Jump to content

mallilen

Medlem
 • Content Count

  5,678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  52

mallilen last won the day on August 16

mallilen had the most liked content!

Community Reputation

11,480

About mallilen

 • Rank
  Gamp
 • Birthday 31/03/1981

Profile Information

 • Kjønn
  f
 • Fra
  Kongsvinger

Recent Profile Visitors

1,583 profile views
 1. mallilen

  Nettside

  Så må det også nevnes at langt fra alle hester er registrerte. Endel får også med seg et annet navn på veien, papirene blir kanskje borte, og brått vet ingen hva hesten heter. Dette er jo også en hest som er født før det absolutte kravet om pass og chip trådte i kraft, og en god del ble ikke gjort noe med da kravet faktisk kom.
 2. mallilen

  Nettside

  Jeg var borti en Marius/Markus (eier kalte den begge deler) i 2004, 5 år gammel dengang. Kraftig forfangen, hingst og gikk alene siden han var slem med kuene han skulle gått med. Takket pent nei til gaven, og han ble gitt bort til noen andre.
 3. Ikke helt hva du spurte om, men Weatherbeeta prime er et veldig godt alternativ til LeMieux, og nesten halve prisen. Samme snitt, samme tykkelse og type stoff og masse spreke farger.
 4. "Fordi rompa skal ikke være lavere enn navlen" ellernoe
 5. Skjønner ikke at det er noe å tvile på engang, jeg. Kastrering er et forholdsvis enkelt inngrep, men det er fremdeles et inngrep. Kvaliteten på inngrepene varierer gjerne stort, kombinert med at hver kropp reagerer ulikt på inngrepet, og hver kropp ER også ulik siden ingen har eksakt like forutsetninger. En liten betennelse som ikke er stor nok til å oppdages kan være nok til å kludre til tilhelingsprosessen. Og vev har den fantastiske egenskapen at det kan gro både for fort, for sakte, for mye, for lite, og på feil sted. Jeg har forøvrig selv en dustete tilstand som gjør at arrvevet har adhd, går på speed og er overachieving så det holder, med det resultat at jeg får voldsomme arr av småting. Jeg merker godt at de største påvirker det som også er under huden, selvom muskler ikke har blitt brutt.
 6. Ble nettopp kvitt en plog, en karjol og en ponniroadcart. Får håpe han kommer tilbake etter resten senere, for da blir jeg kvitt ei kjøkkentrille, skroget av en spisslede, en kurvsluffe, en møkkslede og bukk&geit. Og noen drag. Får somle meg til å sortere og ta bilder av seledeler og bli kvitt dem au.
 7. mallilen

  Strømapparat

  Ville sjekket jordingen, ja. Eldre strømapparater har vel egentlig bare én feilopplysningsfunksjon, og denne går stort sett på jording. Årsaken kan være feil i selve jordingen, eller også i apparatet. Har det vært overspenning(eks lynnedslag), ødelegger dette gjerne jordingen på apparatet. Har du mulighet til å koble til et annet apparat på eksisterende kabler?
 8. Er ikke gjær etter feks yea-sacc da? Uansett veldig useriøst å fôre med sånt
 9. Hva er spesielt med bøtta siden den koster 200spenn?
 10. Varmluftspistol funker fint, men man må være litt forsiktig siden den jo blir veldig varm. Hårføner kan sånn sett være et like godt alternativ om man er ukjent med varmluftspistol
 11. mallilen

  Carrot stick

  Gammel fiskestang type teleskop, napp av leddene du ikke trenger, på med snor. Bibibibillig
 12. "Balletramp" var min favoritt i tenårene
 13. Ble blått her også, en slags himmelblå tror jeg det må være. Ponniene er jo røde/hvite, så er vel mest blått og grønt som kan passe på dem tenkte lage matchende pannebånd til dem også, og så reise og besøke Ludden når det er ferdig. All set for powerponies i spann, og går alt etter planen blir de å se i konkurranser neste år
 14. Bestilte hos Olaf Nyby.. er jo kul i helsike å finne noe vettugt til de bittesmå
 15. Jeg har satt den på slik at hakereima sitter endel høyere opp enn på din, og heller senket kurven. Når hesten har hodet opp har jeg sørget for at bunnen har god klaring fra overleppa. Underkjeven kommer jo fremover når de senker hodet, så er alltid overleppa jeg har brukt som pekepinn. Med mindre den er veldig slaff i leffa, da har jeg heller gått for underleppe
×
×
 • Create New...