke uten en fullstendig vanntett leiekontrakt. Så hva er viktig å få med på en slik en?
 9. Hvor finner man greie dekken str 95 til en grei pris nå? Enkelt regndekken bare, så ikke Herkules blir så våt på rumpa og dertil furten! Ble plutselig et stoooort hull på siden av det han har nå.. Lite populært for å si det sånn.. Skikkelig missfornøyd var han faktisk!
 10. 2 slåtten tok vi i forrige uke, var ikke altfor mye å rope hurra for. Det gikk 3 mnd mellom 1 og 2 slåtten, vanligvis ville vi øyeblikk tatt 3 slåtten. Vi fikk 87 baller på 70 mål. Regner med at jeg klarer meg vinteren igjennom til de dyrene jeg fortsatt har igjen. Men kan ikke selge noe mer.
 11. Her nede er det meldt 18 mm regn i løpet av neste helg, ifølge storm.no men ikke noe ifølge yr...
 12. Nope. Det er helt sant. Jeg regnet med en liten endring på analysen, men ikke såpass. Analyse 1 ble jo tatt dagen etter at de ble lagt på tørke, og analyse 2 tre uker etter med full guffe på høytørka hver dag. Kanskje noen av fôrekspertene her kan forklare det, for jeg er svar skyldig?!
×
×
 • Create New...