Jump to content

kikki

Medlem
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129

About kikki

 • Rank
  Unghest
 • Birthday 27/06/1985

Profile Information

 • Kjønn
  u
 • Fra
  Oslo

Recent Profile Visitors

355 profile views
 1. Ser det er noe som heter NAF gastri aid og. Noen som har prøvd det?
 2. Noen som vet om noe tilskudd som fungerer for hest med tendens til magesår? Hoppa mi har hatt det før etter et stallbytte og nå viser hun tendenser igjen etter nytt stallbytte. Gastroguard funket sist, men tenkte på noe litt rimeligere nå om det er mulig å begrense det før det slår helt ut. Har satt henne på beite for at hun skal få spist jevnt
 3. Litt rart at fjæren har endret seg sånn uten videre. Hmm. Får prøve å tørke olje da Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. De er nettopp smurt de også. Kan de være FOR smurt?
 5. Noen som har vært borti problemet at hengerlemmen plutselig har fryktelig lyst til å være lukket? Vi brukte hengeren fredag, parkerte på stevneområdet, hentet den igjen søndag og da vil ikke lemmen holde seg nede. Bare spretter opp igjen med mindre vi står på den og det er litt håpløst når vi skal laste hesten. Tips?
 6. Veldig rart at makspulsen endrer seg på hester ettersom de blir trent? Det er ikke tilfelle på mennesker. Makspulsen endrer seg med alderen. Hvor fort pulsen faller igjen er derimot avhengig av trening.
 7. Å, jeg leste "når mor og far er vindott" jeg. Kokko. Da er jeg enig
 8. Er det ikke dette man ikke skal gjøre? Blir det ikke blindt? Eller blander jeg nå?
 9. Går uten dekken og røyter ikke bortsett fra dette som har falt (?) av i manen og de nakne partiene over øynene
 10. Lus er sjekket og behandlet i tilfelle. Fant ingen..
 11. Hesten min mistet plutselig masse man i jula. Når jeg kom tilbake fra ferie var 30 cm blitt til toppen 10. Det hang løse tjafser i luggen hans og. Kan ikke se at resten er løst, men mistenker at mengden fortsatt minsker. I tillegg ser jeg også at han har fått hårløse felter rett ovenfor øynene. Noen som har sett noe lignende noen gang? Hva kan det være?
×
×
 • Create New...